Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
jakabrudolf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia-N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: jakabrudolf »

Sziasztok!

Egy jó tanácsot szeretnék adni azoknak akik új akkumulátoron gondolkodnak és ráadásul utángyártottan!NEEE, ismétlem NEEE :nem: vegyetek ilyen gagyi 2000-4000ft-os utángyártott Aksikat mert egy kalap sz**t sem érnek!!! Hiába van rájuk írva 2200mAh meg hasonló nagy számok meg hogy Polimeres aksi akkor sem!!! Gyárit vegyetek az a legjobb megoldás :inga: és végre tudomásul kell venni, hogy ez a telefon (N95) nem fog 1 hétig működni egy aksival sem...tölteni kell 1-2-3 naponta :iszik: ,ennyi és kész!
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Szia!
Köszi a jó tanácsot, de típustól függetlenül kitárgyaltuk már párszor ;) , hogy nem csak kamu aksik, hanem veszélyesek is lehetnek ezek a ki tudja hol gyártott termékek! :cool3:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Xirnox
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Xirnox »

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni. Ma éjjel ellopták egy barátom N95-t az autójából (azt most hagyjuk, hogy miért volt a kocsiban hagyva...) és szeretnék neki segíteni. A telefonban nem volt SIM-kártya, mert csak GPS-nek volt használva. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a Nokián keresztül valahogy a GPS segítségével megtalálni a telefont? A Nokia ügyfélszolgálata sajnos hétvégén nem elérhető, ezért érdeklődöm itt, hátha valaki jártas a témában. Tudom, hogy SIM-kártya segítségével valamivel könnyebb lenne, legalábbis ezt az információt kaptam, de sajnos az nem volt benne.

Előre is köszönöm a segítséget! Szép estét!

üdv
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Xirnox írta:Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni. Ma éjjel ellopták egy barátom N95-t az autójából (azt most hagyjuk, hogy miért volt a kocsiban hagyva...) és szeretnék neki segíteni. A telefonban nem volt SIM-kártya, mert csak GPS-nek volt használva. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a Nokián keresztül valahogy a GPS segítségével megtalálni a telefont? A Nokia ügyfélszolgálata sajnos hétvégén nem elérhető, ezért érdeklődöm itt, hátha valaki jártas a témában. Tudom, hogy SIM-kártya segítségével valamivel könnyebb lenne, legalábbis ezt az információt kaptam, de sajnos az nem volt benne.

üdv
Erre sajnos nincs lehetőség ugyanis a telefon nem küld GPS adatokat csak fogad.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Xirnox írta:Sziasztok!

üdv
Hi!
Esetleg akkor lehet valamit tenni amikor a delikvens egy SIM kártyát beletesz és akkor cella infók alapján megtalálható. (az IMEI szám tudatában persze)
Ez abban az esetben működik amikor a rendőrség komolyan veszi az ilyen feladatkörét, de ez egy másik téma.
A másik, szolgáltatón keresztül a telefon letiltása és használhatatlan a "megtaláló" számára. (IMEI itt is szükséges ;) )
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Xirnox
Újonc
Újonc

...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.

Köszönöm a segítségetek.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Xirnox írta:...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.

Köszönöm a segítségetek.
Ha olyan fontos információkat tároltál benne, akkor miért nem raktál fel valami védő progit?
Van jópár, ami zárolja a telefont SIM cserénél, így a telóhoz vagy a kód megadásával, vagy formattal lehet hozzáférni, de ugy format alatt törlődik minden dolog.

Bocs, tudom, hogy később okosabb az ember, de ha fontos adatok vannak a telón, akkor érdemes az adatok másolása előtt ilyenre is gondolni :roll:
Xirnox
Újonc
Újonc

Damir írta:
Xirnox írta:...A telefon nem is lenne "akkora" baj, sokkal inkább a benne található információk. Ha IMEI-n keresztül letiltatjuk, akkor is hozzá férnek a benne lévő adatokhoz, ugye? A másik, hogy nem szolgáltatós telefon, hanem Nokiában vásárolt, SIM kártya nem volt benne, de ezt már írtam.

Köszönöm a segítségetek.
Ha olyan fontos információkat tároltál benne, akkor miért nem raktál fel valami védő progit?
Van jópár, ami zárolja a telefont SIM cserénél, így a telóhoz vagy a kód megadásával, vagy formattal lehet hozzáférni, de ugy format alatt törlődik minden dolog.

Bocs, tudom, hogy később okosabb az ember, de ha fontos adatok vannak a telón, akkor érdemes az adatok másolása előtt ilyenre is gondolni :roll:
Nem haragszom, tudom, hogy utólag okos az ember. Egyébként nem az én telefonom volt, csupán segíteni szeretnék azon, akitől elvitték. Én tudom, hogy ilyen információkat nem tárolunk telefonon, akkor sem, ha lehet rá rakni mindenféle védelmet.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Xirnox írta:
Damir írta:

Köszönöm a segítségetek.

Nem haragszom, tudom, hogy utólag okos az ember. Egyébként nem az én telefonom volt, csupán segíteni szeretnék azon, akitől elvitték. Én tudom, hogy ilyen információkat nem tárolunk telefonon, akkor sem, ha lehet rá rakni mindenféle védelmet.
Sajna azokat az adatokat bukta, illetve reménykedhet, hogy formázták a telót. Tanulópénz :roll:
eva1021
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 samsung GT i8000

Hozzászólás Szerző: eva1021 »

Sziasztok!melyik időjárás program a legtutibb most n95-re?ha van ilyen...köszönöm :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”