Nokia N97 mini
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Nokia N97 mini
dehogy felejtsd el az office-t. csak szignózni kell simán felmegy.
én ezt tettem fel. QuickOffice_v6.2.169_Unsigned
ez két fájlból áll, neked csak ezt kell feltenned, mert a másik fájl az a base pack. ez meg alapból benne van a telóban.
ez két fájlból áll, neked csak ezt kell feltenned, mert a másik fájl az a base pack. ez meg alapból benne van a telóban.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszi, jó lett. a 2.240-es sz@r volt, felment, de hibával indult, de a 2.184-es tökéltessen működik.moco írta:dehogy felejtsd el az office-t. csak szignózni kell simán felmegy.
- moco
- Fő moderátor
lcg jukeboxban is van internet rádió, vagy az iradio, vagy akár ez is:Majestic írta:Nagyon hálás lennék ha valaki tudna megoldást arra, hogy hogyan lehetne felvarázsolni a Mini-re a Nokia Internet Radio-ját... Én próbálgattam az oldalon lévőkkel, de sajna 0 eredménnyel
"N97RadioStreamRealPlayer.rar
Egészen a mai napig, kerestem és vártam, hogy végre megjelenjen valamiféle normálisan működő és nem csak pár előre programozott Internetes rádióadó hallgatását lehetővé tevő applikáció S60v5-re. Mígnem a mai napon rájöttem a megoldásra.

A megoldás: a gyári RealPlayer!!!!! mint internetrádió használva. (Eddigi tapasztalataim szerint az ogg tip-ú streameket nem játsza sajnos.)
Leírás és pár módosított rádióadó a csomagban." http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=28404
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- macko
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
Valaki segítsen nekem tisztán látni.
Ma beszéltem egy beszerzővel, és nem tudom most melyik-melyik: - Van Bronz és fekete. Na akkor ebből melyik a Cherry Black és melyik a Garnet ? Komolyan mondom nem tudok rájönni. A képeken sem tudom követni mert egy-két helyen nem egyértelmű.
Ma beszéltem egy beszerzővel, és nem tudom most melyik-melyik: - Van Bronz és fekete. Na akkor ebből melyik a Cherry Black és melyik a Garnet ? Komolyan mondom nem tudok rájönni. A képeken sem tudom követni mert egy-két helyen nem egyértelmű.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
A bal oldali a Cherry Black, a jobb oldali(álló) meg a Garnet.macko írta:Valaki segítsen nekem tisztán látni.

- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Igenmacko írta:A Pc-n szignozott programok mennek rajta?
Egyelőre nem lehet helloox2-vel sem és máshogy sem hackelni.HelloOX2 meg nem megy a minin, legalább is itt-ott ezt olvastam? ---- Ez azért érdekelne mert elvileg a HelloOX2 homepage-n is lehetne szignozottan lekérni a programot. Vajon az menne?

- moco
- Fő moderátor
Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni
) és utána bekapcsolás--->egyből működik a dolog.
Most ez vagy egy szoftveres hiba, vagy egy program hibája. Nem csak nálam fordult már elő ez a dolog, már 3 tulajról tudok, akinek ugyan ezt csinálta.
..kártya formázás után---adtam a szarnak egy pofont---most sem jó
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni

Most ez vagy egy szoftveres hiba, vagy egy program hibája. Nem csak nálam fordult már elő ez a dolog, már 3 tulajról tudok, akinek ugyan ezt csinálta.

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
Én is pont így csinálom ahogy te. Nekem nem volt gondom, mondjuk kb. 20 program van a 4GB memóriakártyán.moco írta:Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni) és utána bekapcsolás--->egyből működik a dolog.
Azt vettem észre, hogy a task és a xplorer-t vagy mi a fenét ( File kezelő ) nem szereti és mióta ezt a kettőt letöröltem nem fagy !
Nekem akkor fagy néha és tök gáz, mikor hívás után le akarom tenni a telót és bekapcsol az érzékelő + az automata képernyőforgató forgatja a képernyőt + lerakom a telefont .... na ez neki sok és csak az akku kivétel segít !!!!!
Van nap hogy többször is van nap mikor egyáltalán nem...
-
- 1. szint
Az auto képernyő forgatással nekem is van bajom híváskor...boksz írta:Én is pont így csinálom ahogy te. Nekem nem volt gondom, mondjuk kb. 20 program van a 4GB memóriakártyán.moco írta:Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni) és utána bekapcsolás--->egyből működik a dolog.
Azt vettem észre, hogy a task és a xplorer-t vagy mi a fenét ( File kezelő ) nem szereti és mióta ezt a kettőt letöröltem nem fagy !
Nekem akkor fagy néha és tök gáz, mikor hívás után le akarom tenni a telót és bekapcsol az érzékelő + az automata képernyőforgató forgatja a képernyőt + lerakom a telefont .... na ez neki sok és csak az akku kivétel segít !!!!!
Van nap hogy többször is van nap mikor egyáltalán nem...
- moco
- Fő moderátor
ahogy a kezembe vettem a telót, abban a pillanatban szépen kiszedtem a két db x-et a képernyőelforgatásnál a hívások némítása és az ébresztő elhalasztásától.
ugyanis, nem tudtam mi a baj (5800), hogy fogta magát és abbahagyta a teló a csörgést amikor hívtak. persze, mert az az izé be volt kapcsolva.
nekem ezzel nincs gondom egyáltalán.
xplore nem lehet, mert most telepítettem csak fel.
hát... lehet, hogy adok a telónak is egy jóféle formázást, hardresettel kompenzálva, hogy tudja már ki a főnök a placcon!
ugyanis, nem tudtam mi a baj (5800), hogy fogta magát és abbahagyta a teló a csörgést amikor hívtak. persze, mert az az izé be volt kapcsolva.
nekem ezzel nincs gondom egyáltalán.
xplore nem lehet, mert most telepítettem csak fel.
hát... lehet, hogy adok a telónak is egy jóféle formázást, hardresettel kompenzálva, hogy tudja már ki a főnök a placcon!

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4