Szia!NeO.hu írta:Sziasztok.
Egy olyan kérdésem volna, hogy adott egy N97-es készülék, és egy CARK-91 -es autós kihangosító, megoldható valahogy a két eszköz csatlakoztatása?
Nem, nem kompatibilis a kettő.
Szia!NeO.hu írta:Sziasztok.
Egy olyan kérdésem volna, hogy adott egy N97-es készülék, és egy CARK-91 -es autós kihangosító, megoldható valahogy a két eszköz csatlakoztatása?
Nincs.mszasza2 írta:Sziasztok!
Az után érdeklődök, hogy létezik-e olyan progi amivel retro stílusú videókat lehet rögzíteni n97-tel. Androidra meg Iphonra már van ilyen...
Köszi
Köszipotter55 írta:Nincs.mszasza2 írta:Sziasztok!
Az után érdeklődök, hogy létezik-e olyan progi amivel retro stílusú videókat lehet rögzíteni n97-tel. Androidra meg Iphonra már van ilyen...
Köszi
Ha megint csatlakoztatod és lehúzod, akkor se lesz jó? Restart?NeO.hu írta:Hali.
Újabb probléma, a zenetár egyik napról a másikra elveszítette a zenéket, és hiába frissítem, nem talál semmit.
A zenék a telón vannak, nem lettek törölve.
Közvetlen előzménye, hogy tároló módban csatlakoztattam a telefont, és úgy másoltam rá filmet.
Szoft: 22.0.110 CFW by Cecinho
Mi lehet a probléma okozója? És hogy lehetne a frissítést végrehajtani, hogy találjon is valamit?
Megpróbáltam, csatlakoztattam, újraindítottam, de nem változott semmi.Damir írta:Ha megint csatlakoztatod és lehúzod, akkor se lesz jó? Restart?NeO.hu írta:Hali.
Újabb probléma, a zenetár egyik napról a másikra elveszítette a zenéket, és hiába frissítem, nem talál semmit.
A zenék a telón vannak, nem lettek törölve.
Közvetlen előzménye, hogy tároló módban csatlakoztattam a telefont, és úgy másoltam rá filmet.
Szoft: 22.0.110 CFW by Cecinho
Mi lehet a probléma okozója? És hogy lehetne a frissítést végrehajtani, hogy találjon is valamit?
Töltsd le eszt: jaf_nok4models.ini, és másold be a JAF-ba. Így már látni fogod az n97-et is.wagtom írta:Sziasztok!
JAF-fal szeretnék flashelni egy N97-est, de a Use Ini lépésnél nem találom a telefont a listában.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi a választ,
Üdv., Tomi