NE VEDD SÉRTÉSNEK

jah és más nem tedd fel a 30-ast és avval nálam is simán megy minden

30 astól tudjaMrAngelo írta:Igen, én úgy tudom, az N95-be csak a 20-as FW-től van accelerometer plugin. De megrpóbálhatod feltelepíteni ezt. Hátha megoldja.imc27 írta:Jah és még annyi hogy régebben beszéltük hogy nálam nem fordítja el a kijelzőt akkor csak szoftver frissítéssel fogja? a szoftver szám:V11.0.026
De talán nemsokára kapsz tuti tippet egy N95 tulajtól.
Köszönjükstrust írta:Töröltem pár hszt... Remélem befejeztétek!
Milyen program az pl., kiír valamit a telefon amikor el akarja indítani?imc27 írta:egyik ismerősöm kérdi hogy valami baja van a telefonjának mert ha feltesz egy progit akkor fel telepíti de nem indítja el ez mi lehet de nem mindegyik programnál csinálja és neki is N95-je van!
Szép, tagolt mondat...imc27 írta:egyik ismerősöm kérdi hogy valami baja van a telefonjának mert ha feltesz egy progit akkor fel telepíti de nem indítja el ez mi lehet de nem mindegyik programnál csinálja és neki is N95-je van!
Ja, tehát az 'egy' az nem általános hanem KONKRÉT.imc27 írta:A szoftverét a telefonjának nem tudja megnézni mert nem olyan okos ügyes gyerek!! De azt tudta mondani hogy valamilyen giroszkópos lézerkardról van szó!
Macika bocs csak nekem nincs diplomám magyarból de látom azért meg tudtad fejteni!
Bocs javítok giroszenzoros lézer kard program!