Hali !
Friss n900 tulaj vagyok, kipróbáltam pár számomra fontos progit a terminalban minden királyul fut benne, az egész teló nagyon tetszik

Az a helyzet hogy ezt a készüléket én hibásként vettem, a hibája pedig az hogy nem látja a sim karikat, persze ez így nekem nagyon megérte mert 1 nem is raknék bele (s3-ban microsim van), 2 így 11e-ért vettem
A kérdésem annyi hogy a beállításokban ha rámegyek az About product-ra akkor ott leír pár adatot a telóról, viszont az imei-nél nincs semmi, ez nem fura ? Mellesleg újraraknám majd a készüléket teljesen a héten, hátha a sim felismerés is megjavulna, olvastam hogy hogy kell lementeni a partíciókat meg backupot csinálni, viszont azt már nem találtam meg hogy mégis hogy is kell újrarakni a rendszert, és hogy hol szerezhetem be a legfrissebb verziót.
Ezen kívül még semmi probléma az usb csatival, viszont olvastam hogy van akinek kiszakadt, érdemes lenne még most fixálni a csatit, vagy hagyjam békén, és ne rángassam töltés közben ?

És még egy kérdés : még SGS2-höz csináltam egy otg kábelt, az ehhez is jó ?
Előre is köszi a segítséget, és bocsi a noob kérdésekért, megpróbálok majd előbb olvasni, aztán kérdezni :-)