Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
jucy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Silver
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jucy »

potter55 írta:
jucy írta: De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Akkor adatcsomaggal (GPRS/EDGE/3G). HA nincs rá előfizetésed, akkor sokba kerülhet.
igen ezt tudom, 150 forint körül csatlakozik a műholdra..... :confused2:
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

jucy írta:
ferret írta:
jucy írta:Ha legelőször elinditod a navit akkor kiad olyan lehetőséget hogy online-vagy offline módban akarod használni, ez azt jelenti hogy elvileg offline módban használja de gyakorlatilag amig műholdat talál addig a netre(nekem telenorra) csatlakozik ez kb. 15mp utána már a műhold segitségével navigál ténylegessen offline módban. Ez azért van igy kitalálva mert a GPS vevője elég kicsik és nagyon sok iodő lenne mig műholdat talál ;)
Ez így van, viszont ha ráérsz, akkor az Ovival is megy teljesen net nélkül. A helymeghatározó módoknál csak a beépített legyen kipipálva, meg a wifi is mehet, hiszen az is ingyen van.

De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Akkor nem csatlakozik fel. Net nélkül is lehet használni, csak lassabban talál jelet, de ugyanúgy teljes mértékben navigál. Ennyi.
Kép Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jucy írta:
potter55 írta:
Ez nagy vastag butaság, már bocs!!!!

Egy helymeghatározáskor 4-7 kB adatot tölt le/fel együttesen. Ennyi szükséges ahhoz, hogy a Nokia által üzemeltetett szervertől megkapja az épp abban a pillanatban aktuális műholdpozíciókat.
Ez a LEGDRÁGÁBB (tehát semmilyen net-előfizetéssel nem rendelkező) módon, a NET-Starttal 13 Ft-ba kerül. Ennyi ugyanis 10 kB-onként a tarifa.

Ha csak navigálásra használnád, érdemes megrendelni az S-es csomagot, abban 20 MB 480 Ft-ba kerül és nyugodtan hagyhatod, hogy annyiszor csatlakozzon fel műholdat keresni, ahányszor csak akar. Esetleg még egy kis Opera Mini is belefér, persze módjával!
dionaea
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: dionaea »

jucy írta:
potter55 írta:
huf

Nekem mikor nem volt net akkor havi 300 ft ba került a kiegészített gps. Napi szinten használtam és.nem mindegy hogy 15sec alatt talál jelet vagy 15min alatt.
a mostani szolgáltatói net kapcsolatok annyira olcsók hogy eszméletlen. Arra hogy az ember tudjon akár napi szinten utazás közben netezni elég egy 100mb os csomag ami kb 1000 huf.Igy legalább az időjárás hirek meg minden frissül és igy 100%osan ki lehet használni a teló tulajdonságait
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
jucy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Silver

Hozzászólás Szerző: jucy »

Igen én irtam rosszat mert 15 ft akartam irni....
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Arra tudna vki mondani vmit, h van egy le nem jelszavazott (egy kolesszoba, nem hotspot) wifi, amihez laptoppal minden további nélkül tudok kapcsolódni, ha a prioritáslistában első helyre teszem, de telefonnal pedig az istenért se akar. Csak fehér lap, várok kicsit, akkor kiírja, h 'érvénytelen szervernév'. Csatlakoztam már ilyen le nem jelszavazott wifihez korábban telefonon, akkor minden rendben volt, többször is. Ez sehogy sem akarja az igazságot.

Előre is köszönöm.
kispolak126
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: kispolak126 »

hey
biztos 1000 kérdezték már , de most lecserélték a n97 em egy másikra, és ha fotozok adja a kamerahangot amit én nem kedvelek, hogy lehetne ezt eltüntetni?
amikor néma üzemmódban próbáltam akkor se tünt el a exponálás hang.

előre is köszi
6600,N81 8GB,R.I.P. 5800,N97
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

kispolak126 írta:hey
biztos 1000 kérdezték már , de most lecserélték a n97 em egy másikra, és ha fotozok adja a kamerahangot amit én nem kedvelek, hogy lehetne ezt eltüntetni?
előre is köszi
Asszem progi is van rá külön, de meg tudod szüntetni mindeni 3rd party app nélkül is.

Menü-->Beállítások-->Telefon->Alk. beállítások-->Kamera-->Kép-->Exponálás hangja-->'4. kamerát' válaszd. Kész.
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Freddycom írta:
kispolak126 írta:hey
előre is köszi
Asszem progi is van rá külön, de meg tudod szüntetni mindeni 3rd party app nélkül is.

Menü-->Beállítások-->Telefon->Alk. beállítások-->Kamera-->Kép-->Exponálás hangja-->'4. kamerát' válaszd. Kész.
Szia!
"Freddycom" tedd hozzá, hogy teljes értékű legyen a válasz, hogy csak hackelt telón megy úgy, ahogy javasolod! :bye1:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”