Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
boba42
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: boba42 »

dragonken írta:
boba42 írta:Helló ismét!
Van valaki aki próbálkozott már a psx4m PS emulátorral?
Én feltettem miden packeggel együtt, el is indul, de egyszerűen nem olvassa be a romokat. Hova kéne másolnom őket (most: /MyDocs/psx/jatek.iso)?
Köszi a segítséget!
Mindegy hova másolod, beállításoknál add meg a mappád alapértelmezettnek. Biost is leszedted ugye?
persze, azt is leszedtem (ha az a scph1001.bin az), be is másoltam a biztonság kedvéért a home-ba és a játékok mellé is.
a gondom az, hogy semmit sem listát miután betallózom a rom és a bios mappáját (MyDocs/psx), pedig gyanítom, hogy ha minden klappolna, akkor listáznia kéne a játékokat... :lol:
dragonken
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dragonken »

boba42 írta:
dragonken írta:
boba42 írta:Helló ismét!
Van valaki aki próbálkozott már a psx4m PS emulátorral?
Én feltettem miden packeggel együtt, el is indul, de egyszerűen nem olvassa be a romokat. Hova kéne másolnom őket (most: /MyDocs/psx/jatek.iso)?
Köszi a segítséget!
Mindegy hova másolod, beállításoknál add meg a mappád alapértelmezettnek. Biost is leszedted ugye?
persze, azt is leszedtem (ha az a scph1001.bin az), be is másoltam a biztonság kedvéért a home-ba és a játékok mellé is.
a gondom az, hogy semmit sem listát miután betallózom a rom és a bios mappáját (MyDocs/psx), pedig gyanítom, hogy ha minden klappolna, akkor listáznia kéne a játékokat... :lol:
Játékokat is kicsomagoltad? Iso és Bin/Cue működnek biztosan.
tibi85
Újonc
Újonc
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tibi85 »

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki, hogy a sygic progihoz melyik a legújabb térképcsomag és hogy lehet frissíteni a legújabbra a térképeket, mert pl. az M6-os autópálya nincs rajta a mostanimon.
hito
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: hito »

Sziasztok! 20x-a is visszatértem N900-ra, szerintem életem végéig ez így lesz. Felüdülés a sok android-os gány után egy ilyen eszközt kézben tartani. Mondjuk azok másért jók.

Kérdésem az lenne, hogy esetleg sikerült már valakinek megoldást találnia a gmail contact-ok szinkronizálására. Próbáltam becsapni a gépet és exchange fiókként beállítani a gmail-t, de a névjegyzék szinkronizálásnál megáll, nem kezd el sárgulni a csík. C7-nél, N8-nál müködött ez a módszer.

MOD: ezt nem hiszem el. 2napja vacakolok vele, fél óra után se ment tovább. Most, hogy beírtam egyből megcsinálta :lol:
boba42
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
Has thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: boba42 »

dragonken írta: Játékokat is kicsomagoltad? Iso és Bin/Cue működnek biztosan.
Persze, meg is próbáltam minden formátummal, de semmi... asszem feladom.... :|
dragonken
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dragonken »

boba42 írta:
dragonken írta: Játékokat is kicsomagoltad? Iso és Bin/Cue működnek biztosan.
Persze, meg is próbáltam minden formátummal, de semmi... asszem feladom.... :|
Én a gpsp gui emulátorral voltam ugyanígy, elvileg működnie kellett volna, de semmi se történt. 4féle gpsp "kiegészítő" volt elérhető és mindegyik fent volt a biztonság kedvéért. Pont ez volt a baj! Letöröltem mindet, felraktam újra belőlük 2őt és működik tökéletesen. Szerintem nálad is ez lesz a baj. Törölj mindent és rakd fel a psx4m és pcsx rearmed-ot mindenképpen. Srácok nagyon rááltak ennek a továbbfejlesztésére, sok játék full hanggal megy szaggatás nélkül!
hito
1. szint
1. szint

Vettem tegnap egy félholt N900-at, gondoltam jó lesz másodiknak a fő N900 mellé, ha másnem kijelződonornak :) A telefont hibásan vettem. Frissítés közben fagyott a gép és totálkár lett. A Nokia felirat megjelent, utána azt írta ki a kijelzőre 5helyre, hogy missing image, elindult a rendszer és ikonok helyett mindenféle krix-krax karaktereket írt meg kockákat. Hazahoztam, ráfrissítettem, elsőre sikerült. El is indult a gép ahogy kell, csak éppen a 32GB-os eMMC-t nem látja. Ebből kifolyólag még a webbrowser is hibával leáll, kamera és sok app szintén. Valami 5GB-ot lát ha rádugom PC-re, de ennyi.

Mondom nem gáz, gyalulom az eMMC-t is. Rootfs frissítés gond nélkül lement, de sajnos a vanilla nem. Hibát ír és nem tudja befejezni. Pontosan ezt:

http://kepfeltoltes.hu/view/111231/eMMC ... es.hu_.png

Nem lehet véletlenül, hogy az előző tulaj elparticionálta az eMMC-t és most nem tudja formázni? Találkozott már ilyennek valaki? Vagy létezik az, hogy NAND hibás a gép?

MOD: Andy1210 már nem jár ide?
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

Az eMMC az tudtommal nem NAND. Ez mondjuk nem változtat a tényen, hogy az eMMC chip halt meg valószínűleg. Találkoztam már több ilyen N900-assal is. Megoldható lenne elvileg, hogy a memóriakártyát vegye eMMC-nk a teló. De nem lenne egy egyszerű történet.
Igen, még járok ide. Figyelemmel kísérem a hozzászólásokat :)
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
hito
1. szint
1. szint

Andy1210 írta:Az eMMC az tudtommal nem NAND. Ez mondjuk nem változtat a tényen, hogy az eMMC chip halt meg valószínűleg. Találkoztam már több ilyen N900-assal is. Megoldható lenne elvileg, hogy a memóriakártyát vegye eMMC-nk a teló. De nem lenne egy egyszerű történet.
Igen, még járok ide. Figyelemmel kísérem a hozzászólásokat :)
:D Köszönöm! A nem lenne egyszerű történet mennyire necces? Leírás alapján bármit megcsinálok ;) Egyébként most 3 N900 van itthon. Egy működő amit használok, ez a félholt és van egy ko. is, az betört kijelzős és alaplaphibás. Esetleg eMMC átforrasztása lehetséges? Mert a donoré valószínüleg jó és van egy ügyes kezű szervízesem is.
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

megoldható az átforrasztás szerintem :) A nem lenne egyszerű történet az nagyon necces :D Én képesnek érzem magam a dologra, amennyiben tényleg lehetséges. Ha tévedek, akkor nyilván nem lehetek rá képes még én sem :D Viszont nincs mivel tesztelnem, így leírást nem tudok csinálni. Látatlanban ugyebár nehéz.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”