Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
camel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N80
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: camel »

Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.Az N95 telómmal eddig minden rendben volt,de ma olyan hiba jelenség van,hogy ha a fájlkezelőn keresztül nyitom meg a videót például mp4 formátumut akkor a hangerőt nem tudom emelni csak csökkenteni.Az oldalsó gomb ami a hangerőt állitaná csak hangerőt csökknet de hangerőt nem tudok emelni.Piszkos lehet az érintkezés vagy mi lehet a gond?Volt már valakinek hasonló problémája?Szedjem szét vagy mi a megoldás?Még sosem szedtem szét eddig.

Várom az öteleteket.

Válaszokat előre is köszönöm.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

camel írta:Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.Az N95 telómmal eddig minden rendben volt,de ma olyan hiba jelenség van,hogy ha a fájlkezelőn keresztül nyitom meg a videót például mp4 formátumut akkor a hangerőt nem tudom emelni csak csökkenteni.Az oldalsó gomb ami a hangerőt állitaná csak hangerőt csökknet de hangerőt nem tudok emelni.Piszkos lehet az érintkezés vagy mi lehet a gond?Volt már valakinek hasonló problémája?Szedjem szét vagy mi a megoldás?Még sosem szedtem szét eddig.

Várom az öteleteket.

Válaszokat előre is köszönöm.
Szóval csak halkítani tudsz hangosítani nem...
Csak akkor amikor a fájlkezelőből nyitod meg? Ha csak a fájlkezelőbe ilyen akkor passz... De, ha mindenhol ilyen akkor a közvetkező a probléma:

Letört az alaplapról a gombja :) Ha leveszed a hátlapot és benézel oda akkor látni fogod ;)
Ha nem is látni akkor is ez a baja :D Elengedte a forrasztás :D
2 ezer forintért visszarakom neked ;)

Semmi para 10 perces műtét az egész :) Gyakori hiba N95-öknél :D
Ajándékba a halkító gombnál is megerősítem a forrasztásokat :D és a csúszkád is kitakarítom :D
Aláírásomba találsz linket a topikomhoz :) katt a képre :D
Kép
Kép
camel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N80

Hozzászólás Szerző: camel »

Hello.

A hátlapot milyen módon vegyem le?Még sosem szedtem szét.Milyen technikája van?Mivel kell kezdeni?Akksi ki stb?Csak akkor ilyen ha a fájlkezelőbe nyitom meg,ha a galériába megyek és ott nyitom a videót akkor a telefon joystik gombjával tudom emelni és csökkenteni a hangerőt.Szóval nem mindenhol rossz:)
Most mit tegyek?Van ehhez valami rajz szétszedni?

Választ előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

camel írta:Hello.

A hátlapot milyen módon vegyem le?Még sosem szedtem szét.Milyen technikája van?Mivel kell kezdeni?Akksi ki stb?Csak akkor ilyen ha a fájlkezelőbe nyitom meg,ha a galériába megyek és ott nyitom a videót akkor a telefon joystik gombjával tudom emelni és csökkenteni a hangerőt.Szóval nem mindenhol rossz:)
Most mit tegyek?Van ehhez valami rajz szétszedni?

Választ előre is köszönöm.
A youtube-on találsz szétszedesi videót. Most nem tudok linkelni mert telefonról írok.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
zottty
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zottty »

No lenne újabb két kérdésem a topicban :)
Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéne :D Mármint file kezelővel ilyesmivel még nem próbálkoztam csak gyári dolgokkal, E51-ben engedett ilyesmiket a teló, de itt nem találtam ilyesmi menüpontot.

A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni? :) Itt pár HSZ-el előbb kaptam egy kis segítséget Helloox-al kapcsolatban, de nem teljesen értem, úgy próbáljam, hogy egy másik leírás alapján szignóztatom a heloox-et feltelepítem és utána hackelem vagy hogyan kéne? :roll:

Köszi előre is a segítséget!
Minden jó, ha a vége jó!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

zottty írta:No lenne újabb két kérdésem a topicban :)
Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéne :D Mármint file kezelővel ilyesmivel még nem próbálkoztam csak gyári dolgokkal, E51-ben engedett ilyesmiket a teló, de itt nem találtam ilyesmi menüpontot.

A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni? :) Itt pár HSZ-el előbb kaptam egy kis segítséget Helloox-al kapcsolatban, de nem teljesen értem, úgy próbáljam, hogy egy másik leírás alapján szignóztatom a heloox-et feltelepítem és utána hackelem vagy hogyan kéne? :roll:

1, Kiválasztod amit átakarsz helyezni, opciók, áthelyezés mappába, gyökérmappa.
2, Ha felment a hellox, akkor már kész a hack.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
zottty
1. szint
1. szint

laci64 írta:
zottty írta:No lenne újabb két kérdésem a topicban :)

1, Kiválasztod amit átakarsz helyezni, opciók, áthelyezés mappába, gyökérmappa.
2, Ha felment a hellox, akkor már kész a hack.
A második kérdésem rájöttem, hogy felesleges volt, előbb kérdeztem, minthogy utánaolvastam volna a dolgoknak, itt a fórumon is megtaláltam amik kellenek, szerintem sikerülni fog, szóval bocsánat a felesleges kérdésért, látom így is tele van a fórum felesleges kérdésekkel, előbb olvasnom kellett volna.

Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.
Minden jó, ha a vége jó!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

zottty írta:Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.
Nem mindegyik "Gyári" programot tudod áthelyezni másik mappába.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
zottty
1. szint
1. szint

laci64 írta:
zottty írta:Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.
Nem mindegyik "Gyári" programot tudod áthelyezni másik mappába.
Hát ezzel a megoldással valahogy nem tudok megbékélni, zavar, hogy olyan mappák vannak másik mappákon belül, amit a gyökérnél szeretnék látni :)
Minden jó, ha a vége jó!
kovacs_imike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: kovacs_imike »

Helló az alkalmazásokat át lehet helyezni a mapából csinálsz egy iroda mapát a gyökérbe és oda helyezed.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”