Köszi, olvasgattam már (még fogom is), de én inkább friss személyes tapasztalatokat szeretnék olyanoktól akik használták S^3-mal is és Annával, Bellával is. Ha sok felesleges HSZ lesz ezzel kapcsolatban, törlöm majd azokat.TommyX írta:MrAngelo:
Ezt olvasd el, itt néhány dologra választ kaphatsz.
Nokia N8-00
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia N8-00
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Én nem azt vettem észre, hogy Anna szofttal kevesebbet bír az akksi(előtte a Pr1.1 volt fent).
Nekem is Belle van fent és szerintem ugyanannyi az üzemideje a telefonnak(bár lehet kicsit több), mint Anna-n, de lehet én látom ezt rosszul
Nekem is Belle van fent és szerintem ugyanannyi az üzemideje a telefonnak(bár lehet kicsit több), mint Anna-n, de lehet én látom ezt rosszul

- Rating: 2.63%

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ez csak egy pletyka ami (ahoyg látom) egyre színesebb lesz minál több oldal átveszi az unwired-ről vagy egymástól. szóval ez miatt ne legyenek álmatlan éjszakádi. mellesleg ha lesz is belőleMrAngelo írta:Üdv
Erre bejelentették az utódot. Szerintem a Nokia direkt engem szopat.(tudom, soká lesz még belőle valami) Már nagyon izgulok...
valami jővő év közepén mondjuk, akkor sem fogsz rohanni megvenni mert Te sem vagy olyan aki kiadna az értékénél 3x többet csak azért hogy az elsők közt legyen és ettől nőjön az e-pénisze

én mindig ezt mondom, az egyszeri embernek akinek nem ez a hobbija tök elég a gyári fw, mivel nem is tud róla hogy esetleg itt-ott lehetne jobb is egy cfw-velMár régóta követem a topicot, sőt, más oldalakat is de ennek ellenére is döntésképtelen vagyok.
Munkatársamnak van egy még az eredeti Firmware-rel, és ő meg van elégedve vele (az akksival is). Nem tudom hogy egyből frissítsem-e Annára vagy majd csak Bellára. Többen írták, hogy Annával tovább bírja az akksi de olvastam az ellenkezőjét is. Meg a wifi elvileg állandóan keresi a hálózatot Annán. Ez igaz? Lényeg a lényeg, arra lennék kíváncsi, hogy van-e bármi hátránya az Annának a 'sima' S^3-mal szemben. (lassabb-e, jobban merül-e, stb.)

downgrade-et próbáltam teljesen jól működik (asszem a 11.7-es fw-el csináltam), csak arra kell figyelni hogy egy jó xp-s gép (noti a legjobb ugye áramszünet miatt) jó usb-jén legyen és ennyi. mivel én elvből mindig dead módban flesselek nekem semmi különbség nincs downgrade/upgrade köztKonkrét, 100%-ig biztos infót szeretnék kapni mert eléggé bizonytalan vagyok... Vagy mégse?
A downgrade-ről is olvastam már, hogy lehetséges és olvastam olyat is, hogy nem minden esetben sikerül. Meg a phoenix-szel való frissítés garanciavesztéssel járhat. Mikor? Illetve mikor nem?
Vagy tegyek fel egy custom Bellát? Arról tudom downgradelni ha esetleg gebasz lenne vagy a bugok miatt nem tetszene?

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Nagggyon szépen köszönöm az infókat. Lehet, hogy egy ideig használom simán aztán majd Annázok és Bellázok. Vagy egyből Bellázzak? 
Mindenesetre pont egy ilyen hozzászólást vártam, nagyon szépen köszönöm!
Így már nem tartok a frissítéstől. Csak kelleni fog egy XP-s laptop. A PC-men Win 7 van és egyébként is minden frissítésnél izzadt a tenyerem, nehogy áramszünet legyen.
Phoenix-et még nem használtam de azt hiszem nem fog gondot okozni.

Mindenesetre pont egy ilyen hozzászólást vártam, nagyon szépen köszönöm!
Így már nem tartok a frissítéstől. Csak kelleni fog egy XP-s laptop. A PC-men Win 7 van és egyébként is minden frissítésnél izzadt a tenyerem, nehogy áramszünet legyen.

- sover
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem ebben a pillanatban hozta meg a futár az N8-at bronz színübe és alapból az Anna van rajt.MrAngelo írta:Nem tudom hogy egyből frissítsem-e Annára vagy majd csak Bellára.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
azt nem mondom hogy nincs olyan phoenix ami jól működik win7-en, mert lehet hogy van, de mivel a notimba kevés a ram win7-hez így azon xp van és azon hibátlanul ment eddig mindenféle fw-elés,MrAngelo írta:Így már nem tartok a frissítéstől. Csak kelleni fog egy XP-s laptop. A PC-men Win 7 van és egyébként is minden frissítésnél izzadt a tenyerem, nehogy áramszünet legyen.
nokiától sansungon át lg-ig. sőt az is lehet hogy win7-en futo xp virtu gépben is megy, csak ezeket nem próbáltam sose szóval ha valami hibával leáll akkor nehezebb kitalálni ki a hunyó a sok résztvevő közül telefon/usbport/driver/virtugép/win7. az xp+noti az egy bolondbiztos dolog. mondjuk ha simán pc-vel csinálod és áramszünet van akkor is csak annyi kellemetlenség lehet belőle hogy szervízbe kell szaladgálni amit mondjuk én nem tartok egy jó időtöltésnek. de persze egy fw frissítés miatt senkinek se mondanám hogy vegyen egy notebook-ot, az esélye annak hogy pont abban az 5 percben legyen áramszünet szerintem elég kicsi

- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Még sem pletkya már elég sokan írnak róla!bladehu2 írta:hehe, pletykának jó.lived írta:Ezt nézzétek!!!
http://www.unwiredview.com/2011/11/08/a ... n-symbian/

Kíváncsi leszek nagyon rá!
Valahol még azt írták hogy WVGA kijelző lesz benne ami számomra kicsit sántít. Akkor inkább egy qHD, de szerintem maradni fog az nHD.
Remélem a külcsíny marad a mostani N8-asho hasonló lecsapott végű megoldás

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Én is gondolkoztam a bronzon de inkább a sötétszürkét választottam mert bronzot még nem láttam élőben. Nem a boltban veszem, hanem pickpackpont-ra rendeltem.
Hogy az utód pletyka-e vagy sem, igazából nem érdekel mert ha jövőre kiadják az legkorábban nyár vége lesz (ahogy a Nokiát ismerjük), az ára meg eléggé az egekbe lesz majd. Viszont egy évre a megjelenése után már esélyes lesz. És tuti nem Symbian lesz rajta.
Az N70-et, az N82-t, és most az N8-at is egy évre a megjelenés után vettem. Itt szerintem be is zárul számomra a Symbian. 3 a magyar igazság.
Még egy bő óra és végzek a melóval aztán padlógáz a teszkóig! Holnap meg szabadnap... Biztos kialszom magam.
Hogy az utód pletyka-e vagy sem, igazából nem érdekel mert ha jövőre kiadják az legkorábban nyár vége lesz (ahogy a Nokiát ismerjük), az ára meg eléggé az egekbe lesz majd. Viszont egy évre a megjelenése után már esélyes lesz. És tuti nem Symbian lesz rajta.
Az N70-et, az N82-t, és most az N8-at is egy évre a megjelenés után vettem. Itt szerintem be is zárul számomra a Symbian. 3 a magyar igazság.

Még egy bő óra és végzek a melóval aztán padlógáz a teszkóig! Holnap meg szabadnap... Biztos kialszom magam.

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Nekem is fent volt eddig a sima gyári FW, aztán feltettem az Annát (volt Bzs73 beta CFW-től a hivatalos Annáig is), most jelenleg egy kiszivárogtatott, moddolt beta Belle (Taylor-féle) van fent.MrAngelo írta:Köszi, olvasgattam már (még fogom is), de én inkább friss személyes tapasztalatokat szeretnék olyanoktól akik használták S^3-mal is és Annával, Bellával is. Ha sok felesleges HSZ lesz ezzel kapcsolatban, törlöm majd azokat.TommyX írta:MrAngelo:
Ezt olvasd el, itt néhány dologra választ kaphatsz.
Nálam az akkumulátor panaszok (jobban merülne) nem jelentkeztek, se Anna-n, se Belle-n. Szerintem a gyorsaság, és akadásmentesség folyamatosan javult (1.2-től a Belle-ig). Na meg mondanom se kell, a legszebb kinézete a Belle-nek van!

Röviden ennyi. De ha bármi egyéb kérdésed volna, tedd fel bátran!

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM