Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
szaisztok!!
Van egy nokia n97 minim de nem müködik a bekapcsoló gombja!!Szalagkábel!!Mert a töltésre reagál!!!Nincs más módja hogy bekapcsoljam?
Van egy nokia n97 minim de nem müködik a bekapcsoló gombja!!Szalagkábel!!Mert a töltésre reagál!!!Nincs más módja hogy bekapcsoljam?
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
A CSSU telepítés nem annyiból áll hogy APPman-ból felrakot a CSSU-t telepítő telepítőt. A menüben nincs véletlen c-nél valami CSSU-s csoda? Pl.: Community SSU. Az telepíti fel.boba42 írta:Feltettem a CSSU-t, rotatedaemont leszedtem. Az opciók közt viszont nincs virtual keyboard, és azt írja ki a CSSU tuner, hogy
"WARNING: The Community SSU is not installed. Some features might not work correctly."
Ezután beenged, ahol be lehet állítani a dolgokat és működnek is, de csak a progin belül, ha háttérbe rakom, vagy bezárom, akkor semmi hatása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
CSSU Features van, de azon végignyomkodtam már mindent (és tök ugyanazt az üzenetet dobja mellesleg, mint a CSSU Tuner), és sehol semmi install opció.quailstorm írta:A CSSU telepítés nem annyiból áll hogy APPman-ból felrakot a CSSU-t telepítő telepítőt. A menüben nincs véletlen c-nél valami CSSU-s csoda? Pl.: Community SSU. Az telepíti fel.boba42 írta:Feltettem a CSSU-t, rotatedaemont leszedtem. Az opciók közt viszont nincs virtual keyboard, és azt írja ki a CSSU tuner, hogy
"WARNING: The Community SSU is not installed. Some features might not work correctly."
Ezután beenged, ahol be lehet állítani a dolgokat és működnek is, de csak a progin belül, ha háttérbe rakom, vagy bezárom, akkor semmi hatása.
(Amúgy nem akarlak idegesíteni a láma kérdéseimmel, csak tényleg fogalmam sincs mit kéne csinálni... sorry

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N 900
- Has thanked: 0
Feltelepíteni feltudtam csak nem tudom hogy ami a leírásban van azt hogy csináljam! (Játék indításához másold az eredeti PAK fájlt/fájlokat a MyDocs/.hexen2/data1 mappába.)Deaduser írta:Hasonló képpen lehet feltenni mint a starcraft-ot vagy a warcraft2
Nem tudom hogy hol keressem azt amit másolni kell!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
ki akar egy jót szórakozni??? 
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1235.775
wáááá, végem van, igen bírom ahogy oltják egymást :DDD

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1235.775
wáááá, végem van, igen bírom ahogy oltják egymást :DDD
Mindent a szemnek!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N6220
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Megkésve, de sikerült elbűvölnie az n900-nak
.
Légyszi segítsetek, midnight commandert szeretném telepíteni az itteni leírás szerint, de a debian katalógust nem tudom elérni. Page not found errort kapok ha updatelni akarom ezt a repót. Mi a helyes beállítása ennek, én a GYIK szerint csináltam? Valamint próbáltam extras repóból is de ott meg hiányzik neki egy libncurswsw5 nevű komponens.
Köszi!

Légyszi segítsetek, midnight commandert szeretném telepíteni az itteni leírás szerint, de a debian katalógust nem tudom elérni. Page not found errort kapok ha updatelni akarom ezt a repót. Mi a helyes beállítása ennek, én a GYIK szerint csináltam? Valamint próbáltam extras repóból is de ott meg hiányzik neki egy libncurswsw5 nevű komponens.
Köszi!
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Maemo Extras-Testing is:
URL: http://repository.maemo.org/extras-testing/
Distribution: fremantle
Components: free non-free
Maemo Extras-Devel is:
URL: http://repository.maemo.org/extras-devel/
Application manager, fennt a menüsávraklikk, catalogoues, new. Beírod, mentés, frissül.
URL: http://repository.maemo.org/extras-testing/
Maemo Extras-Devel is:
URL: http://repository.maemo.org/extras-devel/
Application manager, fennt a menüsávraklikk, catalogoues, new. Beírod, mentés, frissül.
- These users thanked the author quailstorm for the post:
- higbo (2012-10-14 vas. 11:55:20)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: N6220
- Been thanked: 1 time
@ quailstorm köszi extra testing nem volt bekapcsolva, nem jöttem volna rá.
@ Attesz88 : nekem a legújabb CSSU felment hiba nélkül mégis a CSSU features nem megy, de command line ba beírva a parancsokat működik minden
@ Attesz88 : nekem a legújabb CSSU felment hiba nélkül mégis a CSSU features nem megy, de command line ba beírva a parancsokat működik minden
- Nrg
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
- Has thanked: 1 time
Sziasztok! Csak úgy kíváncsiskodok,most épp a népszerű androidot használom. De érdekelne ez a teló,van ennek jövője? Fejlesztések szempontjából értem. Mert amikor pl. a mobilarénán íródott egy teszt,akkor még úgy volt,hogy érdemes lenne tovább vinnie ezt a linux vonalat a nokiának. Ez most hol tart? Butaság lenne erre (N900) cserélni egy androidos telót? Én nagyrészt netre,telefonálásra használok egy telót,tehát most sem játszok,nem hallgatok zenét. Ja,és szeretek fotózni is...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Szerintem fejlesztés szempontjából sajnos nem érdemes ezt a telefont választani.Nrg írta:Sziasztok! Csak úgy kíváncsiskodok,most épp a népszerű androidot használom. De érdekelne ez a teló,van ennek jövője? Fejlesztések szempontjából értem. Mert amikor pl. a mobilarénán íródott egy teszt,akkor még úgy volt,hogy érdemes lenne tovább vinnie ezt a linux vonalat a nokiának. Ez most hol tart? Butaság lenne erre (N900) cserélni egy androidos telót? Én nagyrészt netre,telefonálásra használok egy telót,tehát most sem játszok,nem hallgatok zenét. Ja,és szeretek fotózni is...

Netezni szerintem jobb az n900-ason mint az androidos telefonok többségén (már csak a qwerty miatt is, bár ez megszokás kérdése), viszont a fényképezője nem egy nagy eresztés (pl az N95 klasszisokkal jobb).
PERSZE EZ MIND CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY, nyilván más máshogy látja.
ui: én csak ennél jóval drágább kategóriás androidra cserélném az n900-asomat, azt is csak a HD videózás és a nagyobb képernyő miatt... de ennyi pénzért, amennyibe mostanában kerül (30-50k között), szerintem messze a legjobb vétel