Ezt megerősítem.laci64 írta:Akkor az lehet a gond, hogy a szoftvert már nem kezeli a turbó. Ha jól emlékszem, meg volt határozva annak idején, hogy a turbó melyik szoftverekhez jó.Spiritsystem írta:Az igazság az, hogy Turbo-Sim van benne, mert a telefon T-mobil, a kártya Telenor.
Nokia N95
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Re: Nokia N95

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Ahhoz box kell. Akinek meg van, az nem fogja ingyen megcsinálni, szóval ugyanott vagy. Kérdezd meg Macikát itt a fórumban, hátha tud segíteni.Spiritsystem írta:És ha mégis szeretném visszaállítani a V.14.0.001-et, az lehetséges?
- These users thanked the author ferret for the post:
- Spiritsystem (2014-02-24 hétf. 17:52:18)
- Rating: 2.63%

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 9 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N80
- Has thanked: 0
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.N 95 telót használok még mindig.Gamelfot játékot raktam fel és csak a képernyő bal felső srkában jelenik meg a játék és nem teljes képernyőn.Le irná nekem valaki,hogy hogyan állitsam át a méretet 240X320-ra a játékon belül?Régen csináltam ilyet csak már elfelejtettem a folyamatát.Meta inf mappát kell átrini tudom,de nem tudom pontosan mit,hogyan,hogy jó legyen.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Segitséget szeretnék kérni.N 95 telót használok még mindig.Gamelfot játékot raktam fel és csak a képernyő bal felső srkában jelenik meg a játék és nem teljes képernyőn.Le irná nekem valaki,hogy hogyan állitsam át a méretet 240X320-ra a játékon belül?Régen csináltam ilyet csak már elfelejtettem a folyamatát.Meta inf mappát kell átrini tudom,de nem tudom pontosan mit,hogyan,hogy jó legyen.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hellocamel írta:Sziasztok.
Nem lenne könnyebb, ha keresnél a telefonodhoz valót?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.