A probléma megoldása roppant 1xű. Van kismillió camera mod N8-hoz, ami átállítja a tömörítést. Nekem pl 12mpx-ben 10-12mb-os képeket csinál, bár még mindig ott tartok, hogy nem tudom eldönteni 90 v. 95%-on csinálja a legjobb képeket. Mert a 10-12mb-os képeket a telefon is és a számítógép is lassan nyitja meg. 90%-nál meg 6-8mb körül.t65a írta:
szia djzolko!
senki ilyet le nem írt, hogy "SZÉP FELBONTÁS"!! amibe beleköthetnél az az, hogy esetleg helytelenül alkalmaztam a –ba, -be, -ban, -ben ragokat! én azt írtam, hogy "… melyik felbontásba szebb"!!!
és ezt, valamit, hogy van e komolyabb fényképezője, abból az apropóból írtam, mert elvész 3mp a két felbontás között, ráadásul elég komoly tömörítő-algoritmussal dolgozik az n8. számomra elég életlenek, és zajosak a képek. eddig még nem tudtam 12mp-es képet 2mb-nál nagyobbat készíteni. ami számomra azt jelenti, hogy elég sok adat elvész. a "régi" SLR fényképezőm 10mp -ben 3-6mb -os, és láthatóan szebb képeket csinál. én személy szerint maradok a fényképezőmnél, ha az nincs kéznél, használom ezt.
t65a
Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia N8-00
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Annyival jobb is a kép amennyi a különbség méretben jelentkezik??? 8-10mega plusz méret nem kevés!kacsa7 írta: A probléma megoldása roppant 1xű. Van kismillió camera mod N8-hoz, ami átállítja a tömörítést. Nekem pl 12mpx-ben 10-12mb-os képeket csinál, bár még mindig ott tartok, hogy nem tudom eldönteni 90 v. 95%-on csinálja a legjobb képeket. Mert a 10-12mb-os képeket a telefon is és a számítógép is lassan nyitja meg. 90%-nál meg 6-8mb körül.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Jó reggelt!
Nem nagyon írtatok a nyelvi lehetőségekkel kapcsolatban, úgyhogy nekiálltam én rendberakni.
Nokia alapszoftverre nem nagyon lehet régión kívüli programot feltenni, mert az rögzítve van a telefon adott régiójához.
Hogy milyen elgondolásból azt nem értem, rendkívül fura. A számítógépen ez nem így megy. Ez pedig egy számítógép ugye - csak kisebb.
Ergó: ha azt szeretném, hogy a gépem svédül és finnül is vakeráljon - akkor nem lesz magyar karakterkészletem.
Gáz! Szerintem ez egy igen szar megoldás.... Kb olyan, mintha kerékcserét csak az adott oldali futómű cseréjével tudnál csinálni...
Swype: Ma jelent meg az új swype - amihez illeszthető kiosztás. /Betalabs.com/
A nálam is jeletkező "zűrt és zavart"/macerás indulás, átváltó ország készlet használat közben is, ill fagyáshoz hasonló engedetlenség/ használat közben úgylátszik megoldották.
A csomaghoz le kell szedni a magyart is alapból, mert nincs benne /brit-usa angol, spanyol, franci, belga/
Kellemes használatot!
Még egy valami: úgy látszik a N 9 elfogyott a Té-nél - azt írják... Aki látta élőben (nemcsak a nagymellű NOKIÁs csajokat nézte.. Ha-ha-ha!!!) az igen jó véleménnyel volt róla. /Haverom egy igazi technikai antitálentum, de az állát a padlóra ejtette!/ Szóval látszik, mennyire csődben van a cég.
Nem nagyon írtatok a nyelvi lehetőségekkel kapcsolatban, úgyhogy nekiálltam én rendberakni.
Nokia alapszoftverre nem nagyon lehet régión kívüli programot feltenni, mert az rögzítve van a telefon adott régiójához.
Hogy milyen elgondolásból azt nem értem, rendkívül fura. A számítógépen ez nem így megy. Ez pedig egy számítógép ugye - csak kisebb.
Ergó: ha azt szeretném, hogy a gépem svédül és finnül is vakeráljon - akkor nem lesz magyar karakterkészletem.

Gáz! Szerintem ez egy igen szar megoldás.... Kb olyan, mintha kerékcserét csak az adott oldali futómű cseréjével tudnál csinálni...
Swype: Ma jelent meg az új swype - amihez illeszthető kiosztás. /Betalabs.com/
A nálam is jeletkező "zűrt és zavart"/macerás indulás, átváltó ország készlet használat közben is, ill fagyáshoz hasonló engedetlenség/ használat közben úgylátszik megoldották.
A csomaghoz le kell szedni a magyart is alapból, mert nincs benne /brit-usa angol, spanyol, franci, belga/
Kellemes használatot!

Még egy valami: úgy látszik a N 9 elfogyott a Té-nél - azt írják... Aki látta élőben (nemcsak a nagymellű NOKIÁs csajokat nézte.. Ha-ha-ha!!!) az igen jó véleménnyel volt róla. /Haverom egy igazi technikai antitálentum, de az állát a padlóra ejtette!/ Szóval látszik, mennyire csődben van a cég.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Ezt nem nagyon értem, mi az hogy régión kívüli programot? Csak mert ilyen nincs, bármilyen nyelvű telóra fel lehet tenni bármilyen programot. Ja hogy svédül vakeráljon a teló? Hát a telefon nyelve az nem egy "program". De ez a futóműves példa sem igaz, phoenix-el fel tudsz tenni olyan nyelvi csomagú fw-t amilyet akarsz, svédet, kínait, stb. És nem tart tovább mint egy kerékcseretestfarago írta:Jó reggelt!
Hogy milyen elgondolásból azt nem értem, rendkívül fura. A számítógépen ez nem így megy. Ez pedig egy számítógép ugye - csak kisebb. Ergó: ha azt szeretném, hogy a gépem svédül és finnül is vakeráljon - akkor nem lesz magyar karakterkészletem.Gáz! Szerintem ez egy igen szar megoldás.... Kb olyan, mintha kerékcserét csak az adott oldali futómű cseréjével tudnál csinálni...

Hát az a "ma" az már majdnem egy hete voltSwype: Ma jelent meg az új swype - amihez illeszthető kiosztás. /Betalabs.com/

Akkor ezek szerint az apple is csődben van meg a többi gyártó is akinek a telefonja elfogy valamelyik üzletben?Még egy valami: úgy látszik a N 9 elfogyott a Té-nél - azt írják... / Szóval látszik, mennyire csődben van a cég.

-
- Újonc
Egyértelműen nem, de nálam ez ilyen pszichés dolognsee írta:Annyival jobb is a kép amennyi a különbség méretben jelentkezik??? 8-10mega plusz méret nem kevés!kacsa7 írta: A probléma megoldása roppant 1xű. Van kismillió camera mod N8-hoz, ami átállítja a tömörítést. Nekem pl 12mpx-ben 10-12mb-os képeket csinál, bár még mindig ott tartok, hogy nem tudom eldönteni 90 v. 95%-on csinálja a legjobb képeket. Mert a 10-12mb-os képeket a telefon is és a számítógép is lassan nyitja meg. 90%-nál meg 6-8mb körül.

-
- Újonc
A nyelvi résszel én sem értek egyet, elég sok dolgot ír, ami abszolút nem úgy vanbladehu2 írta:Ezt nem nagyon értem, mi az hogy régión kívüli programot? Csak mert ilyen nincs, bármilyen nyelvű telóra fel lehet tenni bármilyen programot. Ja hogy svédül vakeráljon a teló? Hát a telefon nyelve az nem egy "program". De ez a futóműves példa sem igaz, phoenix-el fel tudsz tenni olyan nyelvi csomagú fw-t amilyet akarsz, svédet, kínait, stb. És nem tart tovább mint egy kerékcseretestfarago írta:Jó reggelt!
Hogy milyen elgondolásból azt nem értem, rendkívül fura. A számítógépen ez nem így megy. Ez pedig egy számítógép ugye - csak kisebb. Ergó: ha azt szeretném, hogy a gépem svédül és finnül is vakeráljon - akkor nem lesz magyar karakterkészletem.Gáz! Szerintem ez egy igen szar megoldás.... Kb olyan, mintha kerékcserét csak az adott oldali futómű cseréjével tudnál csinálni...
Sőt, akár össze is lehet rakni egy olyan FW-t amiben benne van a magyar, svéd, kínai nyelv is és akkor svéd nyelvű a telefon de a bill kiosztást lehet magyarra állítani.
Hát az a "ma" az már majdnem egy hete voltSwype: Ma jelent meg az új swype - amihez illeszthető kiosztás. /Betalabs.com/Nézegesd néha a letöltéseket is.
Akkor ezek szerint az apple is csődben van meg a többi gyártó is akinek a telefonja elfogy valamelyik üzletben?Még egy valami: úgy látszik a N 9 elfogyott a Té-nél - azt írják... / Szóval látszik, mennyire csődben van a cég.Borzalmasnagy butaságokat írsz már ne is haragudj. A szolgáltatók rendelnek előre x db-ot, jóval a boltba kerülés előtt, aztán ha elfogy akkor megint eltart nekik egy darabig mire rendelnek, megkapják, ülnek rajta kicsit majd kiviszik az üzletbe. Sőt, üzletenként is el van osztva a központi készlet, és ha az egyikben elfogy akkor sem kap a készletből egy jó darabig ha a másik üzletben a neki szánt készlet 10%-át sem adták még el. Sajna ez nem úgy megy hogy "Jani szaladj már át a nokiához egy karton N9-ér mer elfogyott". De ez nem nokia betegség hanem szolgáltató betegség ami mindenfajta gyártó készülékével előfordul.

Ellenben a "Szóval látszik, mennyire csődben van a cég. " mondatával gondolom arra akar utalni, h. jó ideje temetik a Nokiát, ezzel szemben az N9 pl annyira befutott h. sok helyen hiánycikk.
- klaussn95
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Hello Srácok. LEnne egy kérdésem. Még pedig az hogy az N8ba beleteszek bármilyen sztereo fülest (még a gyárit is) és csak egy szól.. ez az jelenti hogy mono? vagy csak nekem rosszalkodik valami? 

Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!

Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!

Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
-
- Újonc
Próbáld meg tövig belenyomni a jack csatlakozót, ugyanis az utolsó pár milliméternél eléggé megakad. Ha valóban totál be van dugva, akkor viszont szar az aljzat, irány a gari.klaussn95 írta:Hello Srácok. LEnne egy kérdésem. Még pedig az hogy az N8ba beleteszek bármilyen sztereo fülest (még a gyárit is) és csak egy szól.. ez az jelenti hogy mono? vagy csak nekem rosszalkodik valami?
- Rating: 2.63%
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
most hogy mondod lehet hogy így értette, ez esetben vegyük úgy hogy arra nem szóltam semmitkacsa7 írta:Ellenben a "Szóval látszik, mennyire csődben van a cég. " mondatával gondolom arra akar utalni, h. jó ideje temetik a Nokiát, ezzel szemben az N9 pl annyira befutott h. sok helyen hiánycikk.

- songhi
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 Samsung Galaxy S III
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mégpedig a C memórián hogyan lehet a telepítések nyomait megkeresni és miket lehet törölni.
Valószínü hogy a telepítések-törlések hagytak szemetet maguk után mert fogyogat a szabad hely.
köszi!
Segítséget szeretnék kérni mégpedig a C memórián hogyan lehet a telepítések nyomait megkeresni és miket lehet törölni.
Valószínü hogy a telepítések-törlések hagytak szemetet maguk után mert fogyogat a szabad hely.
köszi!