Egy jó tanácsot szeretnék adni azoknak akik új akkumulátoron gondolkodnak és ráadásul utángyártottan!NEEE, ismétlem NEEE

Erre sajnos nincs lehetőség ugyanis a telefon nem küld GPS adatokat csak fogad.Xirnox írta:Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni. Ma éjjel ellopták egy barátom N95-t az autójából (azt most hagyjuk, hogy miért volt a kocsiban hagyva...) és szeretnék neki segíteni. A telefonban nem volt SIM-kártya, mert csak GPS-nek volt használva. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a Nokián keresztül valahogy a GPS segítségével megtalálni a telefont? A Nokia ügyfélszolgálata sajnos hétvégén nem elérhető, ezért érdeklődöm itt, hátha valaki jártas a témában. Tudom, hogy SIM-kártya segítségével valamivel könnyebb lenne, legalábbis ezt az információt kaptam, de sajnos az nem volt benne.
Előre is köszönöm a segítséget! Szép estét!
üdv
Hi!Xirnox írta:Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni. Ma éjjel ellopták egy barátom N95-t az autójából (azt most hagyjuk, hogy miért volt a kocsiban hagyva...) és szeretnék neki segíteni. A telefonban nem volt SIM-kártya, mert csak GPS-nek volt használva. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a Nokián keresztül valahogy a GPS segítségével megtalálni a telefont? A Nokia ügyfélszolgálata sajnos hétvégén nem elérhető, ezért érdeklődöm itt, hátha valaki jártas a témában. Tudom, hogy SIM-kártya segítségével valamivel könnyebb lenne, legalábbis ezt az információt kaptam, de sajnos az nem volt benne.
Előre is köszönöm a segítséget! Szép estét!
üdv
Ha olyan fontos információkat tároltál benne, akkor miért nem raktál fel valami védő progit?Xirnox írta:...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.
Köszönöm a segítségetek.
Nem haragszom, tudom, hogy utólag okos az ember. Egyébként nem az én telefonom volt, csupán segíteni szeretnék azon, akitől elvitték. Én tudom, hogy ilyen információkat nem tárolunk telefonon, akkor sem, ha lehet rá rakni mindenféle védelmet.Damir írta:Ha olyan fontos információkat tároltál benne, akkor miért nem raktál fel valami védő progit?Xirnox írta:...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.
Köszönöm a segítségetek.
Van jópár, ami zárolja a telefont SIM cserénél, így a telóhoz vagy a kód megadásával, vagy formattal lehet hozzáférni, de ugy format alatt törlődik minden dolog.
Bocs, tudom, hogy később okosabb az ember, de ha fontos adatok vannak a telón, akkor érdemes az adatok másolása előtt ilyenre is gondolni
Sajna azokat az adatokat bukta, illetve reménykedhet, hogy formázták a telót. TanulópénzXirnox írta:Nem haragszom, tudom, hogy utólag okos az ember. Egyébként nem az én telefonom volt, csupán segíteni szeretnék azon, akitől elvitték. Én tudom, hogy ilyen információkat nem tárolunk telefonon, akkor sem, ha lehet rá rakni mindenféle védelmet.Damir írta:Ha olyan fontos információkat tároltál benne, akkor miért nem raktál fel valami védő progit?Xirnox írta:...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.
Köszönöm a segítségetek.
Van jópár, ami zárolja a telefont SIM cserénél, így a telóhoz vagy a kód megadásával, vagy formattal lehet hozzáférni, de ugy format alatt törlődik minden dolog.
Bocs, tudom, hogy később okosabb az ember, de ha fontos adatok vannak a telón, akkor érdemes az adatok másolása előtt ilyenre is gondolni