Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Ovi áruházba lépés közbe kikapcsolt a telefon, azóta nem tudom bekapcsolni, majdnem teli volt az akksi, le nem merülhetett, próbáltam töltőről, nem kapcsol be, próbáltam hangerő le+kamera+menü gomb hosszan nem műkszik.
Valaki tud esetleg valami ötletet?

köszönöm szépen előre is!

üdv,
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

cheater669 írta:<<<Itt>>> azt írják hogy Nokia Belle februárban várható. És már cáfolják azokat a pletykákat is miszerint a WP7 miatt késnek vele, hiszen a gyengébb processzorú telefonokra is akarják optimalizálni, és egyszerre szeretnék kiadni mindet.

Valaki még reménykedik abban, hogy nyár előtt ebből lesz is valami? :bohoc: Még szerencse hogy már van up és downgradere minden féle szoft :whaaa:

ui.: bladehu: lol jogos, csak én sose járok a főoldalon :D úgyis volt szó topiktakarításról, ez is mehet a kukába akkor :blush:
Hát akkor érdemes várni :D
A Taylort által készített Belle is már tökéletesen megy, de ha még mindig fejlesztenek és optimalizálnak rajta akkor aztán fulloss lesz a cucc :taps1:
De remélem tényleg februárban jönni fog már :D
Mondjuk én már most is a Bellet használom, csak akkor úgy látszik az még jobb lesz :D
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

gabipaci írta:Üdv urak!
Ebben a csodálatos telefonban van valahol képernyő kalibrálás?
Mert kezdem unni, hogy mindennek egy kicsit alá kell nyomni, hogy eltaláljam. Ez egy gey szavas sms-nél még lehet vicces, de egy hosszabb emailnál már nem.
Azt esetleg be lehet állítani, hogy az emailek kimenő szervere függjön attól, hogy milyen hálózatból küldöm?
Mert wifin az itthoni nettel teljesen más a szerver neve, mint a mobil netemmel.

Köszönöm, és kellemes ünnepeket :Notworty:
nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.
vegyél egy ceruzát hozzá akkor azzal jobban tudod nyomni én is mindig félre nyomok rajta,cerkával tökéletes
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Bandika0927 írta:Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Ovi áruházba lépés közbe kikapcsolt a telefon, azóta nem tudom bekapcsolni, majdnem teli volt az akksi, le nem merülhetett, próbáltam töltőről, nem kapcsol be, próbáltam hangerő le+kamera+menü gomb hosszan nem műkszik.

üdv,
Ezen az oldalon sok hasznos információt találsz: viewtopic.php?f=136&t=2876#p215708
Például ez is le van írva ott is:
"A telefon használat közben "lefagyott", mi a teendő ilyenkor?
A bekapcsoló gomb hosszan(folyamatos) nyomása (kb 8 másodperc) álltál a készülék újra indul."
Ha esetleg ez nem müködik akkor phoenix dead mód!
These users thanked the author Todo for the post:
Bandika0927 (2011-12-29 csüt. 07:10:55)
Rating: 2.63%
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
szabojoe82: mkv-t mivel játszottad le?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gelmar 2011-12-28 szer. 21:22:09-kor.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gelmar írta:Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
http://www.dtgsm.hu/nokia_su_36_erintoc ... _n8_x6_444
These users thanked the author Todo for the post:
gelmar (2011-12-28 szer. 21:23:01)
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Todo írta:
gelmar írta:Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
http://www.dtgsm.hu/nokia_su_36_erintoc ... _n8_x6_444
Köszi
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Bandika0927 írta:Sziasztok!
üdv,
Ezen az oldalon sok hasznos információt találsz: viewtopic.php?f=136&t=2876#p215708
Például ez is le van írva ott is:
"A telefon használat közben "lefagyott", mi a teendő ilyenkor?
A bekapcsoló gomb hosszan(folyamatos) nyomása (kb 8 másodperc) álltál a készülék újra indul."
Ha esetleg ez nem müködik akkor phoenix dead mód!
hát ha a 8mp-es gombra nem reagál akkor phoenix se fog menni mert dead módhoz is kell a 8mp reset hogy flash módba kapcsoljon. viszont a háromgombos hard reset 1-el erősebb kategória mint a sima 8mp, szóval ha az nem ment akkor sanszos hogy a 8mp se fog, mert esetleg abból a szériából van a teló amiknél ilyen hirtelen halál előfordul. de azért én az akksiban nem lennék biztos, egy próbát megér rádugni töltőre és mondjuk egy negyed óra múlva próbálkozni bekapcsolni vagy 8mp-es reset-el. ha semmire sehogy semmit se reagál akkor tudod a választ -> szervíz
These users thanked the author bladehu2 for the post:
Bandika0927 (2011-12-29 csüt. 07:11:13)
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

szabojoe82 írta:nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.
vegyél egy ceruzát hozzá akkor azzal jobban tudod nyomni én is mindig félre nyomok rajta,cerkával tökéletes
mondjuk a kapacitívság és a kalibrálás között semmi összefüggés nincs (i8910 is kapacítiv amoled és lehet kalibrálni, csak meg kell keresni és elindítani az exe-t a z: -ről), mindössze az S^3 -ból már úgy tűnik kihagyták a kalibrálós exe-t. legalábbis én nem találtam azt ami v5-ön még létezett. erről a ceruzáról meg sokszor volt már itt szó, a többség haszálhatatlan dolognak tartotta.

Bár nem az N8-ról szól, csak példának mutatom hogy amikor a nokiát szidjátok hogy így késik a belle meg úgy halogatják akkor jusson eszetekbe hogy más gyártó meg egyszerűen lesz :censored: ja az 1 éves készülékeket. ez olyan mintha a nokia így csinálná (és most tekintsünk el a főzött romoktól): N8 - PR1.1 -> PR 1.2 -> ANNA -> mindenféle kisebb javítás alverzió ugrásokkal -> BELLE? ja az nem lesz, de majd kaptok még valami frissítést annára és örüljetek.
gabipaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gabipaci »

bladehu2 írta:
szabojoe82 írta:nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.
mondjuk a kapacitívság és a kalibrálás között semmi összefüggés nincs (i8910 is kapacítiv amoled és lehet kalibrálni, csak meg kell keresni és elindítani az exe-t a z: -ről), mindössze az S^3 -ból már úgy tűnik kihagyták a kalibrálós exe-t. legalábbis én nem találtam azt ami v5-ön még létezett. erről a ceruzáról meg sokszor volt már itt szó, a többség haszálhatatlan dolognak tartotta.
Ahogy mondod, semmi összefüggés nincs.
Azt a ceruzát meg nehogy megvegye bárki is, nekem van, és kb 3 percig tudtam használni, akkora kaki.
Ha kell valakinek, elküldöm ingyen a postaköltség ellenében, de garantálom, hogy sajnálni fogja a kidobott pénzt rá...
Sajnos ez az első olyan nokiám, ami nem nyerte el semmilyen szemszögből a tetszésemet. Kivéve az anyaghasználat.
Alig várom már, hogy elérhető legyen a szolgáltatómnál a lumia 800, azonnal váltok :(
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”