Vkinek nincs tippje, hogy mennyibe fog ez fájni nekem?
A headset ugyanolyan 3.5 jackdugós mint ami N8hoz van? Nem értek hozzá, de szerintem ettől nem mehet tönkre egy telefon. Próbáltad a 8 másodpercig tartó, 3- at rezzenő soft resetet?borizoli írta:Ma történt egy kis baleset. Telefonáltam vezetés közben a játszós telómról és khúztam a headsetet belőle. Ahogy leraktam, csörgött az N8-as és reflexből bedugtam... Elsötétült és azóta nem reagál semmire. A poén az, hogy egyszer már jártam így és akkor elfogadta ezt a headsetet. Beszéltem róla és utána esett le, hogy ez nem is az övé... De most mi lelte?![]()
Vkinek nincs tippje, hogy mennyibe fog ez fájni nekem?
borizoli írta:Próbáltam, de semmi reakció. Töltésre sem reagál, usb-re sem. A nehezen kivitelezhető négy gombos hard resetre sem. Két napja az új robogóm halt be, most meg a telóm... Tiszta ideg vagyok. De a tartalék E51-es még működik!
Nem szokásom ilyenekkel babrálni a gari miatt, de erre nem fog vonatkozni az tuti. Félek, hogy az alaplapot nyírta ki. De azt nem értem, hogy miért csinálja ezt, hiszen egyszer már működött vele.antonov.an124 írta:borizoli írta:Próbáltam, de semmi reakció. Töltésre sem reagál, usb-re sem. A nehezen kivitelezhető négy gombos hard resetre sem. Két napja az új robogóm halt be, most meg a telóm... Tiszta ideg vagyok. De a tartalék E51-es még működik!Remélem majd még valaki tud rá valami ötletet, mert ilyennel nem találkoztam.
Phoenixet ismered? Talán még meg lehetne próbálni dead módban feléleszteni, bár ha semmi reakciója nincs nem tudom:S Valaki még???
Szerintem ez csak egy véletlen egybeesés, mert reflexből vagy direkt, egy headset bedugása nem okozhatja egy teló ilyen szintű összeomlását!borizoli írta:Nem szokásom ilyenekkel babrálni a gari miatt, de erre nem fog vonatkozni az tuti. Félek, hogy az alaplapot nyírta ki. De azt nem értem, hogy miért csinálja ezt, hiszen egyszer már működött vele.antonov.an124 írta:borizoli írta:Próbáltam, de semmi reakció. Töltésre sem reagál, usb-re sem. A nehezen kivitelezhető négy gombos hard resetre sem. Két napja az új robogóm halt be, most meg a telóm... Tiszta ideg vagyok. De a tartalék E51-es még működik!Remélem majd még valaki tud rá valami ötletet, mert ilyennel nem találkoztam.
Phoenixet ismered? Talán még meg lehetne próbálni dead módban feléleszteni, bár ha semmi reakciója nincs nem tudom:S Valaki még???
Természetesen igen!Kolondrum írta:Ha nekem van egy tegyük fel photo hallba vett N8-asom, de nokiás a garjegy csak a pecsét phall, akkor vihetem a nokiához?
ne is babrálj. ha meg se nyikkan azon se phoenix, se hard reset nem dsegít. szerintem a tiéd is azon kevesek közé tartozik aminek hibás az alaplapja és a tünet az hogy egyszercsak kikapcsol és onnantól se ki, se be (senyőborizoli írta:Nem szokásom ilyenekkel babrálni a gari miatt, de erre nem fog vonatkozni az tuti. Félek, hogy az alaplapot nyírta ki. De azt nem értem, hogy miért csinálja ezt, hiszen egyszer már működött vele.