Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: laci64 »

balla1 írta:Abban tudna valaki segíteni, hogy a telefonom újabban nem talál egy holdat sem. Be akarom indítani a gps-t, és semmi. Néha egy egy percre 1 darab holdat talál, de elveszti. Raktam rá sígic et, de egyszer működött vele, azóta meg nem akar. Valakinek lenne valami ötlete?
Esetleg rakjam újra a programokat, és kapjon egy resetet a gép?
Lehet kontakt hiba, az alaplap, és az antenna érintkezőnél.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Sly65
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Sly65 »

sziasztok, nekem volna egy olyan problémám hogy az n95 ös telóm nem olvassa be a memoriakártyát. Legfrissebb szoft van rajta, nyomtam már rajta Hard resetet volt egy szerelő ismerősömnél ő se tudja mi baja lehet.
Nektek nincs valami ötletetek hogyan tudnám megjavítani?
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Elromolhatott a kártyaolvasjója... Sajnos az nem javítható olyan egyszerűen :(
Kép
Kép
kontosricsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: kontosricsi »

Sziasztok,
olyan kérdésem van, hogy amikor pc-suite-al csatlakoztatom a pchez a telefont miután elvégeztem amit akartam (programok telepítése zenék felmásolása képek felmásolása stb) ezek után ha minden művelet véget ért csak simán kihúzhatom az usb kábelt a telefonból, vagy biztonságosan kell eltávolítani mint egy usb-t?

Azért kérdezem mert volt úgy hoyg feltettem egy progit (konrétabban: Garmin) ment mondjuk egy hónapig majd egyszer csak nem és a mappa amiben a progi volt tök üres lett. Maga a mappa megmaradt de nem maradt benne semmi. És csinál még olyanokat, hogy lefényképezek vmit, mondjuk egy hónapig még meg tudom nézni a képeket, utána már nem jeleníti meg soha többet, olyan mintha megsérültek volna a képek (nem mindegyik képnél csinálja ezt) kb 100 képből 5-6 megy tönkre.

Mi lehet ennek a furcsa jelenségnek az oka?
Telóm: N95
memkari: Kínai piacon vásárolt :pirul: :eges: :blush: 4 GB micro sd "made in korea" Nokia felirattal (gondolom hamisítvány)
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Szerintem a memókari rossz...
PC sunyi módban hiába csatlakoztatod ott nincsen biztonságod eltávolítás cucc...
De ha adatátvitelbe csatlakoztatod akkor bizony biztonságosan kéne eltávolítani... De ilyet akkor sem csinál, hogy X idő elteltével felejti csak el az adatot amit rátettél...
Ha úgy húzod le akkor az egyből megsérül nem pedig mondjuk 1 hét után...

balla1: Ha leküldöd megnézem egy ezresért, mi a bibi ;)
Kép
Kép
tmz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 Black +E51

Hozzászólás Szerző: tmz »

normális memkarit kell venni :P amúgy még a memória kártya formázása pc vel meg ér egy próbát. de sztem 3-4ezerét vmi márkás memkari nem vág senkit földhöz:)
E51
zottty
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zottty »

Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni? :)
Köszi előre is:)
Minden jó, ha a vége jó!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

zottty írta:Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni? :)
:jobbra: ITT :balra:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
zottty
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zottty »

laci64 írta:
zottty írta:Sziasztok! Pár napja váltottam e51-ről n95-ösre. Az e51-emre még jó régen fel tudtam tenni egy hackelt sw-t és így futott az összes progi szignózás nélkül. Esetleg van ilyen sw az n95-re is, meg valami leírás, ahogy meg lehet ezt csinálni? :)
Köszi megpróbálom, bár én az e51-et anno asszem valamilyen JAF nevezetű programmal hackeltem, vagyis inkább teljesen más SW-t töltöttem rá, de ott semmilyen szignózandó progit nem kellett a telefonra tölteni abban biztos vagyok.
Minden jó, ha a vége jó!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

zottty írta:
laci64 írta:
Köszi megpróbálom, bár én az e51-et anno asszem valamilyen JAF nevezetű programmal hackeltem, vagyis inkább teljesen más SW-t töltöttem rá, de ott semmilyen szignózandó progit nem kellett a telefonra tölteni abban biztos vagyok.
Mert azon nem ment a helloox 2.03. Itt megy ;)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”