Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
levy76
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: levy76 »

Pokos írta:hahó all,

a sokadik tesztet olvasom már az N9ről és most írtak olyat, hogy nincs benne SMS küldés utáni jelentés, visszaigazolás.. EZ igaz???

vagy hogy naptár szinkronizáció után legyen az FBről vagy máshonnan, rettentően belassul a naptár.. EZT ti hogy látjátok???

amúgy itt: http://pdaplus.hu/content/view/6767/1 olvastam... (sajnos eléggé lehúzzák), bár a hibái ellenére nekem még mindig nagyon bejön....

jöhetnek a válaszok..
köszi
:)
SMS-után van visszajelzés.
Be kell álítani a kézbesítési jelentést.
These users thanked the author levy76 for the post:
Pokos (2012-01-10 kedd 13:16:16)
Rating: 2.63%
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Igen, kézbesítési jelentés van. Először én sem találtam, de aztán rájöttem, hogy az üzeneteken belül ha belépsz egy "párbeszédbe", vagy "csevegésbe", akkor az általad küldött sms-ek alján ott van, hogy "Kézbesítve...."
These users thanked the author Salmi for the post:
Pokos (2012-01-10 kedd 13:16:03)
Pokos
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N9 + Nokia N86
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Pokos »

Köszi a válaszokat! :R

közben meg is találtam, kép: http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 0309.png/#

Akkor ez tesztelő nem igen végzett jó munkát...Vagy alapból halálra ítélte ezt a os-t... mint ahogy az a cikk nevében is látszik... pedig szerintem király...! :)

Amúgy a Outlookbol a kontaktokat át lehet szinkronizálni vele?! naptárbejegyzések mentek át?
Arra lennék még kíváncsi, hogy Symbianrol BT -on keresztül névjegyet tud e fogadni és azt menteni? n86-rol mentett komplett névjegyzéket tudna e értelmezni?!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Simán lehet Bluetooth-on névjegyeket átküldeni. Szabványos .vcf formátumban küldi át, amit tökéletesen felismer az N9. A komplett névjegyzék átvitele szerintem formátum kérdése. Van amúgy szinkronizációs alkalmazás N9-ben, ami segítségével azt viszel át régi készülékedről, amit épp akarsz. De ez Nokiákon már régóta "alap" dolog, nem is tudom miért kérdés :).
These users thanked the author Salmi for the post:
Pokos (2012-01-10 kedd 13:15:46)
Pokos
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N9 + Nokia N86

Hozzászólás Szerző: Pokos »

Salmi írta:Simán lehet Bluetooth-on névjegyeket átküldeni. Szabványos .vcf formátumban küldi át, amit tökéletesen felismer az N9. A komplett névjegyzék átvitele szerintem formátum kérdése. Van amúgy szinkronizációs alkalmazás N9-ben, ami segítségével azt viszel át régi készülékedről, amit épp akarsz. De ez Nokiákon már régóta "alap" dolog, nem is tudom miért kérdés :).
köszi, a választ!
vcf-be le is tudom menteni a komplett listát.. fasza akko!

Voltak a múltban ilyen kontakt szinkronizációs problémáim, igaz különböző típusú telefonok között.. gondoltam a biztonság kedvéért rákérdezek.. :)
joci0827
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia920+N9+Lumia 1520
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: joci0827 »

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki lesz-e megoldás a videótelefonálásra késöbb?
és hogy nem-e tudtok olyan programról,vagy rendszerparancsról ami lhetővé teszi a vakut videózás közben?
Előre is köszi
Ethaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7_ N900_ N9
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Ethaniel »

Outlookkal semmi gond ha teszel regi ovit utanna ujat stb. le van irva hogyan, utanna oda vissza minden mukodik. naptar frissul outlookrol es gmailrol egyszerre semmi lassulas nalam. sot kijelzi a cuccokat alapkepernyon is ezzel : http://store.ovi.com/content/221735?cli ... arch&pos=1
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

joci0827 írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki lesz-e megoldás a videótelefonálásra késöbb?
és hogy nem-e tudtok olyan programról,vagy rendszerparancsról ami lhetővé teszi a vakut videózás közben?
Előre is köszi
Szia!
Biztos lesz rá megoldás,csak idő kérdése.
hnor79
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: hnor79 »

3 nap 1 óra után tettem töltőre a telót és még 8%-om volt energiatakarék. módban végig. úgy használtam,ahogy használtam volna egyébként is, nem mondtam le semmiről, úgyhogy öröm van és bódottá!
zárt képernyőn jelezni kellene a nem fogadott hívást és üzenetet pr 1.1 alatt, nem? mert, mintha csinálta volna, de most meg nem!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

hnor79 írta:3 nap 1 óra után tettem töltőre a telót és még 8%-om volt energiatakarék. módban végig. úgy használtam,ahogy használtam volna egyébként is, nem mondtam le semmiről, úgyhogy öröm van és bódottá!
zárt képernyőn jelezni kellene a nem fogadott hívást és üzenetet pr 1.1 alatt, nem? mert, mintha csinálta volna, de most meg nem!
Nem értem, hogy hogyan tudtok ilyen számokat produkálni. Nekem ma megint megadta magát 8 felé, reggel 9-kor vettem le. Kicsit neteztem, max 1 óra összesen, telefonáltam (max 1,5 óra összesen), 10 percet nézegettem a navit, ezen kívül semmit nem csináltam. Újraindítottam, akkor megint bírta egy fél órát, aztán megint elkezdett csipogni, hogy merülne. Ezt 3-4-szer megcsináltam, majd megadta magát. :roll: Eddig a max 1,5 nap volt, de akkor aztán tényleg nem csináltam semmit vele, pár sms, pár perc beszéd, ennyi.
Ja, és mindez energiatakarékos módban. Email 2 óránként frissít, RSS 3, vagy fordítva, lényegtelen, de más nincs. Háttérben nem fut semmi, mindig kilövök mindent.
Vigyem be a szervízbe, hogy nézzenek rá? Vagy? Tanácstalan vagyok...... :roll:

Nekem jelzi a nem fogadott hívást, smst, vagy emailt.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”