Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
qkac111
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: qkac111 »

Damir írta:
boba42 írta:Magyarra fordítva: ráfaragtam? :hmm:
Köszi a válaszokat! :)
Hát úgy is mondhatjuk :)
Végül is nem, hisz ha van valami másik eszközöd amibe jó ez a kártya......
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
Nareda
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Nareda »

Üdv

A problémám tegnap kezdödőtt amikor a mobilom(sima n95) minden ok nélkül újra indította magát és aztán meg se állt folyamatosan újraindulgatott míg meg nem untam, a gond a kikapcsolás útán is fenmaradt. Ezútán használtam a *, 3, zöld gomb-ot bekapcsoláskor, jó ekkor már bekapcsolt, de nem müködött a gyroscope, vagyis mikor bekapcsoltam a funkciót, h a képernyő elforduljon újra kezdte az újraindulgatást. Na jó mondom, akkor felrakom rá a legújabb szoftvert. Megtörtént, de a próblémám még mindig fenn áll, sőt most vettem észre a kamera se mükődik, a többi funkció viszont látszólag müködik(programok futtatása, zene hallgatás, videózás, képnézegetés). Plz aki tud az segítsen, mert megkedveltem nagyon a mobilt és nem szeretnék megválni tőle.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Memóriakártya nélkül is csinálja? Ha úgy nem csinálja, akkor formázd a kártyát, mert lehet, hogy van rajta valami, ami bekavar.
Kép Kép
Nareda
Újonc
Újonc

ferret írta:Memóriakártya nélkül is csinálja? Ha úgy nem csinálja, akkor formázd a kártyát, mert lehet, hogy van rajta valami, ami bekavar.
Anélkül is csinálja sajnos. Amint bekpacsolom a gyroscopeot és elfordítom a mobilt megfagy és elkezd újra indulni :sad:

EDIT: a kameránál nem fagy meg vagy kezd el újraindulni csak szimplán nem kapcsolja be a kamerát...Elbasztam volna vmit a frissítéskor? vagy kell telepíteni még vmit a frissítésen kívül is, h az alapfunkciók müködjenek?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Nareda írta: Anélkül is csinálja sajnos. Amint bekpacsolom a gyroscopeot és elfordítom a mobilt megfagy és elkezd újra indulni :sad:

EDIT: a kameránál nem fagy meg vagy kezd el újraindulni csak szimplán nem kapcsolja be a kamerát...Elbasztam volna vmit a frissítéskor? vagy kell telepíteni még vmit a frissítésen kívül is, h az alapfunkciók müködjenek?
Formázd le a telefont és akkor szerintem helyrejön, de előtte mentsd le ami kell a telefonról. És utána a mentésből csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakd vissza. Mert lehet a többi megint bezavar neki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Nareda
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Nareda írta: Anélkül is csinálja sajnos. Amint bekpacsolom a gyroscopeot és elfordítom a mobilt megfagy és elkezd újra indulni :sad:

Formázd le a telefont és akkor szerintem helyrejön, de előtte mentsd le ami kell a telefonról. És utána a mentésből csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakd vissza. Mert lehet a többi megint bezavar neki.
A formázáskor tulajdonképp nem raktam vissza semmit(már próbáltam mind2 módszert a kódosat is meg a több gomb lenyomását is bekapcsoláskor) a memória kártyát se raktam bele és még mindig nem jó. Esetleg akksi gond okozhat ilyet?
potter55
Moderátor
Moderátor

Nareda írta: A formázáskor tulajdonképp nem raktam vissza semmit(már próbáltam mind2 módszert a kódosat is meg a több gomb lenyomását is bekapcsoláskor) a memória kártyát se raktam bele és még mindig nem jó. Esetleg akksi gond okozhat ilyet?
Szerintem nem. Akkor ott nem szoftveres gond lesz szerintem. Ha garanciális akkor vidd be a Nokiához.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Nareda
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Nareda írta: A formázáskor tulajdonképp nem raktam vissza semmit(már próbáltam mind2 módszert a kódosat is meg a több gomb lenyomását is bekapcsoláskor) a memória kártyát se raktam bele és még mindig nem jó. Esetleg akksi gond okozhat ilyet?
Szerintem nem. Akkor ott nem szoftveres gond lesz szerintem. Ha garanciális akkor vidd be a Nokiához.
Jó volna, de sajnos nem az. Használtan vettem és már akkor se volt érvényes rá a garancia. Akkor mást kérdek olvastam a neten, h ha a mobil vírusos, akkor is fogja magát és újraindul. Lehet, h ennek is az a gondja? és ha igen akkor milyen vírusírtót kéne ráraknom?
potter55
Moderátor
Moderátor

Nareda írta: Jó volna, de sajnos nem az. Használtan vettem és már akkor se volt érvényes rá a garancia. Akkor mást kérdek olvastam a neten, h ha a mobil vírusos, akkor is fogja magát és újraindul. Lehet, h ennek is az a gondja? és ha igen akkor milyen vírusírtót kéne ráraknom?
Nincs symbianra vírus. Ha lenne akkor is a formázás eltüntette volna. Talán itt tudnak segíteni. De írj le mindent, hogy már formáztad is, mentés nélkül is csinálja stb.

Nareda
Újonc
Újonc

Ok, megpróbálom. Azért köszönöm a segítséget :yes:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”