Próbáltál már teljes reflesh-t? eMMC-vel együtt?Szellei írta:niiiice...nem indul így se... feltelepíti hiba nélkül az Androidot, de bootnál megint újraindul...![]()
Rohadt bosszantó mivel -06os kernellel használhatatlanul laggol ez A FOS!
próbáld meg simkártya nélkül. Egyébként valószínűleg halott a radio modul a telóban, ezért nem ad imei-t sem, mert nincs is... de gondolom telefonáláson és sms íráson kívül minden másra használhatótomogi1 írta:Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Hozzá jutottam egy N900-ashoz ami valamiért nem fogad sim kártyát!
Ha lekérem az IMEI számot, akkor csak az "IMEI:" felirat után csak üresség van!
Megpróbáltam már újra flashelni többször is a leírtak alapján! De egy idő után elakad és a hiba üzenet a következő: CMT flashing falied
Van erre megoldás? Ha valaki tud nekem segíteni akkor vegye fel velem a kapcsolatot, pl msn-en: tommyjunior20@gmail.com
Vagy csak válaszba írja meg itt! Előre is köszönöm!
Hmm...nem mondhatsz butaságot, ugyanis 1150Mhz-en másodpercek alatt kifagy Maemo-n. Tudnám melyik gyökér húzta fel rc4-be 1150-re a procit...aFagylaltos írta:Próbáltál már teljes reflesh-t? eMMC-vel együtt?Szellei írta:niiiice...nem indul így se... feltelepíti hiba nélkül az Androidot, de bootnál megint újraindul...![]()
Rá nem tudok jönni mi lehet nálad a gond. Én megint feltettem a telepítővel és gond nélkül megy.
Valami nálad nagyon bekavar.
Azt tudom, hogy az android 1,15GHZ-n fut alapból az rc4-es kernerrel. Ezért én setCPU progival leveszem 700MHZ-ra általában...
Nem lehet, hogy nem bírja a géped a proci húzást 1,15GHZ-ig?
Esetleg utánanézni, hogy hol kell állítani a cpu frekvenciákat és maemo alatt szerkeszteni a fájlt, majd boot...
Én feltettem az ultimattel a power46-wl kernelt, aztán láttam ,hogy maemo updater mondja, hogy van power47, mondom akkor mér ne:Szellei írta:Hmm...nem mondhatsz butaságot, ugyanis 1150Mhz-en másodpercek alatt kifagy Maemo-n. Tudnám melyik gyökér húzta fel rc4-be 1150-re a procit...aFagylaltos írta:Próbáltál már teljes reflesh-t? eMMC-vel együtt?Szellei írta:niiiice...nem indul így se... feltelepíti hiba nélkül az Androidot, de bootnál megint újraindul...![]()
Rá nem tudok jönni mi lehet nálad a gond. Én megint feltettem a telepítővel és gond nélkül megy.
Valami nálad nagyon bekavar.
Azt tudom, hogy az android 1,15GHZ-n fut alapból az rc4-es kernerrel. Ezért én setCPU progival leveszem 700MHZ-ra általában...
Nem lehet, hogy nem bírja a géped a proci húzást 1,15GHZ-ig?
Esetleg utánanézni, hogy hol kell állítani a cpu frekvenciákat és maemo alatt szerkeszteni a fájlt, majd boot...Megpróbálom visszább venni az órejelet, hátha! Köszi a tippet!
Szerk.: N12-be már nincs ott az a fránya power.conf fájl, viszont készítettem egyet kézzel (nem tudom nézi-e egyáltalán...), + kitöröltem az 1GHZ-es overclock beállítást, Végre megjelent a zöld robot
szerk2.: Így megy az android...viszont multiboot nem remekel :/
észrevétel: gyorsabb az android, de nekem ugyanúgy melegedik akészülék
szerk3.: Kernel-power-bootimg ügyben segíthetnétek! omap1 és nitdroid kernelek közül tudok választani csak a multibootban, hiába reinstalállom a kernel power bootimg-et, nem készít fájlt multiboot mappájába, csináltam kézzel egyet, aztán jön a "guru meditation...panic" lófa**sággal
Kód: Egész kijelölése
root
apt-get update
apt-get upgrade