Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
Sziasztok.
Szükségem lenne egy kis helpre. Vettem egy 320 gigás külső vinyót, azonban a telo nem ismeri fel, illetve megjelenik a meghajtók között a fájl kezelőbe de csatlakozási hibát ír ki, a pendrivet felismeri illetve a számitógép is a vinyót. Van valami korlát amit nem lát a teló?
Szükségem lenne egy kis helpre. Vettem egy 320 gigás külső vinyót, azonban a telo nem ismeri fel, illetve megjelenik a meghajtók között a fájl kezelőbe de csatlakozási hibát ír ki, a pendrivet felismeri illetve a számitógép is a vinyót. Van valami korlát amit nem lát a teló?
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Egész egyszerűen a telónak nincs annyi energiaforrása, hogy meg tudná hajtani a külső vinyókat. Én is eddig próbáltam már vagy 6 különfélét, fajtát, méretűt, de csak a pendrive-okat ismerte fel, és kezelte.csuri04

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
- aneurismo
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N8-00
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 5 times
esetleg ha egy külső adapters meghajtóval próbślkoznál...csuri04 írta:Sziasztok.
Az talán jó lenne.
Én is nemrég próbálkoztam egyel,kat-kat-kat-kat-kat és a winyót nem lehet felismerni.Szo talán egy adapteres vagy egy dupla usb-s.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Én a skadináv downgradert dead módba mindenképp megpróbálnám..(sztem újraéled) Üdv.dund1ka írta:Hello!
A segitségeteket szeretném kérnia Nokia n8-as telom hivás közben kikapcsolt és azóta sehogy sem akar bekapcsolni. ötletek hogy mi lehet a baja és hogy hogyan tudnám életre kelteni?
Elöre is köszönöm Anti
- danekdt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
SIKER!SIKER!!SIKER!!!!!
Rendszeres fórumozok biztosan olvasták hogy elég kemény garanciális problémám volt az N8asommal, na hát meg tört a jég! ma jött a válasz az ügyvédemnek mehetek az új készülékemért
és még választásom is volt hogy milyen színűt akarok, igazából egyetlen egyet nem akartam az az ezüst, és végül az lett mert ez 2év magyar nokia garis. 0perces.a többi pedig 1év bolti garancia. szerintetek ezzel jártam jobban?! vagy bolti jobb lett volna?!
illetve azt szeretném kérdezni, most még nem tudom hogy várok-e a Belle hivatalos kiadására vagy rá teszem a jó kis taylor félét, ugye mindenütt írtátok hogy gari vesztéssel jár stb stb stb ha olyan probléma adódik a készülékemmel hogy vissza tudom downgradelni vagy késöbiek folyamán már a hivatalos Bellet teszem rá. azt a nokianál ézre veszik hogy én phoenixel flesselgettem?!?! illetve ezt arra is kérdezem hogy nincs kedvem állandóan nokiához rohangálni ha valami szoftos problémám van ugyebár és ha a gyárit rakom azzal újra. várom a válaszokat
Rendszeres fórumozok biztosan olvasták hogy elég kemény garanciális problémám volt az N8asommal, na hát meg tört a jég! ma jött a válasz az ügyvédemnek mehetek az új készülékemért

illetve azt szeretném kérdezni, most még nem tudom hogy várok-e a Belle hivatalos kiadására vagy rá teszem a jó kis taylor félét, ugye mindenütt írtátok hogy gari vesztéssel jár stb stb stb ha olyan probléma adódik a készülékemmel hogy vissza tudom downgradelni vagy késöbiek folyamán már a hivatalos Bellet teszem rá. azt a nokianál ézre veszik hogy én phoenixel flesselgettem?!?! illetve ezt arra is kérdezem hogy nincs kedvem állandóan nokiához rohangálni ha valami szoftos problémám van ugyebár és ha a gyárit rakom azzal újra. várom a válaszokat
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vissza tudod tenni a gyárit, nem veszik észre és jobban jártál a 2 év Nokia garanciával.danekdt írta:SIKER!SIKER!!SIKER!!!!!
Rendszeres fórumozok biztosan olvasták hogy elég kemény garanciális problémám volt az N8asommal, na hát meg tört a jég! ma jött a válasz az ügyvédemnek mehetek az új készülékemértés még választásom is volt hogy milyen színűt akarok, igazából egyetlen egyet nem akartam az az ezüst, és végül az lett mert ez 2év magyar nokia garis. 0perces.a többi pedig 1év bolti garancia. szerintetek ezzel jártam jobban?! vagy bolti jobb lett volna?!
![]()
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- KonyN8
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Elvileg csak FAT formátumot kezel, nekem valamiért sikerült NTFS pendrive ot is olvastatni vele . Viszont merevlemeznél csak FAT lehet + a merevlemeznek szüksége van külön áramforrásra, csak akkor fog működni!aneurismo írta:esetleg ha egy külső adapters meghajtóval próbślkoznál...csuri04 írta:Sziasztok.
Az talán jó lenne.
Én is nemrég próbálkoztam egyel,kat-kat-kat-kat-kat és a winyót nem lehet felismerni.Szo talán egy adapteres vagy egy dupla usb-s.
Remélem tudtam segíteni
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Ti milyen office programot használtoka telefonon? Nekem a quickoffice pro sem hajlandó megnyitni a *.doc fájlokat. A vicc az, hogy az N85-ön simán ment minden doc fájl.
Köszi
Ti milyen office programot használtoka telefonon? Nekem a quickoffice pro sem hajlandó megnyitni a *.doc fájlokat. A vicc az, hogy az N85-ön simán ment minden doc fájl.
Köszi
3310->3510i->6101->6290->N85->N8
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van 3 megoldás is.Murrencs írta:Sziasztok!
Köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.