Nokia N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.Az N95 telómmal eddig minden rendben volt,de ma olyan hiba jelenség van,hogy ha a fájlkezelőn keresztül nyitom meg a videót például mp4 formátumut akkor a hangerőt nem tudom emelni csak csökkenteni.Az oldalsó gomb ami a hangerőt állitaná csak hangerőt csökknet de hangerőt nem tudok emelni.Piszkos lehet az érintkezés vagy mi lehet a gond?Volt már valakinek hasonló problémája?Szedjem szét vagy mi a megoldás?Még sosem szedtem szét eddig.
Várom az öteleteket.
Válaszokat előre is köszönöm.
Segitséget szeretnék kérni.Az N95 telómmal eddig minden rendben volt,de ma olyan hiba jelenség van,hogy ha a fájlkezelőn keresztül nyitom meg a videót például mp4 formátumut akkor a hangerőt nem tudom emelni csak csökkenteni.Az oldalsó gomb ami a hangerőt állitaná csak hangerőt csökknet de hangerőt nem tudok emelni.Piszkos lehet az érintkezés vagy mi lehet a gond?Volt már valakinek hasonló problémája?Szedjem szét vagy mi a megoldás?Még sosem szedtem szét eddig.
Várom az öteleteket.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Szóval csak halkítani tudsz hangosítani nem...camel írta:Sziasztok.
Várom az öteleteket.
Csak akkor amikor a fájlkezelőből nyitod meg? Ha csak a fájlkezelőbe ilyen akkor passz... De, ha mindenhol ilyen akkor a közvetkező a probléma:
Letört az alaplapról a gombja

Ha nem is látni akkor is ez a baja

2 ezer forintért visszarakom neked

Semmi para 10 perces műtét az egész

Ajándékba a halkító gombnál is megerősítem a forrasztásokat

Aláírásomba találsz linket a topikomhoz

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N80
Hello.
A hátlapot milyen módon vegyem le?Még sosem szedtem szét.Milyen technikája van?Mivel kell kezdeni?Akksi ki stb?Csak akkor ilyen ha a fájlkezelőbe nyitom meg,ha a galériába megyek és ott nyitom a videót akkor a telefon joystik gombjával tudom emelni és csökkenteni a hangerőt.Szóval nem mindenhol rossz:)
Most mit tegyek?Van ehhez valami rajz szétszedni?
Választ előre is köszönöm.
A hátlapot milyen módon vegyem le?Még sosem szedtem szét.Milyen technikája van?Mivel kell kezdeni?Akksi ki stb?Csak akkor ilyen ha a fájlkezelőbe nyitom meg,ha a galériába megyek és ott nyitom a videót akkor a telefon joystik gombjával tudom emelni és csökkenteni a hangerőt.Szóval nem mindenhol rossz:)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A youtube-on találsz szétszedesi videót. Most nem tudok linkelni mert telefonról írok.camel írta:Hello.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
No lenne újabb két kérdésem a topicban 
Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéne
Mármint file kezelővel ilyesmivel még nem próbálkoztam csak gyári dolgokkal, E51-ben engedett ilyesmiket a teló, de itt nem találtam ilyesmi menüpontot.
A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni?
Itt pár HSZ-el előbb kaptam egy kis segítséget Helloox-al kapcsolatban, de nem teljesen értem, úgy próbáljam, hogy egy másik leírás alapján szignóztatom a heloox-et feltelepítem és utána hackelem vagy hogyan kéne?
Köszi előre is a segítséget!

Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéne

A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni?

Minden jó, ha a vége jó!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
1, Kiválasztod amit átakarsz helyezni, opciók, áthelyezés mappába, gyökérmappa.zottty írta:No lenne újabb két kérdésem a topicban
Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéneMármint file kezelővel ilyesmivel még nem próbálkoztam csak gyári dolgokkal, E51-ben engedett ilyesmiket a teló, de itt nem találtam ilyesmi menüpontot.
A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni?Itt pár HSZ-el előbb kaptam egy kis segítséget Helloox-al kapcsolatban, de nem teljesen értem, úgy próbáljam, hogy egy másik leírás alapján szignóztatom a heloox-et feltelepítem és utána hackelem vagy hogyan kéne?
![]()
2, Ha felment a hellox, akkor már kész a hack.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- zottty
- 1. szint
A második kérdésem rájöttem, hogy felesleges volt, előbb kérdeztem, minthogy utánaolvastam volna a dolgoknak, itt a fórumon is megtaláltam amik kellenek, szerintem sikerülni fog, szóval bocsánat a felesleges kérdésért, látom így is tele van a fórum felesleges kérdésekkel, előbb olvasnom kellett volna.laci64 írta:1, Kiválasztod amit átakarsz helyezni, opciók, áthelyezés mappába, gyökérmappa.zottty írta:No lenne újabb két kérdésem a topicban
Az első, hogy nekem ha belépek a menübe, akkor az Iroda és a multimédia az alkalmazások mappán belül van, ezeket szeretném valahogyan visszahozni a főmenübe, szinte biztos én vagyok láma, de nem jöttem rá, hogyan kéneMármint file kezelővel ilyesmivel még nem próbálkoztam csak gyári dolgokkal, E51-ben engedett ilyesmiket a teló, de itt nem találtam ilyesmi menüpontot.
A másik, hogy a telefon hackeléséhez, vagy bármilyen módjához, hogy ne kelljen minden progit szignózni tud valaki valamilyen szőke nős leírást adni?Itt pár HSZ-el előbb kaptam egy kis segítséget Helloox-al kapcsolatban, de nem teljesen értem, úgy próbáljam, hogy egy másik leírás alapján szignóztatom a heloox-et feltelepítem és utána hackelem vagy hogyan kéne?
![]()
2, Ha felment a hellox, akkor már kész a hack.
Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.
Minden jó, ha a vége jó!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem mindegyik "Gyári" programot tudod áthelyezni másik mappába.zottty írta:Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- zottty
- 1. szint
Hát ezzel a megoldással valahogy nem tudok megbékélni, zavar, hogy olyan mappák vannak másik mappákon belül, amit a gyökérnél szeretnék látnilaci64 írta:Nem mindegyik "Gyári" programot tudod áthelyezni másik mappába.zottty írta:Az első kérdésem viszont megoldatlan marat, a te általad leírt eljárás alkalmazások esetében használható, de mappáknál nincs ilyen lehetőség, pl az alkalmazások mappában lévő Iroda mappánál az opciók alatt csak simán áthelyezés van, olyan, hogy áthelyezés mappába nincsen, ez az én nagy bánatom.

Minden jó, ha a vége jó!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Helló az alkalmazásokat át lehet helyezni a mapából csinálsz egy iroda mapát a gyökérbe és oda helyezed.