Soha többé Nokiamuchacoado írta:Mindenki szabin van??? Vagy már előrendeltétek an N9-et ????

Soha többé Nokiamuchacoado írta:Mindenki szabin van??? Vagy már előrendeltétek an N9-et ????
Hiba oka: Miután újrarakod az emmc-t azután a telefon lekapcsolja magát az update módból. ( Jobb felső sarokban az usb-jel)dnorbb írta:Ja, hát nyár van, mindenki bulizik...
![]()
Viszont velem érdekes dolgok történtek.
Tartottam magam képesnek annyira, hogy gond nélkül csináljak egy reflasht, de marhára nem jött be.
Szóval letöltöttem a vanilla latest verzióját meg a latest global firmware-t, bedobtam a maemo flasher mappába. Flasher nyit, vanilla bemásol, eredmény: "image flashed successfully in...
Utána próbáltam reflashelni a rootfs-t a következő paranccsal: flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
Eredmény: "Raw data transfer EP found at EP2 Using flashing protocol MKII"
Abszolút nem akar újraindulni a reboot parancs ellenére. Vártam néhány órát, gondoltam most már teszek valamit. Lehúztam a laptopról a kicsikét és bekapcsoltam.
Mit mondjak...![]()
Nem éppen erre számítottam, egy betűvel kevesebb szóval: fos.
Gyakorlatilag használhatatlan.
Szakember Urak, teendő?
És tudja, és tudja, és tudja...muchacoado írta:Hiba oka: Miután újrarakod az emmc-t azután a telefon lekapcsolja magát az update módból. ( Jobb felső sarokban az usb-jel)dnorbb írta:Ja, hát nyár van, mindenki bulizik...
![]()
Viszont velem érdekes dolgok történtek.
Tartottam magam képesnek annyira, hogy gond nélkül csináljak egy reflasht, de marhára nem jött be.
Szóval letöltöttem a vanilla latest verzióját meg a latest global firmware-t, bedobtam a maemo flasher mappába. Flasher nyit, vanilla bemásol, eredmény: "image flashed successfully in...
Utána próbáltam reflashelni a rootfs-t a következő paranccsal: flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
Eredmény: "Raw data transfer EP found at EP2 Using flashing protocol MKII"
Abszolút nem akar újraindulni a reboot parancs ellenére. Vártam néhány órát, gondoltam most már teszek valamit. Lehúztam a laptopról a kicsikét és bekapcsoltam.
Mit mondjak...![]()
Nem éppen erre számítottam, egy betűvel kevesebb szóval: fos.
Gyakorlatilag használhatatlan.
Szakember Urak, teendő?
Megoldás: Miután sikeresen felment az Emmc reflash, simán húzd le a telefont az usb-ről és kapcsold ki a telefont, majd az "u" betú nyomásával rakd vissza és ismét "update módban lesz csatlakozva a teló.
Innentől mehet a Firmware reflash.
Az én oldalamra kikerülhet akár, de szerintem a gyikba isdnorbb írta: Andy leírása nem rossz, sőt... Bár én néztem a maemo.org oldalról is a dolgokat. Viszont azoknak, akik még nem csináltak reflasht ( mint pl én...), azoknak van egy-két dolog, ami nem egyértelmű, nekem is akadt ilyen. Persze pár perc gondolkodás után rájöttem szinte mindenre.
Szóval arra gondoltam, hogy írnék, amolyan kiegészítésként Andy leírásához egy "szájbarágós" reflash ismertetőt. Persze ettől függetlenül lesznek olyanok biztosan, akik még így is találkoznak majd nehézségekkel, de az adódhat akár a flasheléshez használatos PC-től, laptoptól is. Ezért arra volnék kíváncsi, hogy ha írnék egy ilyet, akkor hová tudnánk elhelyezni? Andy a te oldaladra, vagy a gyikba Potter?
Felőlem is oké. Jöhet a leírás pü-be és berakom kiegészítésként a GYIK-ba a te neveddel.dnorbb írta:...
Andy leírása nem rossz, sőt... Bár én néztem a maemo.org oldalról is a dolgokat. Viszont azoknak, akik még nem csináltak reflasht ( mint pl én...), azoknak van egy-két dolog, ami nem egyértelmű, nekem is akadt ilyen. Persze pár perc gondolkodás után rájöttem szinte mindenre.
Szóval arra gondoltam, hogy írnék, amolyan kiegészítésként Andy leírásához egy "szájbarágós" reflash ismertetőt. Persze ettől függetlenül lesznek olyanok biztosan, akik még így is találkoznak majd nehézségekkel, de az adódhat akár a flasheléshez használatos PC-től, laptoptól is. Ezért arra volnék kíváncsi, hogy ha írnék egy ilyet, akkor hová tudnánk elhelyezni? Andy a te oldaladra, vagy a gyikba Potter?
....
aFagylaltos írta:Ultimate N900 Rover V2.5 - summer release
//////////////////////////////////////////////////////
Röviden: Ez egy automatizált telepítő, ami elvégzi helyettünk a terminálba beirandó parancsokat.
Sokszor van úgy, hogy ha fel akarunk tenni valami extrát, akkor már terminál szükséges hozzá,
ezt sokan nem szeretik és meghátrálnak a feladat elől. Ez a program grafikusan tárja elénk a lehetséges
extra csomagokat, amit majd egy script segítségével fel is tesz.
The contents of the package:
-Android installer : for internal/external memory
-Multiboot + Backupmenu
-Sygic Mobile Maps 10 installer(Map files not included, but they are linked!)
-Headphone optimizations ( More info in the package )
-Kernel-power47
-fAirCrack ( graphical interface for aircrack-ng)
-Fixed h-e-n: problems with mouse recognition fixed
-Increase of the size of internal memory( home ). link
-Other extra packages.
Elkészült az ultimate telepítőm stabilabb változata!
Főbb újítás a belső memória átméretező! Figyelem csak egyszer lehet elvégezni! Ha újra akarjuk méretezni ahhoz eMMC reflash szükséges!!
A csomag letölthető innen : http://irsoftware.darktl.com/nokia/
Ultimate V2 -new menüpont alatt!
Illetve magyar leírás itt található :
http://irsoftware.darktl.com/lang/hun/index.html
Remélem hasznát veszitek majd, én most 3 hétre elutazok, tehát nem tudok segíteni ha valami baj adódik, remélem minden menni fog
Az egész folyamat videózva van, nem lehet gond
Geri
Szerintem kezd az alapoknál. Szépen lassan megtanulgatod / rájössz kezelni a telefonod, és utána bütyköld komolyabb dolgokkal! Kérdésed felesleges volt...fentebb a választ is megtalálod!hoki1985 írta:aFagylaltos írta:Ultimate N900 Rover V2.5 - summer release
The contents of the package:
-Android installer : for internal/external memory
Geri
Helló ha ezt feltelepítem akkor az ANDOID-ot is ki tudom próbálni? Ebben benne van vagy még kell valami hozzá?