Nokia N82
- BalaG
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE V
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
szerintem is hülyeség nekem by nokia van és ugyan olyan minta finn mert összehasonlítottam semi extra sött.........

- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
értem köszi!maggi_1886 írta:kissdani írta:Lenne egy kérdésem! meg tudjátok mondani hogy ha kettős módba használom a telefont umts-be meg a másikbaakkor valóban levesz az aksiból? szval ha mindig umts-be használnám akkor tovább bírná az aksi?
sztem igen.meg sokak szerintha nem hasznalod akkor az a legegyszerűbb hogy ha kikapcsolod(át állítod GSM-re)

Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6230
- Has thanked: 0
Akkor jó, csak azért gondoltam, mert ezt olvastam:
Az eszközök két darabot teszteltünk, egy fekete színű Made by Nokia és egy ezüst színű Made in Finland járt nálunk. A két masina között hatalmas minőségbeli eltérés volt, a fekete géppel készített fotók szélei homályosak, az ezüsttel nem volt ilyen gond. Ebből egyértelműen látszik, hogy a gyártáskor más-más előírásoknak kellett megfelelniük - azt viszont gyorsan hozzátennénk, hogy a Made by Nokia feliratú példányok sem hamisítványok, egyszerűen gyengébb minőségű bennük a kamera, de ez nem, hangsúlyozom: nem garanciális probléma, tehát nem jogosít készülékcserére. A tesztben a természetesen a jobban készült felvételeket használtuk, de az összesítésnél nem szabad elfelejteni: bizony nagyon sok gyenge minőségű N82 kapható a piacon!
Az eszközök két darabot teszteltünk, egy fekete színű Made by Nokia és egy ezüst színű Made in Finland járt nálunk. A két masina között hatalmas minőségbeli eltérés volt, a fekete géppel készített fotók szélei homályosak, az ezüsttel nem volt ilyen gond. Ebből egyértelműen látszik, hogy a gyártáskor más-más előírásoknak kellett megfelelniük - azt viszont gyorsan hozzátennénk, hogy a Made by Nokia feliratú példányok sem hamisítványok, egyszerűen gyengébb minőségű bennük a kamera, de ez nem, hangsúlyozom: nem garanciális probléma, tehát nem jogosít készülékcserére. A tesztben a természetesen a jobban készült felvételeket használtuk, de az összesítésnél nem szabad elfelejteni: bizony nagyon sok gyenge minőségű N82 kapható a piacon!
- gyoref
- 1. szint
- Készüléktípus: Iphone 3GS
Mert ez egy igen korai teszt.hajbel írta:Akkor jó, csak azért gondoltam, mert ezt olvastam:

Iphonom lett
Vessetek a mókusok elé 

- BalaG
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE V
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
áhh ilyen nincs enyém fekete by nokia és haláljó képet csinál "jobb" talán mint az ezüst, vagy ugyan olyan! (összehasonlitottam).....

- keleti tempo
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8510 16gb.+nokia 5800
szerintem ugyanolyan az ennyém ezüst és nagyon jo képeket csinálBalaG írta:áhh ilyen nincs enyém fekete by nokia és haláljó képet csinál "jobb" talán mint az ezüst, vagy ugyan olyan! (összehasonlitottam).....![]()
![]()
![]()
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
kissdani írta:Lenne egy kérdésem! meg tudjátok mondani hogy ha kettős módba használom a telefont umts-be meg a másikbaakkor valóban levesz az aksiból? szval ha mindig umts-be használnám akkor tovább bírná az aksi?
Ha nem netezel a telefonon 3G hálózaton akkor kapcsold ki mert egyrészt szívja az akksit másrészt meg neke mcsinál olyat ha menet közben telefonálok és 3G-s hálozatról indítottam a hívást és kimegyek közben a városból ahol már csak GPRS van és nincs 3G akkor megszakad a hívás. Amúgy meg az akksit nekem elég rendesen szopikálta lefele. Mióta ki van kapcsolva elmegy akár 3 napot is a telcsi ha nem gyepálom...
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
- keleti tempo
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8510 16gb.+nokia 5800
helyesgyotam20 írta:kissdani írta:Lenne egy kérdésem! meg tudjátok mondani hogy ha kettős módba használom a telefont umts-be meg a másikbaakkor valóban levesz az aksiból? szval ha mindig umts-be használnám akkor tovább bírná az aksi?
Ha nem netezel a telefonon 3G hálózaton akkor kapcsold ki mert egyrészt szívja az akksit másrészt meg neke mcsinál olyat ha menet közben telefonálok és 3G-s hálozatról indítottam a hívást és kimegyek közben a városból ahol már csak GPRS van és nincs 3G akkor megszakad a hívás. Amúgy meg az akksit nekem elég rendesen szopikálta lefele. Mióta ki van kapcsolva elmegy akár 3 napot is a telcsi ha nem gyepálom...

-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Én a harmadik N82-est használom már (egy elázott, a másik.. lényegtelen). Az első ezüst volt és finn, a második black és made by nokia, a harmadik black és finn. A képek minősége pedig szerintem teljesen egyforma. Én legalábbis semmilyen különbséget nem tudtam felfedezni.