Teljesen egyetértek. Én is ezért váltam meg az enyémtől most, míg lehet normális áronMacika írta:Annyi az ára, amennyiért el lehet adni.axlfsi írta:Igen, ez igy igaz ... viszont eddig ketten ajanlottak erte 50-et ... azt egy cseppet kevesellem. ... de lehet tevedek. Szerinted mennyi a korrekt ara?
Koszi,
axlfsi
Ha 50-et adnak érte, akkor annyi az ára.
Lehet, hogy ha vársz még heteket, beesik valaki, aki hajlandó 55-öt megadni érte.
Ha kell a pénz, akkor meg Te tudod...
Az biztos, hogy ha 2-3 hét múlva itt lesz az N8-00, akkor sok N97 tulaj fog átállni N8-ra, és rengeteg hansznált N97 lesz a piacon, ami további árleveréshez fog vezetni.
Nokia N97
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N97
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Jó, de töröld ezt a hsz-taxlfsi írta:Sziasztok,
Jaja, igazatok van.
Mar 50-ert odaadom, csak vigye el valaki
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Csináltam szoftver frissítést az N97-emen(gyári 10-ről 22-esre NSS-sel), utána csináltam meg product code átírást, sorba ahogy a leírásban volt, de utána látom hogy a product code után kéne frissíteni, de a leírásban meg először volt a szoftver frissítés!
Most ilyenkor mi a teendő??
Másik problémám, hogy innen letöltött programot rátettem a telóra,(éppen egy office volt) és semmi, nem indítja a telepítést, mintha nem is lenne a telón, de ott van, de nem tudom feltelepíteni!
Mit kéne csinálnom??
Előre is köszönöm a válaszokat!
esetleg msn:janigy@citromail.hu
de ide is jöhetnek a segítségek!
Kössz mindenkinek előre is!!
Csináltam szoftver frissítést az N97-emen(gyári 10-ről 22-esre NSS-sel), utána csináltam meg product code átírást, sorba ahogy a leírásban volt, de utána látom hogy a product code után kéne frissíteni, de a leírásban meg először volt a szoftver frissítés!
Másik problémám, hogy innen letöltött programot rátettem a telóra,(éppen egy office volt) és semmi, nem indítja a telepítést, mintha nem is lenne a telón, de ott van, de nem tudom feltelepíteni!
Mit kéne csinálnom??
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Csak akkor kell átírni a product kódot ha nem találsz új szoftvert hozzá. Ha találta és tudtad frissíteni akkor nem kell. Írd vissza az eredetire (aksi alatti címkén van).janigy írta:Sziasztok!
Mit kéne csinálnom??
Rá is kattintottál a telepítőfájlra? Mert csak akkor tudja telepíteni. Ha hibát ír ki akkor ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Product code-ot a nyelv miatt írtam át, hogy legyen benne magyar, de semmi változás, erre értettem, hogy akkor először mit is kell csinálni?!
Nem ír ki hibát, mivel nem is látja a telefon, hogy ott a fálj, amit rátöltöttem!
Mi lehet a hiba?
üdv.!
Nem ír ki hibát, mivel nem is látja a telefon, hogy ott a fálj, amit rátöltöttem!
Mi lehet a hiba?
üdv.!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor először átírod a kódot NSS-sel ás utána NSU-val frissítesz.janigy írta:Product code-ot a nyelv miatt írtam át, hogy legyen benne magyar, de semmi változás, erre értettem, hogy akkor először mit is kell csinálni?!
Mi lehet a hiba?
üdv.!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Az oké, hogy magyar PC-t tettél a telóra, de ha a PC módosítás és az NSU-val történő frissítés is megtörténik, akkor a garanciád elveszik. Így vagy Phoenix vagy JAF-al frissíts a PC-hoz megfelelő szoftot.janigy írta:Product code-ot a nyelv miatt írtam át, hogy legyen benne magyar, de semmi változás, erre értettem, hogy akkor először mit is kell csinálni?!
Mi lehet a hiba?
üdv.!
SGS2
-
- Újonc
Nincs garanciám, Angliából vettem a telefont, de annyira nem zavar, hogy angol, csak ha már lehet magyart tenni, gondoltam megpróbálom!
Jobban érdekel, hogy miért nem tudok rátenni semmi programot?
Erre ötletek??
Erre ötletek??
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Navifirmmel letöltöd a magyar nyelvet tartalmazó sw-t és phoenix-szel felrakod a telóra. viewtopic.php?f=64&t=40janigy írta:Nincs garanciám, Angliából vettem a telefont, de annyira nem zavar, hogy angol, csak ha már lehet magyart tenni, gondoltam megpróbálom!
Erre ötletek??
Annak hogy nem tudsz sok mindent telepíteni, több oka lehet. Itt megtalálod a választ viewtopic.php?f=80&t=140
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Tehát ahhoz h állandóan frissüljenek a widgetek (fészbúkos, időjárásos, emailes), feltétlen kell egy netcsomagelőfizetés? Nem elég neki az itthoni vagy koleszos wifi elérés? Vagy most nagy fasságot kérdeztem?