Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 32GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Sziasztok!
Nemrég szert tettem egy N97 32Gb-os változatára,eddig nagyon tetszik csak egy bajom van:a gyári távirányítót nem ismeri fel akármit csinálok!Ha csak simán a fülest dugom be úgy hibátlan de a távirányítóra semmit nem reagál(teszem hozzá,hogy amúgy a távirányítót minden más teló felismeri pl. N95).szerintetek ez mitöl lehet?
Nemrég szert tettem egy N97 32Gb-os változatára,eddig nagyon tetszik csak egy bajom van:a gyári távirányítót nem ismeri fel akármit csinálok!Ha csak simán a fülest dugom be úgy hibátlan de a távirányítóra semmit nem reagál(teszem hozzá,hogy amúgy a távirányítót minden más teló felismeri pl. N95).szerintetek ez mitöl lehet?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 2 times
Állítólag phoenix után a no sound patch-el lehetséges a nyávogásmentes hívásrögzítés. Próbálta valaki?
Saddy: mondjuk csinálj egy csatitisztítást.
Saddy: mondjuk csinálj egy csatitisztítást.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 32GB
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
Első körben én sem arra gondoltam
Aksit szedd ki és alkoholos kefével. Esetleg ha kéznél van egy másik távirányító (gondolom mennyire valószínű) akkor próbáld ki azzal is.
Tapasztalataim szerint a leggyakoribb érintkezési hibákat a szennyeződés okozza. Ezután következik az érintkezők elhajlása/megfáradása. Rosszabb esetben foglalat csere, még rosszabb esetben nyáklap gond. Legrosszabb esetben ha találsz, ne nyomj rajta piros gombot, mert elpusztíthatod az univerzumot.
Aksit szedd ki és alkoholos kefével. Esetleg ha kéznél van egy másik távirányító (gondolom mennyire valószínű) akkor próbáld ki azzal is.
Tapasztalataim szerint a leggyakoribb érintkezési hibákat a szennyeződés okozza. Ezután következik az érintkezők elhajlása/megfáradása. Rosszabb esetben foglalat csere, még rosszabb esetben nyáklap gond. Legrosszabb esetben ha találsz, ne nyomj rajta piros gombot, mert elpusztíthatod az univerzumot.
- Freddycom
- 1. szint
Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hát csak a SmartMovie van rá. Vagyis ha az nem jó, akkor nincs olyan lejátszó rá.Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Freddycom
- 1. szint
Mármint h N97-re csak a smartmovie létezik, mint 3rd party videólejátszó? Sajna azzal kezdtem (mondjuk ezt leírhattam volna), legalábbis a hivatalos oldalon elérhető ingyenes verziót, aminél ugye ott van, h 'buy and unlock', tehát nem teljes. Ha ezzel nem megy, fullal sem menne, nem?potter55 írta:Hát csak a SmartMovie van rá. Vagyis ha az nem jó, akkor nincs olyan lejátszó rá.Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Jó kérdés. Nem tudom, hogy korlátozzák a programot. Kevesebb funkcióval vagy csak egy ideig működik és lejár.Freddycom írta: Mármint h N97-re csak a smartmovie létezik, mint 3rd party videólejátszó? Sajna azzal kezdtem (mondjuk ezt leírhattam volna), legalábbis a hivatalos oldalon elérhető ingyenes verziót, aminél ugye ott van, h 'buy and unlock', tehát nem teljes. Ha ezzel nem megy, fullal sem menne, nem?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
én úgy tudom, hogy a smart movie-nál a korlátozás csak annyi, hogy feltesz egy szöveget film közben és váltakozik percenként a szines és a fekete-fehér.. Legalábbis anno így működött a demo..
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Az avc1 codec-et általában HD videók, BluRay videók Ripeléséhez szokták használni, és ezekben nem ritka a H264, x264 codec sem, amelyek igencsak erőforrás igényesek. Az N97 még a szimpla divx-el se birkózik meg tökéletes sebességgel és video-kép szinkronban tartással, így a HD-vel főleg nem birkózna meg, még ha lenne is rá program. Jobban jársz ha átkonvertálod mondjuk XMedia Recode-al vagy valami hasonló okos progival.Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))