Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
Köszönöm a segítségeteket.
- Thom79
- 1. szint
- Készüléktípus: E72 and C7
no, feltettem a 5.00.60as garmint, végülis jó, de egy apróságot mégis észleltem ami nem épp szimpi, nektek is kicsit lassan változik a sebesség ki irás??
tehát ha 80al megyek lassitok 70re akkor pár másodperc mire 70et is mutat, amugy jól poziciónál meg minden...
tehát ha 80al megyek lassitok 70re akkor pár másodperc mire 70et is mutat, amugy jól poziciónál meg minden...
6500c - E51 - E75 - N95 8GB - N82 - 5800 - N97 - E52 - E72
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Próbáltad újraindítani a gépet és a telefont is?csabici írta:Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
-
- Újonc
Igen próbáltam de sajna ugyanaz a reakció:SDamir írta:Próbáltad újraindítani a gépet és a telefont is?csabici írta:Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
-
- Újonc
Igen, már mindent próbáltam.Damir írta:Nekem sose volt problémám a csatlakozással.... Időben beírod a kódot a telóba?
Honnan tudhatom meg hogy eredeti vagy kínai a teló? Lehet hogy kínai és az lenne a baja? bár nem hiszem hogy a szoftvert elcseszik. mi a véleményed?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Szia!csabici írta:Igen próbáltam de sajna ugyanaz a reakció:SDamir írta:Próbáltad újraindítani a gépet és a telefont is?csabici írta:Nos a problémám úgy néz ki, hogy én is hozzájutottam egy N97-hez kicsit szeretném bővítgetni alakítgatni de nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. letöltöttem a Nokia OVI Suite-t is meg a Nokia Pc suite-ot is de nem bír csatlakozni bluetooth-on, vagy azt írja ki hogy sikertelen hitelesítés, vagy sikertelen csatlakozás, közben meg folyamatosan jön az üzenet a telefonra, hogy csatlakozni akar a pc hozzá. Érdekes módon a siekretelen csatlakozás után mégis van valamilyen kapcsolat mert a telefon képernyőén megjelenik néhány kereszt amiket ha megérintek akkor mozog a laptopon az egér. Na ebben tudnátok nekem segíteni? Amúgy lehet ezekre magyar menüt telepíteni?
Szerinted a műhód milyen messze van? A pozíciódat meg kell keresni, nem egy, hanem minimum három hóddal, az mind idő.
Az űrkutatás évszázadán már túl vagyunk, azért még mindíg csak egy telefon. Azon ugyan sírhatunk, hogy nekünk drága, közben indiában, vagy nepálbal talán ennek is örülnének!!!!
Különben próbáld kábelen csatlakoztatni, mert csak úgy tudsz egy csomó dolgot megcsinálni. Sőt még gyorsabb is....
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Ha tudsz sis fájlt telepíteni, akkor nem kínai.csabici írta:Igen, már mindent próbáltam.Damir írta:Nekem sose volt problémám a csatlakozással.... Időben beírod a kódot a telóba?
Honnan tudhatom meg hogy eredeti vagy kínai a teló? Lehet hogy kínai és az lenne a baja? bár nem hiszem hogy a szoftvert elcseszik. mi a véleményed?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hát ha nem juttatod valahogy a telefonra, akkor sehogycsabici írta:hogyan tudok olyan fájlt telepíteni?
főleg ha nem tudok pcvel kapcsolatot létesíteni
Az a baj, hogy így látatlanba nehéz segíteni ilyen kapcsolódós dolgoknál.......