OLED: napfényben nem látszik, így nem biztos, hogy a legjobb megoldás..... Mindemellett valóban szép, de akkor inkább lássak napfényben is valamit, minthogy este tudjak csak "gyönyörködni"Segal írta:kijelző /nem oledes mégha a felbontás nagyobb is/, kamera /semmi 120 fps, vagy HD, vagy samsungos nyalánkságok se Xenon se optikai zoom/ ezekre gondoltam zenét értelemszerűen még nem tudomDamir88 írta:Multimédia..... ezalatt a kamerát érted? Vagy miben nem tudja majd felvenni a versenyt?
Tudom hogy a legtöbb embernek megfelel ez a fapados /extrák nélküli/ 5 megapixeles is és én sem feltétlen mondom azt hogy legyen 8 vagy 12 mert tényleg elég lehet az 5 de könyörgön az olyan extrák amiket írtam /többsége/szoftveres dolgok egy xenon-t meg igazán odadobbhattak volna a dupla ledek mellé de persze megint a minek így is venni fogják....
8,12mp: parasztvakítás, normális érzékelő kell és kész. Dobálóznak itt a megapixelekkel, de a minőséget senki nem produkálja (kivéve i8510) Videófelbontásban egyedül az i8910 tud többet nála.
Ami tényleg negatív, bár nem annyira vészes:
- A xenon napjainkban valahogy nem dívik, azt nem értem miért, de az egyik videóban azt mondta a nokiás muksó, hogy megnézik hogyan reagál a piac és úgy döntenek a következő telefonokról. Szóval majd a következőben
- Optikai zoom az tényleg jó lenne, de nem nagyon köpi egyik gyártó se őket.....
És ami ezeket a "hibákat" megmagyarázza: ez egy internettábla, nem multimédiás teló (ami az N9x széria).
Amiket te írtál, azok mind egytől egyig hardveres dolgok (xenon, HD felbontás, 120fps)