Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
csabici
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: csabici »

Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
Köszönöm a segítségeteket.
Thom79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E72 and C7

Hozzászólás Szerző: Thom79 »

no, feltettem a 5.00.60as garmint, végülis jó, de egy apróságot mégis észleltem ami nem épp szimpi, nektek is kicsit lassan változik a sebesség ki irás??
tehát ha 80al megyek lassitok 70re akkor pár másodperc mire 70et is mutat, amugy jól poziciónál meg minden...
6500c - E51 - E75 - N95 8GB - N82 - 5800 - N97 - E52 - E72
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csabici írta:Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
Próbáltad újraindítani a gépet és a telefont is?
csabici
Újonc
Újonc

Damir írta:
csabici írta:Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
Igen próbáltam de sajna ugyanaz a reakció:S
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Nekem sose volt problémám a csatlakozással.... Időben beírod a kódot a telóba?
csabici
Újonc
Újonc

Damir írta:Nekem sose volt problémám a csatlakozással.... Időben beírod a kódot a telóba?
Igen, már mindent próbáltam.
Honnan tudhatom meg hogy eredeti vagy kínai a teló? Lehet hogy kínai és az lenne a baja? bár nem hiszem hogy a szoftvert elcseszik. mi a véleményed?
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

csabici írta:
Damir írta:
Igen próbáltam de sajna ugyanaz a reakció:S
Szia!
Szerinted a műhód milyen messze van? A pozíciódat meg kell keresni, nem egy, hanem minimum három hóddal, az mind idő.
Az űrkutatás évszázadán már túl vagyunk, azért még mindíg csak egy telefon. Azon ugyan sírhatunk, hogy nekünk drága, közben indiában, vagy nepálbal talán ennek is örülnének!!!! :whistle:
Különben próbáld kábelen csatlakoztatni, mert csak úgy tudsz egy csomó dolgot megcsinálni. Sőt még gyorsabb is.... :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

csabici írta:
Damir írta:Nekem sose volt problémám a csatlakozással.... Időben beírod a kódot a telóba?
Igen, már mindent próbáltam.
Honnan tudhatom meg hogy eredeti vagy kínai a teló? Lehet hogy kínai és az lenne a baja? bár nem hiszem hogy a szoftvert elcseszik. mi a véleményed?
Ha tudsz sis fájlt telepíteni, akkor nem kínai.
csabici
Újonc
Újonc

hogyan tudok olyan fájlt telepíteni?
főleg ha nem tudok pcvel kapcsolatot létesíteni
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

csabici írta:hogyan tudok olyan fájlt telepíteni?
főleg ha nem tudok pcvel kapcsolatot létesíteni
Hát ha nem juttatod valahogy a telefonra, akkor sehogy :D
Az a baj, hogy így látatlanba nehéz segíteni ilyen kapcsolódós dolgoknál....... :roll:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”