Nem törlődnek. Épp ez a a lényeg, hogy a flasheléssel belekerült dolgok megmaradnak hard reset után is.farek00 írta:Helló! Hard resetre készülök lementettem az smseket névjegyeket már csak két dolog van hátra: hard reset után a hackelés is megszűník?? Az E memória egységemhez hozzányú? A legfontosabb hogy az e re telepitettem szinte mindent na már most hard reset után azok is törlödnek mármint a programok vagy azok úgyan úgy működnek továbbra is?
Nokia N97
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Nokia N97
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A hack megmarad(ha főzött rom van rajta) és az E-hez nem nyúl. Viszont a progik nem fognak mind működni, mert hiába telepíted az E-re, egyes összetevőik a C-re kerülnek, ami resetkor törlődik. Ilyenkor bekapcsolás után azt fogja neked csinálni, hogy elindul egy telepítési folyamat, aminek a végén kiír valami olyasmit, hogy sikertelen. Ezt szoktuk beragadt alkalmazásoknak nevezni.farek00 írta:Helló! Hard resetre készülök lementettem az smseket névjegyeket már csak két dolog van hátra: hard reset után a hackelés is megszűník?? Az E memória egységemhez hozzányú? A legfontosabb hogy az e re telepitettem szinte mindent na már most hard reset után azok is törlödnek mármint a programok vagy azok úgyan úgy működnek továbbra is?
Én ha resetelem a telót, akkor az E-ről törlöm a private, resource, sys és system mappákat. Így nem kell az egész E memóriát mentegetni. A progikat meg újra telepítem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hali!
Az érdekelne, hogyan tudok a C meghajtómon helyet felszabadítani. Telefonon keresztül szeretnék ovi térképeket frissíteni de nincs elég hely hozzá és azt írj a tel, hogy helyezzek át vagy töröljek. De nem tudom mit lehet vagy szabad.
Köszi előre is a segítséget!
Az érdekelne, hogyan tudok a C meghajtómon helyet felszabadítani. Telefonon keresztül szeretnék ovi térképeket frissíteni de nincs elég hely hozzá és azt írj a tel, hogy helyezzek át vagy töröljek. De nem tudom mit lehet vagy szabad.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt olvasd el.Hungária írta:Hali!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Köszi a gyors választ a net cuccok majdnem 5mb-ot fogott le. megpróbálom talán most elfér a kicsikén.
-
- Újonc
Hát, most nem írja ki, hogy nincs elég helye, csak egyszerűen jelzi, hogy 1 sikertelen frissítés
- farek00
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy S2 16GB
Köszönöm válaszotokat! Egy kérdésem lenne: RM-505_22.0.110_CFW_by_Cecinho.zip valaki használja ezt a fözött romot? Mi a véleménye? Stabilabb mint a v21.0.45??? Érdemes lecserélni szerintetek?
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Telepítsd át a programjaidat a 32 gigára.Hungária írta:Hát, most nem írja ki, hogy nincs elég helye, csak egyszerűen jelzi, hogy 1 sikertelen frissítés
Szinte mindenkifarek00 írta:Köszönöm válaszotokat! Egy kérdésem lenne: RM-505_22.0.110_CFW_by_Cecinho.zip valaki használja ezt a fözött romot? Mi a véleménye? Stabilabb mint a v21.0.45??? Érdemes lecserélni szerintetek?
Jó, stabil
- Hippo
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023
Bocsi ha hülyeséget kérdek, de még csak 3 hete nyúzom az N97-esem és nem vagyok még mindennel képben.
Ha ezt a RM-505_22.0.110_CFW_by_Cecinho.zip romot felteszem utánna lehet majd még gyári romra visszaváltani?
És még egy ami fontos, nekem néha leakad a gyári 22-es rom, ennél ez nem fordul elő?
Ha ezt a RM-505_22.0.110_CFW_by_Cecinho.zip romot felteszem utánna lehet majd még gyári romra visszaváltani?
És még egy ami fontos, nekem néha leakad a gyári 22-es rom, ennél ez nem fordul elő?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Kisebb verziószámot nem tudsz visszatenni, egyébként meg szinte azt teszel fel amit akarszHippo írta:Bocsi ha hülyeséget kérdek, de még csak 3 hete nyúzom az N97-esem és nem vagyok még mindennel képben.
Nekem azért komolyabb használatnál meg szokott akadni egy idő után.... de ez nem ROM hiba, hanem a telefoné....