Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
jucy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Silver
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: jucy »

Ndrive navirol hallot mar valaki vagy esetleg hsználjátok is már jobb mint az ovi maps? Mert szeretnék olyan esetleg ami net nélkül is tud működni.... :D , csak nem tudom honnan töltsem le a telomra vagy hogy egyáltalán érdemes-e.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

jucy írta:Ndrive navirol hallot mar valaki vagy esetleg hsználjátok is már jobb mint az ovi maps? Mert szeretnék olyan esetleg ami net nélkül is tud működni.... :D , csak nem tudom honnan töltsem le a telomra vagy hogy egyáltalán érdemes-e.
Hát hogy hogy honnan? :shock: természetesen tőlünk :arrow: viewtopic.php?f=92&t=525 ;)
Amúgy az Ovi Maps is működik net nélkül. Offline.
Kép Kép
jucy
Újonc
Újonc

ferret írta:
jucy írta:Ndrive navirol hallot mar valaki vagy esetleg hsználjátok is már jobb mint az ovi maps? Mert szeretnék olyan esetleg ami net nélkül is tud működni.... :D , csak nem tudom honnan töltsem le a telomra vagy hogy egyáltalán érdemes-e.
Hát hogy hogy honnan? :shock: természetesen tőlünk :arrow: viewtopic.php?f=92&t=525 ;)
de nem müködik net nélkül(még offline-ben sem) mert ahoz hogy müholdat találjon pár másodpercre felcsatlakozik a netre és ez pénzbe kerül-onnan tudom mert nekem feltöltösöm van és ha mar nincs pénz rajta mindig küld sms-t hogy 300Ft alá csökkent a keretem. Augy utána tényleg megy már a navi gálás net nélkül is :D
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

ferret írta:
És tulajdonképpen mennyi idő idő alatt kéne fognia jelet offlányban? Vártam perceket, de csak keres. És ha biztosra tudom, h csak offlineban akarom használni a gps-t, érdemes letiltani mindenféle wifit, hálózatalapút, kiegészítőt a 'beállítások - telefon - alk. beállítások - helymegh. - helymegh. módszerek'-en belül? Csak a beépítettet hagynám meg.
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023

Hozzászólás Szerző: Hippo »

Hát nekem ugy 5 és 15 perc között fog jelet csak a beépített gps vevővel. Igaz én Sygic-et használok navigációnak nem a NOKIA programját.
Ha valaki tudja a NOKIA Maps-et hogy lehet eltávolítani, megköszönném ha leírná.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Hippo írta:Hát nekem ugy 5 és 15 perc között fog jelet csak a beépített gps vevővel. Igaz én Sygic-et használok navigációnak nem a NOKIA programját.
Ha valaki tudja a NOKIA Maps-et hogy lehet eltávolítani, megköszönném ha leírná.
Gyárilag van benne, ezért sajna sehogy.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
jucy
Újonc
Újonc

Hippo írta:Hát nekem ugy 5 és 15 perc között fog jelet csak a beépített gps vevővel. Igaz én Sygic-et használok navigációnak nem a NOKIA programját.
Sajnos azt nem tudod törölni mert gyárilag az benne van-mert én is probáltam már... :sad:
jucy
Újonc
Újonc

Freddycom írta:
ferret írta:
És tulajdonképpen mennyi idő idő alatt kéne fognia jelet offlányban? Vártam perceket, de csak keres. És ha biztosra tudom, h csak offlineban akarom használni a gps-t, érdemes letiltani mindenféle wifit, hálózatalapút, kiegészítőt a 'beállítások - telefon - alk. beállítások - helymegh. - helymegh. módszerek'-en belül? Csak a beépítettet hagynám meg.
Ha legelőször elinditod a navit akkor kiad olyan lehetőséget hogy online-vagy offline módban akarod használni, ez azt jelenti hogy elvileg offline módban használja de gyakorlatilag amig műholdat talál addig a netre(nekem telenorra) csatlakozik ez kb. 15mp utána már a műhold segitségével navigál ténylegessen offline módban. Ez azért van igy kitalálva mert a GPS vevője elég kicsik és nagyon sok iodő lenne mig műholdat talál ;)
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

jucy írta:Ha legelőször elinditod a navit akkor kiad olyan lehetőséget hogy online-vagy offline módban akarod használni, ez azt jelenti hogy elvileg offline módban használja de gyakorlatilag amig műholdat talál addig a netre(nekem telenorra) csatlakozik ez kb. 15mp utána már a műhold segitségével navigál ténylegessen offline módban. Ez azért van igy kitalálva mert a GPS vevője elég kicsik és nagyon sok iodő lenne mig műholdat talál ;)
Ez így van, viszont ha ráérsz, akkor az Ovival is megy teljesen net nélkül. A helymeghatározó módoknál csak a beépített legyen kipipálva, meg a wifi is mehet, hiszen az is ingyen van.
Kép Kép
jucy
Újonc
Újonc

ferret írta:
jucy írta:Ha legelőször elinditod a navit akkor kiad olyan lehetőséget hogy online-vagy offline módban akarod használni, ez azt jelenti hogy elvileg offline módban használja de gyakorlatilag amig műholdat talál addig a netre(nekem telenorra) csatlakozik ez kb. 15mp utána már a műhold segitségével navigál ténylegessen offline módban. Ez azért van igy kitalálva mert a GPS vevője elég kicsik és nagyon sok iodő lenne mig műholdat talál ;)
Ez így van, viszont ha ráérsz, akkor az Ovival is megy teljesen net nélkül. A helymeghatározó módoknál csak a beépített legyen kipipálva, meg a wifi is mehet, hiszen az is ingyen van.

De ha mondjuk nincs wifi épp ott ahol vagyok akkor hogy csatlakozik fel??
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”