Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Nokia N97
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 Silver
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
igen ezt tudom, 150 forint körül csatlakozik a műholdra.....potter55 írta:Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Akkor nem csatlakozik fel. Net nélkül is lehet használni, csak lassabban talál jelet, de ugyanúgy teljes mértékben navigál. Ennyi.jucy írta:ferret írta:Ez így van, viszont ha ráérsz, akkor az Ovival is megy teljesen net nélkül. A helymeghatározó módoknál csak a beépített legyen kipipálva, meg a wifi is mehet, hiszen az is ingyen van.jucy írta:Ha legelőször elinditod a navit akkor kiad olyan lehetőséget hogy online-vagy offline módban akarod használni, ez azt jelenti hogy elvileg offline módban használja de gyakorlatilag amig műholdat talál addig a netre(nekem telenorra) csatlakozik ez kb. 15mp utána már a műhold segitségével navigál ténylegessen offline módban. Ez azért van igy kitalálva mert a GPS vevője elég kicsik és nagyon sok iodő lenne mig műholdat talál
De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ez nagy vastag butaság, már bocs!!!!jucy írta:igen ezt tudom, 150 forint körül csatlakozik a műholdra.....potter55 írta:Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Egy helymeghatározáskor 4-7 kB adatot tölt le/fel együttesen. Ennyi szükséges ahhoz, hogy a Nokia által üzemeltetett szervertől megkapja az épp abban a pillanatban aktuális műholdpozíciókat.
Ez a LEGDRÁGÁBB (tehát semmilyen net-előfizetéssel nem rendelkező) módon, a NET-Starttal 13 Ft-ba kerül. Ennyi ugyanis 10 kB-onként a tarifa.
Ha csak navigálásra használnád, érdemes megrendelni az S-es csomagot, abban 20 MB 480 Ft-ba kerül és nyugodtan hagyhatod, hogy annyiszor csatlakozzon fel műholdat keresni, ahányszor csak akar. Esetleg még egy kis Opera Mini is belefér, persze módjával!
- dionaea
- 1. szint
- Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
hufjucy írta:igen ezt tudom, 150 forint körül csatlakozik a műholdra.....potter55 írta:Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Nekem mikor nem volt net akkor havi 300 ft ba került a kiegészített gps. Napi szinten használtam és.nem mindegy hogy 15sec alatt talál jelet vagy 15min alatt.
a mostani szolgáltatói net kapcsolatok annyira olcsók hogy eszméletlen. Arra hogy az ember tudjon akár napi szinten utazás közben netezni elég egy 100mb os csomag ami kb 1000 huf.Igy legalább az időjárás hirek meg minden frissül és igy 100%osan ki lehet használni a teló tulajdonságait
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Arra tudna vki mondani vmit, h van egy le nem jelszavazott (egy kolesszoba, nem hotspot) wifi, amihez laptoppal minden további nélkül tudok kapcsolódni, ha a prioritáslistában első helyre teszem, de telefonnal pedig az istenért se akar. Csak fehér lap, várok kicsit, akkor kiírja, h 'érvénytelen szervernév'. Csatlakoztam már ilyen le nem jelszavazott wifihez korábban telefonon, akkor minden rendben volt, többször is. Ez sehogy sem akarja az igazságot.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
- kispolak126
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
hey
biztos 1000 kérdezték már , de most lecserélték a n97 em egy másikra, és ha fotozok adja a kamerahangot amit én nem kedvelek, hogy lehetne ezt eltüntetni?
amikor néma üzemmódban próbáltam akkor se tünt el a exponálás hang.
előre is köszi
biztos 1000 kérdezték már , de most lecserélték a n97 em egy másikra, és ha fotozok adja a kamerahangot amit én nem kedvelek, hogy lehetne ezt eltüntetni?
előre is köszi
6600,N81 8GB,R.I.P. 5800,N97
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Asszem progi is van rá külön, de meg tudod szüntetni mindeni 3rd party app nélkül is.kispolak126 írta:hey
előre is köszi
Menü-->Beállítások-->Telefon->Alk. beállítások-->Kamera-->Kép-->Exponálás hangja-->'4. kamerát' válaszd. Kész.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Szia!Freddycom írta:Asszem progi is van rá külön, de meg tudod szüntetni mindeni 3rd party app nélkül is.kispolak126 írta:hey
előre is köszi
Menü-->Beállítások-->Telefon->Alk. beállítások-->Kamera-->Kép-->Exponálás hangja-->'4. kamerát' válaszd. Kész.
"Freddycom" tedd hozzá, hogy teljes értékű legyen a válasz, hogy csak hackelt telón megy úgy, ahogy javasolod!
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD