hnor79 írta:3 nap 1 óra után tettem töltőre a telót és még 8%-om volt energiatakarék. módban végig. úgy használtam,ahogy használtam volna egyébként is, nem mondtam le semmiről, úgyhogy öröm van és bódottá!
zárt képernyőn jelezni kellene a nem fogadott hívást és üzenetet pr 1.1 alatt, nem? mert, mintha csinálta volna, de most meg nem!
Nem értem, hogy hogyan tudtok ilyen számokat produkálni. Nekem ma megint megadta magát 8 felé, reggel 9-kor vettem le. Kicsit neteztem, max 1 óra összesen, telefonáltam (max 1,5 óra összesen), 10 percet nézegettem a navit, ezen kívül semmit nem csináltam. Újraindítottam, akkor megint bírta egy fél órát, aztán megint elkezdett csipogni, hogy merülne. Ezt 3-4-szer megcsináltam, majd megadta magát.

Eddig a max 1,5 nap volt, de akkor aztán tényleg nem csináltam semmit vele, pár sms, pár perc beszéd, ennyi.
Ja, és mindez energiatakarékos módban. Email 2 óránként frissít, RSS 3, vagy fordítva, lényegtelen, de más nincs. Háttérben nem fut semmi, mindig kilövök mindent.
Vigyem be a szervízbe, hogy nézzenek rá? Vagy? Tanácstalan vagyok......
Nekem jelzi a nem fogadott hívást, smst, vagy emailt.