Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: lived »

bladehu2 írta:
lived írta:Még sem pletkya már elég sokan írnak róla! :)
Kíváncsi leszek nagyon rá!
Valahol még azt írták hogy WVGA kijelző lesz benne ami számomra kicsit sántít. Akkor inkább egy qHD, de szerintem maradni fog az nHD.
Remélem a külcsíny marad a mostani N8-asho hasonló lecsapott végű megoldás :D
egy ember írt róla az unwired-en, ezt vette/veszi át minden portál (ahogy az lenni szokott), meg utána már egymástól is a portálok. de attól hogy sokan továbbadják egy ember találgatását meg kiszinezik attól nagyobb lesz a valóságtartalma? :) egyenlőre ez csak találgatás (ahogy az eredeti szerző írja is) néhány elejtett mondatból. majd úgyis meglátjuk mi lesz vagy mi nem.
Van benne valami amit mondasz!
Inkább én is egyelőre pletyka ként kezelem a dolgot.
Majd ha látunk róla valamit akkor majd hinni fogok a dolgokban.
Addig pedig nyomogatom az én kis N8-asomat :D

Egyébként nem bánnám ha jönne valami mert eddig nem igen jött olyan telefon amire lecserélném az N8-asomat.
Lehet hogy vele öregedek meg :D
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Starrk írta:
LaLi_87 írta:Van uj frissités a Terképnek.
Igen,frissítettem is,de meg akartam nyitni a Térképeket hogy megnézzem miben is frissült..De ezt írja:
"Térképek:A funkció nem támogatott"
Ez mitől lehet?
Ugyan ez volt nekem is de ujra tettem a Térképen a Nokia Store-rol es már mukodik szépen :)
Kép
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

LaLi_87 írta:
Starrk írta:
Igen,frissítettem is,de meg akartam nyitni a Térképeket hogy megnézzem miben is frissült..De ezt írja:
Ez mitől lehet?
Ugyan ez volt nekem is de ujra tettem a Térképen a Nokia Store-rol es már mukodik szépen :)
Detto. Ebben a pillanatban telepedett fel az új. Műxik.

Qt-t töltsek le rá vagy majd szól valamelyik progi ha kell neki? Ha igen, melyiket javasoljátok? Gondolom ezt, de ebben nincs SDK. Vagy van még ami hiányzik belőle és kelleni fog?
Vagy majd rájövök... :D
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Bellén az összes új Nokia térképhez kötődő alkalmazás jól működik. Maps, Drive, Guides, Weather, Check in, Live wiew, Pulse, Places, mind megy rendesen. :) Szép belle GUI-val. :)

Az n8 utódról nekem az a véleményem, hogy full kamu az egész, hardverileg igen langyos lenne kiadni 2012 nyarán ugyanazt, mint mondjuk a 603, csak flagshipként,
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

LaLi_87 írta:
Starrk írta:
Ez mitől lehet?
Én is hasonlóan jártam: 22-es Anna van fennt, a 25-ös frissítést nem ajánlotta még sosem fel, erre tegnap felajánlotta a 3.08-as Térképek frissítést. Olvastam, hogy ez már Belle-ra van, nem is tettem még fel, de megörültem, hogy na de jó, végre kompatibilis lett az Annával is, erre örömmel feltettem...be is sz**tam... :oops:

A Nokia Store-ból feltettem a "régi" 3.06-ost, az a durva (a frissítést leszámítva), hogy nem is érzékelte a Nokia Store, hogy fel van telepítve már a Térképek egyik (magasabb!) verziója, így telepítettem.

Ami még "bónuszként" ezek után megkaptam: az Alkalmazások között benntragadt a 3.08-as maradéka, az Autóval/Időjárás/Leírások kis zöld ikonok, amik természeten nem is törölhetőek, és a főképernyőkre kitehető widgetek között is ottmaradt és kitehető a "Térképalkalmazások"... :shock:

No comment.
kanyew
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kanyew »

Én ugyan így jártam a Térképfrissítéssel, csak annyi még, hogy a 3.06 telepítését követően ha rányomok a térképek ikonra el sem indul semmi :(
tojko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tojko »

Sziasztok!
Meg szívtam én is ezzel a térkép frissítéssel..
Gondoltam felnézek ide, ti úgyis találtatok már rá megoldást.
Olvastam, hogy OVI store-ból szedjem le a régebbi térképet és menni fog.
Jah, csak a telóból eltünt az OVI store...
Szoft újratelepítést nem enged, mert a ovi suite annyit ír, hogy valami hiba történt...
A software updater meg megcsinálja félig, de az utolsó 1 percnél elveszti a kapcsolatot a telcsivel, ilyenkor a teló átugrik test üzemmódba.
Ki és bekapcsolás után meg működik úgy mint eddig, de se térkép, se store....
Jah és minden bekapcsolásnál lezáró kódot kér, amit nem tudok, de ha beírok valamit, kiírja hogy kód hiba és eltűnik...
Ötlet?
Köszi!

szerk.: A térképet sikerült visszavarázsolnom pc-n keresztül, de ez a lezáró kód idegesít...
Starrk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Starrk »

john33 írta:
Én is hasonlóan jártam: 22-es Anna van fennt, a 25-ös frissítést nem ajánlotta még sosem fel, erre tegnap felajánlotta a 3.08-as Térképek frissítést. Olvastam, hogy ez már Belle-ra van, nem is tettem még fel, de megörültem, hogy na de jó, végre kompatibilis lett az Annával is, erre örömmel feltettem...be is sz**tam... :oops:

A Nokia Store-ból feltettem a "régi" 3.06-ost, az a durva (a frissítést leszámítva), hogy nem is érzékelte a Nokia Store, hogy fel van telepítve már a Térképek egyik (magasabb!) verziója, így telepítettem.

Ami még "bónuszként" ezek után megkaptam: az Alkalmazások között benntragadt a 3.08-as maradéka, az Autóval/Időjárás/Leírások kis zöld ikonok, amik természeten nem is törölhetőek, és a főképernyőkre kitehető widgetek között is ottmaradt és kitehető a "Térképalkalmazások"... :shock:

No comment.
Még nekem sem ajánlotta fel a 25-ös frissítést..=/
t65a
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: t65a »

Starrk írta:
john33 írta:

No comment.
Még nekem sem ajánlotta fel a 25-ös frissítést..=/
a 25-ös frissítést még én sem kaptam meg, de a magyar nokia honlapon, már pár napja ez az elérhető hivatalos verzió!
úgy veszem észre, hogy nagyon a sor végére sikeredett állni! :tongue2:

ami viszont tetszik az új nokia suite-ben, hogy kiírja , hogy garis még a telóm (bár hozzá teszi, hogy ez is becslés szintű!), és végre kókányolás nélkül lehet térképeket letörölni!

t.: t65a
Regirck
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Regirck »

Sziasztok!
Jött egy hivatalos maps frissítés és azóta nem indul el a maps. Természetesen feltettem. Próbáltam a *#7370#-es kódot, de semmi ugyan úgy nem indul.

Futre not supported ez írja, hogy ezért nem indul. Mi a megoldás, mert ez így nem jó?

(Olvastam itt és a PH-n is, hogy Ovi-ból tegyem fel a 3.6-ost, de sajnos nem tudom mert Ovi-ban kikeresem a Maps-ot rámegyek és nincs olyan, hogy telepítés vagy letöltés csak Lunch)

Lassan felidegesítem magam és bemegyek a Nokiába, hogy korrekt, hogy hivatalos frissítés ezt produkálja-e. Ha megy Belle-hez van akkor először adják ki a Bellét.)

Remélem tud valaki segíteni, mert ideges vagyok miatta! (Ha esetleg Újpalota környékén van egy szaki aki a Bellét felvarázsolná nekem jó áron az érdekelne... regirck kukac gmail pont com)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”