Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

potter55 írta:
Freddycom írta:Ha a hálózatmódot 'kettős mód'-ról csak GSM-re vagy csak UMTS-re váltom, mi történik?
Ha csak GSM-re akkor kevesebbet fogyaszt az aksi. Ha nem használod videóhívásra vagy 3G keresztüli netre akkor neked elég a GSM.
Akkor köszi, áttúrom GSM-re.

Más:
És az mit jelent, h ritkán weboldalak betöltése közben ott van fent a kis 2es szám, vagyis h 'a második telefonvonal használatban van'?
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

nsee írta:
cecinho írta: A következő CFW-mben ez megoldott dolog lesz,már folyamatban van,megoldható. (bár nem garantálom h híváskor rezegne majd)
Hy! Milyen változtatásokra számíthatunk a következő CFW-ben a fentin kívül? :)
Srácok egy kis rossz hír... Kicsit késni fog a köv CFW, mivel Pesten ellopták a laptopomat. A legnagyobb gond, hogy már kész a CFW, a telómon is fenn van, csak máshol nincs meg, így még veletek nem tudom megosztani :wacko: De jó hír, nálam kb 1 hét alatt szerintem stabilabb és gyorsabb mint az eddig elkészültek. Ahogy megleszek újra, megosztom veletek.
SGS2
Freddycom
1. szint
1. szint

Cecinho

A ZAGG védőfólia miatt mutat bárminemű teljesítmény-visszaesést a telód (írják a felh.kézikönyvben h ne takarjuk le még fóliával se az érintőképernyő feletti részt)?
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

Freddycom írta:Cecinho

A ZAGG védőfólia miatt mutat bárminemű teljesítmény-visszaesést a telód (írják a felh.kézikönyvben h ne takarjuk le még fóliával se az érintőképernyő feletti részt)?
Én már több mint 1 éve használom, semmi negatívumot nem tudok róla mondani. Inkább csak pozitív. Télleg nagyon jól megvédi a kijelzőt, valamint az ujjam úgy csúszik rajta, mint az alap kijelzőn. Elején kicsit persze fura, de 1-2 nap alatt megszokható. A kamera, a mozgásérzékelő, valamint a fényérzékelőnél gyárilag ki van vágva a fólia, a kijelzőhöz pedig annyira hozzásimul, eggyé válik, hogy nincs teljesítménybeli negatív hatás. Én csak ajánlom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cecinho 2010-09-26 vas. 22:34:32-kor.
SGS2
Freddycom
1. szint
1. szint

cecinho írta:
Freddycom írta:Cecinho

Én már több mint 1 éve használom, semmi negatívumot nem tudok róla mondani. Inkább csak pozitív. Télleg nagyon jól megvédi a kijelzőt, valamint az ujjam úgy csúszik rajta, mint az alap kijelzőn. Elején kicsit persze fura, de 1-2 nap alatt megszokható. Én csak ajánlom.
Oké, köszi szépen az infót.
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Freddycom írta:Köszi szépen a gyors választ ferret. Még egy problémám lenne, de az nagyobb.

Tegnap előtt jött meg a telefon, nyúztam aznap délután rendesen (net, gps, ovi áruház, stb.).
Tegnap hívott a forgalomfigyelési osztály miszerint nagyon megugrott hirtelen az adatforgalmam, egészen pontosan 56ezer FT-nyi adatot neteztem össze (ovi áruház a legtöbb gondolom, töltöttem le ingyenes játékokat, appokat). Csak a bökkenő az h mielőtt felmentem volna a netre, kapcsolódtam az itthoni wifinkre, ami ugye ingyenes. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot h mi van, azt mondta valszeg az h bomlott a wifi kapcs és ugrott a következőre a prioritáslistában h folyamatos maradjon a kapcs (a wifi kapcs az első, aztan tmobil wap, majd webnwalk),

Csak a probléma az h ezt tőlem sehol nem kérdezte meg, önkényesen váltott át. Voltam bent egy T-pontban, el lett küldve egy reklamáció ezzel kapcsban.

Sztetek mit lehetne még tenni ez ügyben, mert nemes egyszerűséggel nem állok úgy anyagilag h csak úgy +50ezret (a limit miatt nem 56) kifizessek ezért, ráadásul wifi kapcsolattal indultam, ami ugye ingyenes.
Több ismerősöm után mi is így jártunk a fiam samsung mobiljával. Egy szigorú levél után jóváírták az egész összeget, és javasolták, hogy fizessünk elő valamilyen komolyabb internetcsomagra.
Amúgy az N97-esnél a "Célok"-nál állítsd az (otthoni, stb.) wifit prioritásban az első helye(ek)re, és a mobilnetnél a beállításoknál a "hozzáférési pont használatát" "Megerősítés után"-ra. Én feltelepítettem még a SmartCalc nevű programot, ami azonnal jelzi, ha a mobilnetet használom, és írja a havi adatforgalmamat is. A limitnél állítólag le is tilt, de eddig még mindig belül maradtam. :-P
Freddycom
1. szint
1. szint

top01 írta:Több ismerősöm után mi is így jártunk a fiam samsung mobiljával. Egy szigorú levél után jóváírták az egész összeget, és javasolták, hogy fizessünk elő valamilyen komolyabb internetcsomagra.
Amúgy az N97-esnél a "Célok"-nál állítsd az (otthoni, stb.) wifit prioritásban az első helye(ek)re, és a mobilnetnél a beállításoknál a "hozzáférési pont használatát" "Megerősítés után"-ra. Én feltelepítettem még a SmartCalc nevű programot, ami azonnal jelzi, ha a mobilnetet használom, és írja a havi adatforgalmamat is. A limitnél állítólag le is tilt, de eddig még mindig belül maradtam. :-P
Ezt is köszönöm. Már kitöröltem minden hozzáférési pontot, kivéve a wifit és az mms-t, ahogy ezt korábban tanácsolták.
Azt nem tudod véletlen, hogy miután kiküldték a csekket erre a hónapra és azután írok nekik komolyabb levelet és el is fogadják, ugyan úgy jóváírják az összeget?
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023

Hozzászólás Szerző: Hippo »

Én is a számla megérkezése után reklamáltam, és ahogy írtam ekkor küldtem a dörgedelmes levelet aminek hatására törölték a kéretlen net által generált számlát.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

cecinho írta: Srácok egy kis rossz hír... Kicsit késni fog a köv CFW, mivel Pesten ellopták a laptopomat. A legnagyobb gond, hogy már kész a CFW, a telómon is fenn van, csak máshol nincs meg, így még veletek nem tudom megosztani :wacko: De jó hír, nálam kb 1 hét alatt szerintem stabilabb és gyorsabb mint az eddig elkészültek. Ahogy megleszek újra, megosztom veletek.
Ú sajnálom az esetet! :angry:
Mindenesetre várjuk majd a az új softot és köszi. :up:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Freddycom írta:
top01 írta:Több ismerősöm után mi is így jártunk a fiam samsung mobiljával. Egy szigorú levél után jóváírták az egész összeget, és javasolták, hogy fizessünk elő valamilyen komolyabb internetcsomagra.
Ezt is köszönöm. Már kitöröltem minden hozzáférési pontot, kivéve a wifit és az mms-t, ahogy ezt korábban tanácsolták.
Azt nem tudod véletlen, hogy miután kiküldték a csekket erre a hónapra és azután írok nekik komolyabb levelet és el is fogadják, ugyan úgy jóváírják az összeget?
Legvalószínűbb, hogy letelefonálhatod.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”