Lehet kontakt hiba, az alaplap, és az antenna érintkezőnél.balla1 írta:Abban tudna valaki segíteni, hogy a telefonom újabban nem talál egy holdat sem. Be akarom indítani a gps-t, és semmi. Néha egy egy percre 1 darab holdat talál, de elveszti. Raktam rá sígic et, de egyszer működött vele, azóta meg nem akar. Valakinek lenne valami ötlete?
Esetleg rakjam újra a programokat, és kapjon egy resetet a gép?
Nokia N95
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia N95
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok, nekem volna egy olyan problémám hogy az n95 ös telóm nem olvassa be a memoriakártyát. Legfrissebb szoft van rajta, nyomtam már rajta Hard resetet volt egy szerelő ismerősömnél ő se tudja mi baja lehet.
Nektek nincs valami ötletetek hogyan tudnám megjavítani?
Nektek nincs valami ötletetek hogyan tudnám megjavítani?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok,
olyan kérdésem van, hogy amikor pc-suite-al csatlakoztatom a pchez a telefont miután elvégeztem amit akartam (programok telepítése zenék felmásolása képek felmásolása stb) ezek után ha minden művelet véget ért csak simán kihúzhatom az usb kábelt a telefonból, vagy biztonságosan kell eltávolítani mint egy usb-t?
Azért kérdezem mert volt úgy hoyg feltettem egy progit (konrétabban: Garmin) ment mondjuk egy hónapig majd egyszer csak nem és a mappa amiben a progi volt tök üres lett. Maga a mappa megmaradt de nem maradt benne semmi. És csinál még olyanokat, hogy lefényképezek vmit, mondjuk egy hónapig még meg tudom nézni a képeket, utána már nem jeleníti meg soha többet, olyan mintha megsérültek volna a képek (nem mindegyik képnél csinálja ezt) kb 100 képből 5-6 megy tönkre.
Mi lehet ennek a furcsa jelenségnek az oka?
Telóm: N95
memkari: Kínai piacon vásárolt
4 GB micro sd "made in korea" Nokia felirattal (gondolom hamisítvány)
olyan kérdésem van, hogy amikor pc-suite-al csatlakoztatom a pchez a telefont miután elvégeztem amit akartam (programok telepítése zenék felmásolása képek felmásolása stb) ezek után ha minden művelet véget ért csak simán kihúzhatom az usb kábelt a telefonból, vagy biztonságosan kell eltávolítani mint egy usb-t?
Azért kérdezem mert volt úgy hoyg feltettem egy progit (konrétabban: Garmin) ment mondjuk egy hónapig majd egyszer csak nem és a mappa amiben a progi volt tök üres lett. Maga a mappa megmaradt de nem maradt benne semmi. És csinál még olyanokat, hogy lefényképezek vmit, mondjuk egy hónapig még meg tudom nézni a képeket, utána már nem jeleníti meg soha többet, olyan mintha megsérültek volna a képek (nem mindegyik képnél csinálja ezt) kb 100 képből 5-6 megy tönkre.
Mi lehet ennek a furcsa jelenségnek az oka?
Telóm: N95
memkari: Kínai piacon vásárolt

- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Szerintem a memókari rossz...
PC sunyi módban hiába csatlakoztatod ott nincsen biztonságod eltávolítás cucc...
De ha adatátvitelbe csatlakoztatod akkor bizony biztonságosan kéne eltávolítani... De ilyet akkor sem csinál, hogy X idő elteltével felejti csak el az adatot amit rátettél...
Ha úgy húzod le akkor az egyből megsérül nem pedig mondjuk 1 hét után...
balla1: Ha leküldöd megnézem egy ezresért, mi a bibi
PC sunyi módban hiába csatlakoztatod ott nincsen biztonságod eltávolítás cucc...
De ha adatátvitelbe csatlakoztatod akkor bizony biztonságosan kéne eltávolítani... De ilyet akkor sem csinál, hogy X idő elteltével felejti csak el az adatot amit rátettél...
Ha úgy húzod le akkor az egyből megsérül nem pedig mondjuk 1 hét után...
balla1: Ha leküldöd megnézem egy ezresért, mi a bibi

- tmz
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800 Black +E51
normális memkarit kell venni
amúgy még a memória kártya formázása pc vel meg ér egy próbát. de sztem 3-4ezerét vmi márkás memkari nem vág senkit földhöz:)

E51
- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni? 
Köszi előre is:)

Minden jó, ha a vége jó!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
zottty írta:Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni?

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
Köszi megpróbálom, bár én az e51-et anno asszem valamilyen JAF nevezetű programmal hackeltem, vagyis inkább teljesen más SW-t töltöttem rá, de ott semmilyen szignózandó progit nem kellett a telefonra tölteni abban biztos vagyok.laci64 írta:zottty írta:Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni?
Köszi előre is:)ITT
Minden jó, ha a vége jó!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Mert azon nem ment a helloox 2.03. Itt megyzottty írta:Köszi megpróbálom, bár én az e51-et anno asszem valamilyen JAF nevezetű programmal hackeltem, vagyis inkább teljesen más SW-t töltöttem rá, de ott semmilyen szignózandó progit nem kellett a telefonra tölteni abban biztos vagyok.laci64 írta:zottty írta:Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni?
Köszi előre is:)ITT