Nokia N8-00
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia N8-00
Képek és videók alapján nekem is a Belle tetszik leginkább, de abból egyelőre csak moddolt van én meg egyelőre nem akarok olyat. (hogy legyen összehasonlítási alapom)
Nem mondom, hogy megvárom a hivatalos verziót mert ugye kétséges hogy mikor lesz.
A 'más oprendszerekről portolt progik' alatt mit értesz? S60v3, v5? És hogyhogy nem szereti? Nem mennek vagy bugosak?
Nem mondom, hogy megvárom a hivatalos verziót mert ugye kétséges hogy mikor lesz.
A 'más oprendszerekről portolt progik' alatt mit értesz? S60v3, v5? És hogyhogy nem szereti? Nem mennek vagy bugosak?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Igaz, hogy nem laptopon hanem asztali gépen használom amin WIN7 van, de tökéletesen müködik! Ez a verzió legalábbis biztosan!bladehu2 írta:azt nem mondom hogy nincs olyan phoenix ami jól működik win7-en, mert lehet hogy van, de mivel a notimba kevés a ram win7-hez így azon xp van és azon hibátlanul ment eddig mindenféle fw-elés,.......MrAngelo írta:Így már nem tartok a frissítéstől. Csak kelleni fog egy XP-s laptop. A PC-men Win 7 van és egyébként is minden frissítésnél izzadt a tenyerem, nehogy áramszünet legyen.
Phoenix-et még nem használtam de azt hiszem nem fog gondot okozni.
Phoenix Service Software 2011.02.000.44842
A lényeg, hogy win7-nél rendszergazda módban kell telepíteni!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
egy ember írt róla az unwired-en, ezt vette/veszi át minden portál (ahogy az lenni szokott), meg utána már egymástól is a portálok. de attól hogy sokan továbbadják egy ember találgatását meg kiszinezik attól nagyobb lesz a valóságtartalma?lived írta:Még sem pletkya már elég sokan írnak róla!
Kíváncsi leszek nagyon rá!
Valahol még azt írták hogy WVGA kijelző lesz benne ami számomra kicsit sántít. Akkor inkább egy qHD, de szerintem maradni fog az nHD.
Remélem a külcsíny marad a mostani N8-asho hasonló lecsapott végű megoldás

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Nem, én inkább teljesen más platformról (Android, iOS4) portolt progikra gondoltam. Volt egy GPS program és egy gitár progi (bár már nem emlékszem rájuk, mert töröltem őket azon nyomban), és például játékok közül a 3D labyrinth (IPhone-ról portolt, ha jól tudom). Fel engedte telepíteni őket, de mikor az ikonjukra nyomtam, nem is indultak el. De nem voltak nagyon lényegesek ezek a progik, kibírtam nélkülük!MrAngelo

Amúgy Belle-ből van nem moddolt is, csak hack-et tartalmaz!

Itt meg amit én használok, ez ugyan az, csak moddolt

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
sziasztok!LaLi_87 írta:Van uj frissités a Terképnek.
lejött a térkép soft 3.8-as verziója. a frissítés sikeres, de miután el akartam indítani, hibaüzenetet kaptam, nem indult el.

ovi store-ról újratelepítettem a 3.06-ost. de nem csak én jártam így! már jelezték a nokia oldalán is.

1.
"I just installed on my N8 running v25 the new Nokia Maps v3.8 which came up as an update on Nokia Suite. Installation completed OK, but I cannot launch the application - "Maps: Feature not supported!".
I cannot see any Maps entry in the list of Installed Apps in the App manager, so I cannot uninstall.
I have downloaded maps to my ahndset and I can see them in Nokia Suite no problem.
Any ideas ?"
2.
"Exactly the same problem here with E7 and this new Maps application, that I just updated using Program Updates tool under Applications menu."
ha még nem frissítettétek, akkor szerintem még várjatok!
üdv. t65a
- Rating: 2.63%
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia t65a!
Köszi,hogy szóltál,ugyanis ebben a pillanatban néztem és már telepiteni akartam amikor látom a monitoron,hogy új hozzászólás érkezett,na mondom először azt megnézem és aztán telepitek.Tehát várok,hiszen úgy is ritkán használom a navit.
Egyébként ha már ennél a témánál vagyunk ez a frissités egy újabb verza ami a régebbit felül irja avagy egy külön álló térkép navigáció?
Köszi!
Üdv:gjoco
Köszi,hogy szóltál,ugyanis ebben a pillanatban néztem és már telepiteni akartam amikor látom a monitoron,hogy új hozzászólás érkezett,na mondom először azt megnézem és aztán telepitek.Tehát várok,hiszen úgy is ritkán használom a navit.
Egyébként ha már ennél a témánál vagyunk ez a frissités egy újabb verza ami a régebbit felül irja avagy egy külön álló térkép navigáció?
Köszi!
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
lehet hogy véletlenül előbb kitolták a belle-re való verziót (ami bizony nem megy anna-n) mint kellett volna, vagy pedig véletlenül a már belle-s készülékekt65a írta:sziasztok!LaLi_87 írta:Van uj frissités a Terképnek.
lejött a térkép soft 3.8-as verziója. a frissítés sikeres, de miután el akartam indítani, hibaüzenetet kaptam, nem indult el.![]()
ovi store-ról újratelepítettem a 3.06-ost. de nem csak én jártam így! már jelezték a nokia oldalán is.![]()
ha még nem frissítettétek, akkor szerintem még várjatok!
üdv. t65a
helyett minden s^3-asra sikerült nekik. ha az első verzió lenne az jólenne mert az valszeg azt jelentené hogy nem kell már sokat aludni a hivatalos belle-ig

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Igen,frissítettem is,de meg akartam nyitni a Térképeket hogy megnézzem miben is frissült..De ezt írja:LaLi_87 írta:Van uj frissités a Terképnek.
"Térképek:A funkció nem támogatott"
Ez mitől lehet?
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Hol van?? Én sehol nem látom! Pedig euro3-as magyar pc kódom van 25.7-el. 4 frissítés felment szoftozás után azóta semmi, ez kb 2 hete volt.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia!Kolondrum írta:Hol van?? Én sehol nem látom! Pedig euro3-as magyar pc kódom van 25.7-el. 4 frissítés felment szoftozás után azóta semmi, ez kb 2 hete volt.
Nokia Suite-frissitések.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/