Nálam nem volt ilyen RC-nél. Minden ment rendesen, "gyorsan", csak az akkut nagyon zabálta (nap végére 20% köré merítette), ezért visszaváltottam Delight-ra, ugyanolyan használat mellett 81% maradt, ez meggyőzőSchumy1 írta:Nem tudom nálatok hogy megy, de Rc Belle van fent és pld menüben az első végiggörgetésig szaggat, utána nem, a főképernyő jobbra balra, balra jobbra váltáskor be be szaggat. Azt hittem hogy ez a Belle-nél eltűnik, mert ez volt Anna-al is.
Szoft frissítésnél feldobott valami keresés frissítést.
Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Delight 3.4 by Golan7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
A teljesség igénye nélkül: 3210, 3310, 3650, 5110, 6110, 6300, 7110, N70, E51, E52, N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6230i 6500 slide 5800XM N8
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok tud valaki olyan oldalt ahol ingyenesen beszerezhető a cer és a key fájl n8-asra. köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Már nem lehet kérni fájlokat.roland81 írta:Sziasztok tud valaki olyan oldalt ahol ingyenesen beszerezhető a cer és a key fájl n8-asra. köszönöm.
Az aláírásomban van olyan hack, amihez nem kell. Nem veszik el a garancia, mert simán le lehet törölni.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
hát de ki van kapcsolva.. hülye nem vagyok.. és ha bekapcsolom utána megint ki akkor is ezt írja..
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
asszem ezt valamelyik mod miatt csinálja. engem is szórakoztatott ezzel korábban (bár asszem csak a fw felrakás utáni első bekapcsoláskor) aztán pár dolgot kidobáltam a cfw-ből és egyszercsak azt vettem észre hogy nincs ilyen hülyéskedés. de sose keresgéltem hogy konkrétan melyik miatt lehet, amiket én kiszórtam: adatkapcsolat logolás, EQ szerkesztés, hívásnapló időtartam beállítás (ez nem is működött), statusbar fix. Sysap (power gomb menüben restart opció) sosem volt nekem mert eleve feleslegesnek találtam.fudejovagy írta:hát de ki van kapcsolva.. hülye nem vagyok.. és ha bekapcsolom utána megint ki akkor is ezt írja..
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Val.szeg azé', me' a beállítások/telefon/telefonkezelés/biztonsági beállítások/telefon és sim kártyán belül az "automatikus zár ideje" funkciónál van valami beállítva (tehát nem "nincs", hanem...xymp), vagy a "SIM cserél lezárás"-nál az "igen" opció szerepel, vagy ez mind együtt! És ilyenkor kéri bekapcsnál a pin után a lez.kódot is.fudejovagy írta:taylor belle RC! miért van hogyha kikapcsolom a telefont, visszakapcsolom pin kód után kér lezárókódot? beírok valamit kiírja h kódhiba és tovább megy..
Hasznos kis funkciók, me ha netán ellopnák a telót, (ha jól be van állítva minden) így nem tudnak vele mit kezdeni, max ha újraflashelik, de ahhoz meg nem val.színű, hogy értenek
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nekem a menüben a játékok mappába lépve vár nagyon sokat. Kb 10-15 mp-et. Persze ha már egyszer beléptem utána már egyből megnyitja. Elég zavaró, ennyit még az N82 se várt pedig az sokkal inkább pupppon volt alkalmazásokkal.
- bladehu2
- 5. szint
sajnos nem nyert az ötlet. nekem sem volt (és még egy halom embernek aki a DM fórumon ugyanezt tapasztalta) ilyesmi soha beállítva és mégis kért kódot. ráadásul tök8 mit írsz be ilyenkor, azt mondja kódhiba majd szépen továbbmegy.bazy írta:Val.szeg azé', me' a beállítások/telefon/telefonkezelés/biztonsági beállítások/telefon és sim kártyán belül az "automatikus zár ideje" funkciónál van valami beállítva (tehát nem "nincs", hanem...xymp), vagy a "SIM cserél lezárás"-nál az "igen" opció szerepel, vagy ez mind együtt! És ilyenkor kéri bekapcsnál a pin után a lez.kódot is.
Hasznos kis funkciók, me ha netán ellopnák a telót, (ha jól be van állítva minden) így nem tudnak vele mit kezdeni, max ha újraflashelik, de ahhoz meg nem val.színű, hogy értenek
- bladehu2
- 5. szint
téma effektek be vannak kapcsolva? ha igen, próbáld ki anélkül.MrAngelo írta:Nekem a menüben a játékok mappába lépve vár nagyon sokat. Kb 10-15 mp-et. Persze ha már egyszer beléptem utána már egyből megnyitja. Elég zavaró, ennyit még az N82 se várt pedig az sokkal inkább pupppon volt alkalmazásokkal.