Nokia N900
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Re: Nokia N900
Attól még tele lehet a teló, nekem megy a webOS games. Szerintem mivel a 20gigát emlegeted nézd meg jobban. Csak a rendszer(gyárilag 2GB) partícióra tudsz telepíteni, ez linux. Szóval azt ki kéne takarítani, Vagy kitolni a partíciót nagyobbra. Gparted a barátod.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800XPM SE X8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok
Nagyon sokat olvastam, már szinte biztos hogy n900-at akarok venni..persze szóba jött az N9 és az E7 is.
Egyetlen dolog miatt aggódom, és pedig a kijelző. Mivel ez még nem gorilla glass..mennyire karcolodik? Érdemes használni foliát? Utoljára 2 éve volt a kezemben n900, már nem emlékszem hogy milyen volt a kijelző.
Köszi a segítséget
Nagyon sokat olvastam, már szinte biztos hogy n900-at akarok venni..persze szóba jött az N9 és az E7 is.
Egyetlen dolog miatt aggódom, és pedig a kijelző. Mivel ez még nem gorilla glass..mennyire karcolodik? Érdemes használni foliát? Utoljára 2 éve volt a kezemben n900, már nem emlékszem hogy milyen volt a kijelző.
Köszi a segítséget
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Szerintem N9-cel jobban jársz. nagyobb kijelző, és a Maemo felújított változata, MeeGo fut rajta. elvileg tudja futtatni azokat az appokat amiket az N900 is. csak erősebb hardveren. Hidd el, ha jót akarsz, N9-et vegyél.lasloczako írta:Sziasztok
Köszi a segítséget
E7-ről annyit, hogy mivel első generációs mobil, (és nem felkapott mint az N8), nem igazán éri meg. Ha már Symbianos telefont szeretnél, 701-et ajánlok neked. Jobban megéri az árát és erősebb is.

- adamk07
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Nokia n900 vagy az N9-es a jobb? (hardver, programok szempontból)
Ha a navifirm 1.6+ letöltöm a legújabb szoftver, magyar változatát akkor magyar lesz? Olvastam valahol, ha hard reset-et csinálnak akkor letörli a drivereket? Szoftverfrissítésnél nem így van?
Milyen navigációt javasoltok rá, amihez van naprakész térkép is! Megéri rátenni az androidot?
Előre is köszönöm!
Ha a navifirm 1.6+ letöltöm a legújabb szoftver, magyar változatát akkor magyar lesz? Olvastam valahol, ha hard reset-et csinálnak akkor letörli a drivereket? Szoftverfrissítésnél nem így van?
Milyen navigációt javasoltok rá, amihez van naprakész térkép is! Megéri rátenni az androidot?

Előre is köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
valaki segitsen legyenszives, elszeretném adni a telóm, de hagynám a programokat, frissitéseket, térképet, de az emailjemeimet nemszeretném rajta hagyni, hol találom, h hová tölti le ezeket? h ki tudjam törölni?
(illetve ha valakit érdekel 45ért vihető.
)
köszi
(illetve ha valakit érdekel 45ért vihető.

köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Hardverileg, ha nem számít a fizikai bill. akk N9.adamk07 írta:Sziasztok!
Milyen navigációt javasoltok rá, amihez van naprakész térkép is! Megéri rátenni az androidot?![]()
Előre is köszönöm!
Igen, ha reflash-eled az összes partíciót, akkor helyreállnak a gyári driverek (életet menthet - pl kamerát helyre tudod vele állítani

Android meg tök felesleges, nem megy a GPS, a kamera, a telefonálás (meg az Android amúgy is egy f*s, de ez csak az én véleményem).
- quailstorm
- 1. szint
Én kitoltam a rendszerpartíciót 8GB-ra, és arra van rakva az android 2.3.7 is, az instabilabb, market gyakran omlik, a giro el van kalibrálva, gyakorlatilag a jobbra döntés helyett előre kell pl. Kamera van, de csak kép, no AF és nincs fényerőállítás se tehát max lakásban jó. 2.3.4-et ajánlok, játszani, netezni lehet vele, sajna ebben az emulátorban nagyobb hatásfokkal lehet netezni mint natívan... Egyébként opera mobile, droidra, maemora is. Sok app nem megy NITdroidon, max NFS shiftezni jó, de félrehúz 2.3.4-ben is, valamelyik oldalra egy 5 fokot. Bajod nem lesz belőle, ha elég ügyes vagy, és multibootot használj, ne ubootot, mert a droid, a powerkernel és a u-boot rühellik egymást. 2.3.4 alatt kamera egyáltalán nincs, videót nézni jó minőséggel mx playerben lehet. Elvileg lesz HW gyorsított ICS is, a maemo fórumtag/fejlesztő rakott videókat, de még fejlesztik. E-yes viszont befejzte, az ő munkái régiek, más publikus meg nincs.
- quailstorm
- 1. szint
http://forum.nitdroid.com/index.php?top ... 35#msg3935 egy kis örömhír, ebből még lehet valami
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Egy kérdés. A Nokia N900-am nem ismeri fel a microSD-t Formáztam androidba, formáztam linux alatt fat-tá, formáztam win alatt is de semmi. A vadiúj kingstont felismeri egyszer és ennyi. Nem értem. Tipp? Flasheltem is, aszittem a h-e-n vagy valami bekavart de nem. Továbbra sem megy.
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu