Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
kalasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95+8GB SanDisk
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: kalasz »

encibociboci írta:Sziasztok Lehet valahogy N95- öst függetleníteni mert B. zi vodafonosok 2500- at kérnek érte ha már lejárt az előfizetés:)
Hali
Az még nem is sok. Múlt hónapban kérdeztem a T-ket akkor azt mondták, hogy 10000 jó magyar forintért megcsinálják. :yeah:
A tapasztalat jó iskola, csak
a tandíj magas.
ngageneo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy s3 crdroid v11.1 xxellc
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ngageneo »

Lehet fügetleniteni de nem hiszem hogy foglalkozik itt vele valaki.Én úgy tudom 3000-5000ezer körül csinálják! :yes:
wark
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8gb

Hozzászólás Szerző: wark »

Hello nekem az lenne a kérdésem hogy ma voltam Tmobilnál kicseréltem telóban pár dolgot és szoftvert frissitettek aszt V14.0.001 és mondja hogy ez a tmobil által jóváhagyott verzió és most ettöl ujjab szoftverek miben jobbak ? meg a garancia megmarad ha frissitem ??? mert ezt nem kérdeztem meg :oops: :D valaki nem tudná ezt megmodnani ?
Kép
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mofere »

ngageneo írta:Lehet fügetleniteni de nem hiszem hogy foglalkozik itt vele valaki.Én úgy tudom 3000-5000ezer körül csinálják! :yes:
A másik fórumon ez tabu volt,szerintem itt is az :roll:
mofere
3. szint
3. szint

wark írta:Hello nekem az lenne a kérdésem hogy ma voltam Tmobilnál kicseréltem telóban pár dolgot és szoftvert frissitettek aszt V14.0.001 és mondja hogy ez a tmobil által jóváhagyott verzió és most ettöl ujjab szoftverek miben jobbak ? meg a garancia megmarad ha frissitem ??? mert ezt nem kérdeztem meg :oops: :D valaki nem tudná ezt megmodnani ?
A t-mobilnál a 14-es a legújabb,ha otthon frissíted egy újabbra,pl 30-ra,akkor ugrik a garancia :yes:
wark
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8gb

Hozzászólás Szerző: wark »

köszi :D de amugy miben jobb az ujjab ? mert gondolom jobb de milyen annyira fontos dolog van a pl V30 asban ?
Kép
mofere
3. szint
3. szint

wark írta:köszi :D de amugy miben jobb az ujjab ? mert gondolom jobb de milyen annyira fontos dolog van a pl V30 asban ?
Van benne ikonanimáció,gyorsabb lett,sokkal szebbek a képek!
Hirtelen ennyi jur eszembe!
De ha bemész vele nokiába,ott ingyen ráteszik neked,és megmarad a garid is!
De ha esetleg te frissíted otthon,akkor a 31-es szoftvert föl ne tedd,mert azt nem lehet hackelni :!:
dussy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SE X10 mini

Hozzászólás Szerző: dussy »

wark írta:Hello nekem az lenne a kérdésem hogy ma voltam Tmobilnál kicseréltem telóban pár dolgot és szoftvert frissitettek aszt V14.0.001 és mondja hogy ez a tmobil által jóváhagyott verzió és most ettöl ujjab szoftverek miben jobbak ? meg a garancia megmarad ha frissitem ??? mert ezt nem kérdeztem meg :oops: :D valaki nem tudná ezt megmodnani ?
Vidd hivatalos Nokia szervizbe. 6nak írtam emailt, ebből 4 vállalta hogy garanciába felrakják a 30-as verziót.
Én is ezen gondolkodom, csak nem akarok mindent újra telepíteni és igazából hibátlanul működik a 14-es verzió.

Egyéb: ma eszembe jutott mi idegesít legjobban a symbian rendszerben. A telefonkönyvből való hívás után illetve a hívásnaplóból történő tárcsázást követően be kell zárni ezeket külön-külön... Nincs megoldás erre ami bezárja ezeket? Engem ez nagyon frusztrál. :confused2:
-dussy-
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

dussy írta: Egyéb: ma eszembe jutott mi idegesít legjobban a symbian rendszerben. A telefonkönyvből való hívás után illetve a hívásnaplóból történő tárcsázást követően be kell zárni ezeket külön-külön... Nincs megoldás erre ami bezárja ezeket? Engem ez nagyon frusztrál. :confused2:
SAjnos ez ilyen. Manuálisan kell bezárni.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

dussy írta:
Vidd hivatalos Nokia szervizbe. 6nak írtam emailt, ebből 4 vállalta hogy garanciába felrakják a 30-as verziót.
Én is ezen gondolkodom, csak nem akarok mindent újra telepíteni és igazából hibátlanul működik a 14-es verzió.
Azért arra is figyeljetek hogy kint van a 31es szoft is,a Nokiában sztem arra fognak frissíteni,nem fognak törődni azzal hogy te mit kérsz a telóra.31es meg ugye nem hackelhető.... :roll:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”