Nokia N97
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Pölö az alkalmazásoknál, mikor 'szervezésben' vagyok, van lehetőség egyszerre több ikont kijelölni?
Próbáltam shift+iránygombok, shift+backspace+iránygombok, de egyik se jó.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Sajnos nincs....Freddycom írta:Pölö az alkalmazásoknál, mikor 'szervezésben' vagyok, van lehetőség egyszerre több ikont kijelölni?
- Freddycom
- 1. szint
Nyeeeee...Damir írta:Sajnos nincs....Freddycom írta:Pölö az alkalmazásoknál, mikor 'szervezésben' vagyok, van lehetőség egyszerre több ikont kijelölni?
Más:
Betalabsról letöltött és feltett Java Runtime Environment v2.1 tulajdonképpen min kellene h javítson? Külsőre annyit vettem észre h a játékok/programok telepítésekor megváltozott a kezelőfelület, de úgy értem h ezen túlmenően.
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
más:
pl pnhts c6 ttmod szoftverhez kell mert abba nincs java. Es amig ra nem talaltam javat sem tudtam felrakni.
pl pnhts c6 ttmod szoftverhez kell mert abba nincs java. Es amig ra nem talaltam javat sem tudtam felrakni.
- Freddycom
- 1. szint
Olvastam vmelyik fórumon h 'for the best performance, copy the sis file to C' (játékról volt szó). Ez létezhet, h simábban fut a játék a C-n, mint az E-n?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Elvileg a C gyorsabb mint az E, gyakorlatilag amilyen a játékok minősége szinte mindegy hova van telepítve...Freddycom írta:Olvastam vmelyik fórumon h 'for the best performance, copy the sis file to C' (játékról volt szó). Ez létezhet, h simábban fut a játék a C-n, mint az E-n?
Egyébként a témákat is C-re szokás telepíteni, pont ezért
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Üdv!
Lecserélésre kerül egy Nokia N97 egy N97 Minire.
Van arra lehetőség, hogy a programokat, amiket megvásároltam az N97-re, azokat valahogy áttenni a Minire?
Még egyszer nem akarom megvenni.
Amit az Ovi Store-on keresztül vásároltam, azokkal nincs gond, csak amit különböző weboldalakon keresztül vásároltam.
Köszi előre is
Van arra lehetőség, hogy a programokat, amiket megvásároltam az N97-re, azokat valahogy áttenni a Minire?
Amit az Ovi Store-on keresztül vásároltam, azokkal nincs gond, csak amit különböző weboldalakon keresztül vásároltam.
Köszi előre is
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Írj a készítőnek e-mailt, hogy telefoncsere történt és akkor átírják az új IMEI-re a programokat.CHiP írta:Üdv!
Köszi előre is
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Köszi. Van pár program a készüléken, akkor elkezdek levelezni!potter55 írta: Írj a készítőnek e-mailt, hogy telefoncsere történt és akkor átírják az új IMEI-re a programokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM
Sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy hol keressem azt a mappát, ahol a főképernyőtéma van? Ugyanis szeretném ezt a cunamis valamit lecserélni a megszokott 5800-s alap főképernyőre. A lényeg amit szeretnék, hogy semmi ne legyen a kijelzőn. Sem óra, sem indikátorok, sem semmi. Csak widgetizerrel rakni ki ikonokat, meg a htc-s óra, oszt kísz. Szóval belefőzném egy ROMba a cuccot. A gyári N97 romból kitörölném ezt a cunamis valamit, és egy gyári 5800nak a ROMjából átpakolnám az alap HS-t az N97-be. Lehetséges ez, és ha igen akkor egy kis help jó lenne. Köszönöm előre is. További szép napot!