Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
saddyN9732gb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 32GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: saddyN9732gb »

Sziasztok!

Nemrég szert tettem egy N97 32Gb-os változatára,eddig nagyon tetszik csak egy bajom van:a gyári távirányítót nem ismeri fel akármit csinálok!Ha csak simán a fülest dugom be úgy hibátlan de a távirányítóra semmit nem reagál(teszem hozzá,hogy amúgy a távirányítót minden más teló felismeri pl. N95).szerintetek ez mitöl lehet?
neat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: neat »

Állítólag phoenix után a no sound patch-el lehetséges a nyávogásmentes hívásrögzítés. Próbálta valaki?

Saddy: mondjuk csinálj egy csatitisztítást.
saddyN9732gb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 32GB

Hozzászólás Szerző: saddyN9732gb »

Jó,köszi de hogy?

Nem merem szétszedni...
neat
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: neat »

Első körben én sem arra gondoltam :bolond2:
Aksit szedd ki és alkoholos kefével. Esetleg ha kéznél van egy másik távirányító (gondolom mennyire valószínű) akkor próbáld ki azzal is.

Tapasztalataim szerint a leggyakoribb érintkezési hibákat a szennyeződés okozza. Ezután következik az érintkezők elhajlása/megfáradása. Rosszabb esetben foglalat csere, még rosszabb esetben nyáklap gond. Legrosszabb esetben ha találsz, ne nyomj rajta piros gombot, mert elpusztíthatod az univerzumot.
Freddycom
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
Hát csak a SmartMovie van rá. Vagyis ha az nem jó, akkor nincs olyan lejátszó rá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Freddycom
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

potter55 írta:
Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
Hát csak a SmartMovie van rá. Vagyis ha az nem jó, akkor nincs olyan lejátszó rá.
Mármint h N97-re csak a smartmovie létezik, mint 3rd party videólejátszó? Sajna azzal kezdtem (mondjuk ezt leírhattam volna), legalábbis a hivatalos oldalon elérhető ingyenes verziót, aminél ugye ott van, h 'buy and unlock', tehát nem teljes. Ha ezzel nem megy, fullal sem menne, nem?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Freddycom írta: Mármint h N97-re csak a smartmovie létezik, mint 3rd party videólejátszó? Sajna azzal kezdtem (mondjuk ezt leírhattam volna), legalábbis a hivatalos oldalon elérhető ingyenes verziót, aminél ugye ott van, h 'buy and unlock', tehát nem teljes. Ha ezzel nem megy, fullal sem menne, nem?
Jó kérdés. Nem tudom, hogy korlátozzák a programot. Kevesebb funkcióval vagy csak egy ideig működik és lejár.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

én úgy tudom, hogy a smart movie-nál a korlátozás csak annyi, hogy feltesz egy szöveget film közben és váltakozik percenként a szines és a fekete-fehér.. Legalábbis anno így működött a demo..
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Az avc1 codec-et általában HD videók, BluRay videók Ripeléséhez szokták használni, és ezekben nem ritka a H264, x264 codec sem, amelyek igencsak erőforrás igényesek. Az N97 még a szimpla divx-el se birkózik meg tökéletes sebességgel és video-kép szinkronban tartással, így a HD-vel főleg nem birkózna meg, még ha lenne is rá program. Jobban jársz ha átkonvertálod mondjuk XMedia Recode-al vagy valami hasonló okos progival.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”