Nokia N8-00
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Re: Nokia N8-00
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Ovi áruházba lépés közbe kikapcsolt a telefon, azóta nem tudom bekapcsolni, majdnem teli volt az akksi, le nem merülhetett, próbáltam töltőről, nem kapcsol be, próbáltam hangerő le+kamera+menü gomb hosszan nem műkszik.
Valaki tud esetleg valami ötletet?
köszönöm szépen előre is!
üdv,
Tudna valaki segíteni? Ovi áruházba lépés közbe kikapcsolt a telefon, azóta nem tudom bekapcsolni, majdnem teli volt az akksi, le nem merülhetett, próbáltam töltőről, nem kapcsol be, próbáltam hangerő le+kamera+menü gomb hosszan nem műkszik.
üdv,
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Hát akkor érdemes várnicheater669 írta:<<<Itt>>> azt írják hogy Nokia Belle februárban várható. És már cáfolják azokat a pletykákat is miszerint a WP7 miatt késnek vele, hiszen a gyengébb processzorú telefonokra is akarják optimalizálni, és egyszerre szeretnék kiadni mindet.
Valaki még reménykedik abban, hogy nyár előtt ebből lesz is valami?Még szerencse hogy már van up és downgradere minden féle szoft
ui.: bladehu: lol jogos, csak én sose járok a főoldalonúgyis volt szó topiktakarításról, ez is mehet a kukába akkor

A Taylort által készített Belle is már tökéletesen megy, de ha még mindig fejlesztenek és optimalizálnak rajta akkor aztán fulloss lesz a cucc

De remélem tényleg februárban jönni fog már

Mondjuk én már most is a Bellet használom, csak akkor úgy látszik az még jobb lesz

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 9 times
nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.gabipaci írta:Üdv urak!
Ebben a csodálatos telefonban van valahol képernyő kalibrálás?
Mert kezdem unni, hogy mindennek egy kicsit alá kell nyomni, hogy eltaláljam. Ez egy gey szavas sms-nél még lehet vicces, de egy hosszabb emailnál már nem.
Azt esetleg be lehet állítani, hogy az emailek kimenő szervere függjön attól, hogy milyen hálózatból küldöm?
Mert wifin az itthoni nettel teljesen más a szerver neve, mint a mobil netemmel.
Köszönöm, és kellemes ünnepeket
vegyél egy ceruzát hozzá akkor azzal jobban tudod nyomni én is mindig félre nyomok rajta,cerkával tökéletes
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ezen az oldalon sok hasznos információt találsz: viewtopic.php?f=136&t=2876#p215708Bandika0927 írta:Sziasztok!
üdv,
Például ez is le van írva ott is:
"A telefon használat közben "lefagyott", mi a teendő ilyenkor?
A bekapcsoló gomb hosszan(folyamatos) nyomása (kb 8 másodperc) álltál a készülék újra indul."
Ha esetleg ez nem müködik akkor phoenix dead mód!
- These users thanked the author Todo for the post:
- Bandika0927 (2011-12-29 csüt. 07:10:55)
- Rating: 2.63%
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
szabojoe82: mkv-t mivel játszottad le?
szabojoe82: mkv-t mivel játszottad le?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gelmar 2011-12-28 szer. 21:22:09-kor.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
http://www.dtgsm.hu/nokia_su_36_erintoc ... _n8_x6_444gelmar írta:Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
KösziTodo írta:http://www.dtgsm.hu/nokia_su_36_erintoc ... _n8_x6_444gelmar írta:Milyen ceruzával azt mondták csak a kézre reagál?
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Bandika0927 írta:Sziasztok!
üdv,
hát ha a 8mp-es gombra nem reagál akkor phoenix se fog menni mert dead módhoz is kell a 8mp reset hogy flash módba kapcsoljon. viszont a háromgombos hard reset 1-el erősebb kategória mint a sima 8mp, szóval ha az nem ment akkor sanszos hogy a 8mp se fog, mert esetleg abból a szériából van a teló amiknél ilyen hirtelen halál előfordul. de azért én az akksiban nem lennék biztos, egy próbát megér rádugni töltőre és mondjuk egy negyed óra múlva próbálkozni bekapcsolni vagy 8mp-es reset-el. ha semmire sehogy semmit se reagál akkor tudod a választ -> szervízEzen az oldalon sok hasznos információt találsz: viewtopic.php?f=136&t=2876#p215708
Például ez is le van írva ott is:
"A telefon használat közben "lefagyott", mi a teendő ilyenkor?
A bekapcsoló gomb hosszan(folyamatos) nyomása (kb 8 másodperc) álltál a készülék újra indul."
Ha esetleg ez nem müködik akkor phoenix dead mód!
- These users thanked the author bladehu2 for the post:
- Bandika0927 (2011-12-29 csüt. 07:11:13)
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
mondjuk a kapacitívság és a kalibrálás között semmi összefüggés nincs (i8910 is kapacítiv amoled és lehet kalibrálni, csak meg kell keresni és elindítani az exe-t a z: -ről), mindössze az S^3 -ból már úgy tűnik kihagyták a kalibrálós exe-t. legalábbis én nem találtam azt ami v5-ön még létezett. erről a ceruzáról meg sokszor volt már itt szó, a többség haszálhatatlan dolognak tartotta.szabojoe82 írta:nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.
vegyél egy ceruzát hozzá akkor azzal jobban tudod nyomni én is mindig félre nyomok rajta,cerkával tökéletes
Bár nem az N8-ról szól, csak példának mutatom hogy amikor a nokiát szidjátok hogy így késik a belle meg úgy halogatják akkor jusson eszetekbe hogy más gyártó meg egyszerűen lesz

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Ahogy mondod, semmi összefüggés nincs.bladehu2 írta:mondjuk a kapacitívság és a kalibrálás között semmi összefüggés nincs (i8910 is kapacítiv amoled és lehet kalibrálni, csak meg kell keresni és elindítani az exe-t a z: -ről), mindössze az S^3 -ból már úgy tűnik kihagyták a kalibrálós exe-t. legalábbis én nem találtam azt ami v5-ön még létezett. erről a ceruzáról meg sokszor volt már itt szó, a többség haszálhatatlan dolognak tartotta.szabojoe82 írta:nincs kijelző kalibrálás mert az n8 -nak kapacitiv a kijelzője.
Azt a ceruzát meg nehogy megvegye bárki is, nekem van, és kb 3 percig tudtam használni, akkora kaki.
Ha kell valakinek, elküldöm ingyen a postaköltség ellenében, de garantálom, hogy sajnálni fogja a kidobott pénzt rá...
Sajnos ez az első olyan nokiám, ami nem nyerte el semmilyen szemszögből a tetszésemet. Kivéve az anyaghasználat.
Alig várom már, hogy elérhető legyen a szolgáltatómnál a lumia 800, azonnal váltok