Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: moco »

dehogy felejtsd el az office-t. csak szignózni kell simán felmegy.
én ezt tettem fel. QuickOffice_v6.2.169_Unsigned
ez két fájlból áll, neked csak ezt kell feltenned, mert a másik fájl az a base pack. ez meg alapból benne van a telóban.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
ZenChai
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

moco írta:dehogy felejtsd el az office-t. csak szignózni kell simán felmegy.
én ezt tettem fel. QuickOffice_v6.2.169_Unsigned
ez két fájlból áll, neked csak ezt kell feltenned, mert a másik fájl az a base pack. ez meg alapból benne van a telóban.
Köszi, jó lett. a 2.240-es sz@r volt, felment, de hibával indult, de a 2.184-es tökéltessen működik.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Majestic írta:Nagyon hálás lennék ha valaki tudna megoldást arra, hogy hogyan lehetne felvarázsolni a Mini-re a Nokia Internet Radio-ját... Én próbálgattam az oldalon lévőkkel, de sajna 0 eredménnyel :weep:
lcg jukeboxban is van internet rádió, vagy az iradio, vagy akár ez is:
"N97RadioStreamRealPlayer.rar
Egészen a mai napig, kerestem és vártam, hogy végre megjelenjen valamiféle normálisan működő és nem csak pár előre programozott Internetes rádióadó hallgatását lehetővé tevő applikáció S60v5-re. Mígnem a mai napon rájöttem a megoldásra.:) Végig ott volt a szemünk előtt...:)
A megoldás: a gyári RealPlayer!!!!! mint internetrádió használva. (Eddigi tapasztalataim szerint az ogg tip-ú streameket nem játsza sajnos.)
Leírás és pár módosított rádióadó a csomagban." http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=28404
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
macko
1. szint
1. szint
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: macko »

Valaki segítsen nekem tisztán látni.
Ma beszéltem egy beszerzővel, és nem tudom most melyik-melyik: - Van Bronz és fekete. Na akkor ebből melyik a Cherry Black és melyik a Garnet ? Komolyan mondom nem tudok rájönni. A képeken sem tudom követni mert egy-két helyen nem egyértelmű.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

macko írta:Valaki segítsen nekem tisztán látni.
Ma beszéltem egy beszerzővel, és nem tudom most melyik-melyik: - Van Bronz és fekete. Na akkor ebből melyik a Cherry Black és melyik a Garnet ? Komolyan mondom nem tudok rájönni. A képeken sem tudom követni mert egy-két helyen nem egyértelmű.
A bal oldali a Cherry Black, a jobb oldali(álló) meg a Garnet.
Kép
Kép Kép
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

macko írta:A Pc-n szignozott programok mennek rajta?
Igen
HelloOX2 meg nem megy a minin, legalább is itt-ott ezt olvastam? ---- Ez azért érdekelne mert elvileg a HelloOX2 homepage-n is lehetne szignozottan lekérni a programot. Vajon az menne?
Egyelőre nem lehet helloox2-vel sem és máshogy sem hackelni.
Kép Kép
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni :D) és utána bekapcsolás--->egyből működik a dolog.
Most ez vagy egy szoftveres hiba, vagy egy program hibája. Nem csak nálam fordult már elő ez a dolog, már 3 tulajról tudok, akinek ugyan ezt csinálta.
..kártya formázás után---adtam a szarnak egy pofont---most sem jó :censored:
S10+ Dual / SGS4
boksz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: boksz »

moco írta:Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
(jelenség: bekapcsolásnál bejön a Nokia felirat és annyi, lefagy a teló. se ki-se be, se semmi. ilyenkor hátlap le, memóriakártya ki, (épp ezért tettem bele kártyát és telepítek arra mindent, mert azt mégiscsak könnyebb kivenni, és leformázni, mint a saját 8 gigáját kivenni :D) és utána bekapcsolás--->egyből működik a dolog.
Most ez vagy egy szoftveres hiba, vagy egy program hibája. Nem csak nálam fordult már elő ez a dolog, már 3 tulajról tudok, akinek ugyan ezt csinálta.
Én is pont így csinálom ahogy te. Nekem nem volt gondom, mondjuk kb. 20 program van a 4GB memóriakártyán.
Azt vettem észre, hogy a task és a xplorer-t vagy mi a fenét ( File kezelő ) nem szereti és mióta ezt a kettőt letöröltem nem fagy !
Nekem akkor fagy néha és tök gáz, mikor hívás után le akarom tenni a telót és bekapcsol az érzékelő + az automata képernyőforgató forgatja a képernyőt + lerakom a telefont .... na ez neki sok és csak az akku kivétel segít !!!!!
Van nap hogy többször is van nap mikor egyáltalán nem...
ZenChai
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

boksz írta:
moco írta:Na, most még egyszer és utoljára, adok neki egy formázást. A kártyának. Szerintem tuti, hogy valami program zavar be, most megpróbálom kiszűrni.
Én is pont így csinálom ahogy te. Nekem nem volt gondom, mondjuk kb. 20 program van a 4GB memóriakártyán.
Azt vettem észre, hogy a task és a xplorer-t vagy mi a fenét ( File kezelő ) nem szereti és mióta ezt a kettőt letöröltem nem fagy !
Nekem akkor fagy néha és tök gáz, mikor hívás után le akarom tenni a telót és bekapcsol az érzékelő + az automata képernyőforgató forgatja a képernyőt + lerakom a telefont .... na ez neki sok és csak az akku kivétel segít !!!!!
Van nap hogy többször is van nap mikor egyáltalán nem...
Az auto képernyő forgatással nekem is van bajom híváskor...
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

ahogy a kezembe vettem a telót, abban a pillanatban szépen kiszedtem a két db x-et a képernyőelforgatásnál a hívások némítása és az ébresztő elhalasztásától.
ugyanis, nem tudtam mi a baj (5800), hogy fogta magát és abbahagyta a teló a csörgést amikor hívtak. persze, mert az az izé be volt kapcsolva.
nekem ezzel nincs gondom egyáltalán.
xplore nem lehet, mert most telepítettem csak fel.
hát... lehet, hogy adok a telónak is egy jóféle formázást, hardresettel kompenzálva, hogy tudja már ki a főnök a placcon! :D
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”