Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
meanmachine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: meanmachine »

hello!

nemtudom ti hogy vagytok vele, én nemrég frissitettem a legujabb cssu-ra, és 2 nagy problémám adodott, 1. a fényképező rohadtszar képeket csinál a felső sarkokban fehéredés minden képen és az egész képnek van egy tulfehér alapja, (semmit nem állitottam a fényképezőn).
2. a telefon hivások, sokszor nem látszank ki hiv, mert ha álloban marad a telo és uy zár visza a bill. zár akkor sokszor meghülylül, ugyanez igaz a névjegyzékre is.
sokszor ha a hiváslistából nyitok névjegyet, álló módban, megfagy a névjegyzék, és csak "erőltetett kilépéssel" lehet bezárni. Ötlet?

thx
vohanyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N.900
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vohanyi »

meanmachine írta:hello!

nemtudom ti hogy vagytok vele, én nemrég frissitettem a legujabb cssu-ra, és 2 nagy problémám adodott, 1. a fényképező rohadtszar képeket csinál a felső sarkokban fehéredés minden képen és az egész képnek van egy tulfehér alapja, (semmit nem állitottam a fényképezőn).
2. a telefon hivások, sokszor nem látszank ki hiv, mert ha álloban marad a telo és uy zár visza a bill. zár akkor sokszor meghülylül, ugyanez igaz a névjegyzékre is.
sokszor ha a hiváslistából nyitok névjegyet, álló módban, megfagy a névjegyzék, és csak "erőltetett kilépéssel" lehet bezárni. Ötlet?

thx
Hali!
Nálam az ég világon semmi gond nincs,ezek a jelenségek sem... :hmm2:
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Nokia N900 alaplapcsere 32500.- + ÁFA Vohanyi te mennyiért gondoltad az alaplapod, + mi a hibája? Úgy néz ki az enyémből kiégtek az áramkörök, ha most a tied is hasonló gondokkal küzd hiába veszem meg ha nem lehet 2ből 1-et összetákolni :( Ez az ár hivatalos nokia ár, még járunk utána hátha olcsóbban ki lehet hozni, de az igazság hogy 40-50 között már lehet haszáltan ilyen készüléket venni :(
"apt-get moo" ;)
vohanyi
1. szint
1. szint

Szellei írta:Nokia N900 alaplapcsere 32500.- + ÁFA Vohanyi te mennyiért gondoltad az alaplapod, + mi a hibája? Úgy néz ki az enyémből kiégtek az áramkörök, ha most a tied is hasonló gondokkal küzd hiába veszem meg ha nem lehet 2ből 1-et összetákolni :( Ez az ár hivatalos nokia ár, még járunk utána hátha olcsóbban ki lehet hozni, de az igazság hogy 40-50 között már lehet haszáltan ilyen készüléket venni :(

Halihó ! Mondtam Neked,hogy haveri alapon,tehát ingyen a Tied!! Holnaptok 1 hétig szabin vagyok... Enyémnek az aksi 3 érintkezője mögötti chip melegszik egyből,ahogy az aksit berakom,valószínű csak az ment ki..usb kiszakadt,emlékszel anno,itt kezdődtek a bibik,mert direktbe töltöttem, pill. zárlatot csináltam valószínűleg...sz.tem 2-ből egyet-50-50%
These users thanked the author vohanyi for the post:
Szellei (2011-10-20 csüt. 12:40:04)
Rating: 2.63%
joember
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: joember »

Sziasztok!

Nemrég kaptam vissza a telefont a szervizből, mert tönkrement az érintője a telónak. Felraktam a backupot, minden működik, de nem hozza fel az extra karaktereket ha megnyomom a shiftet és utána a ctrl-t.

Tudtok erre valami megoldást?

Előre is köszi.
Szellei
3. szint
3. szint

vohanyi írta:
Szellei írta:Nokia N900 alaplapcsere 32500.- + ÁFA Vohanyi te mennyiért gondoltad az alaplapod, + mi a hibája? Úgy néz ki az enyémből kiégtek az áramkörök, ha most a tied is hasonló gondokkal küzd hiába veszem meg ha nem lehet 2ből 1-et összetákolni :( Ez az ár hivatalos nokia ár, még járunk utána hátha olcsóbban ki lehet hozni, de az igazság hogy 40-50 között már lehet haszáltan ilyen készüléket venni :(

Halihó ! Mondtam Neked,hogy haveri alapon,tehát ingyen a Tied!! Holnaptok 1 hétig szabin vagyok... Enyémnek az aksi 3 érintkezője mögötti chip melegszik egyből,ahogy az aksit berakom,valószínű csak az ment ki..usb kiszakadt,emlékszel anno,itt kezdődtek a bibik,mert direktbe töltöttem, pill. zárlatot csináltam valószínűleg...sz.tem 2-ből egyet-50-50%
jövőhét folyamán egy ismerősömmel Budapesten meg lehetne oldali a cserét? :) tudsz adni egy msn címet vagy elérhetőséget?
"apt-get moo" ;)
vohanyi
1. szint
1. szint

Szellei írta:
vohanyi írta:

jövőhét folyamán egy ismerősömmel Budapesten meg lehetne oldali a cserét? :) tudsz adni egy msn címet vagy elérhetőséget?
Persze,megoldhato ! Elérhetőségeim privin mennek :D
Sütee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Sütee »

Helló all. :szia: :bye1:
Rendeltem egy ilyen kábelthttp://www.ebay.com/itm/New-micro-USB-U ... 306wt_1163.
Azért,h fel ismerje a telefonom a Pendrive-okat is.De valamiért nem akarja. :evil:
Ötlet? :hmm2:
Havernak mükszik,de nem N900-a van.
Azért majd köszönd meg ;)
meanmachine
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meanmachine »

ha valakit érdekel eladóvá vált az n900 asom. semmi baja, karc nincs rajta, igy vettem és vigyáztam rá, kis szütyőben volt tartva. dobozában, headset nélkül vettem igy azt nem tudok adni, viszont egy ebay-es méretponos autós tartó is jár hozzá , töltö+adatkábel, ha érdekel vkit irjon pm-ben, fix 52e. köszi
Szellei
3. szint
3. szint

Sütee írta:Helló all. :szia: :bye1:
Rendeltem egy ilyen kábelthttp://www.ebay.com/itm/New-micro-USB-U ... 306wt_1163.
Azért,h fel ismerje a telefonom a Pendrive-okat is.De valamiért nem akarja. :evil:
Ötlet? :hmm2:
Havernak mükszik,de nem N900-a van.
power-kernel és hostmode-gui fent van? nekem volt olyan hogy csak második Enumerate-re olvasta be a pendriveot!
"apt-get moo" ;)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”