Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
quailstorm
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 18 times

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: quailstorm »

potter55 írta:
quailstorm írta:Ha valaki még frissíteni akarja ezt a telefont akkor itten van használati utasítás: http://www.smartphonepro.hu/node/108
nekem ez alapján tökéletesen ment. És így előcrackelt Rom ot kell felrakni, az n95-2 RM-320-hoz itt van: http://download1474.mediafire.com/y9c7j ... pro.hu.rar

Ne tévesszen meg senkit a 31-es felirat, nem készült újabb modul(installserver.exe) a 35-höz.
De az aláírásomban már egy sokkal egyszerűbb hack is. :)
Köszönöm most kelleni is fog mivel a rejtett mappákhoz nem férek pillanatnyilag hozzá, de alapból tört firmware-t felrakni csak egyszerűbb volt.
imibácsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: imibácsi »

quailstorm írta:
imibácsi írta:Sziasztok ! Valeki írja le ha van ideje, honnan derül ki, hogy a telefon(n958gb) milyenfajta? Pl. hackelt, vagy nem.............stb. :weird:
Na meg nézd meg a firmware és RM verziót a *#0000# beírásával. Elvileg a magyar(t-mobilos) az biztos RM-320. Arra van 35-ös firmware. Ha 30-nél régebbi akkor feltétlen érdemes frissíteni a firmware-t, ha 30 vagy 31 akkor csak abban az esetben ha gond van a telóval(pl gps vagy üzenetek menü 10mp alatt történő megnyitása).
Ezt látom:
V 35.0.001
11-11-09
rm-320
nokia n95 (06.01)
Ahogy öreg barátom, Pelikán mondta, az élet bizony nem habostorta.......
quailstorm
1. szint
1. szint

imibácsi írta:
quailstorm írta:
imibácsi írta:Sziasztok ! Valeki írja le ha van ideje, honnan derül ki, hogy a telefon(n958gb) milyenfajta? Pl. hackelt, vagy nem.............stb. :weird:
Na meg nézd meg a firmware és RM verziót a *#0000# beírásával. Elvileg a magyar(t-mobilos) az biztos RM-320. Arra van 35-ös firmware. Ha 30-nél régebbi akkor feltétlen érdemes frissíteni a firmware-t, ha 30 vagy 31 akkor csak abban az esetben ha gond van a telóval(pl gps vagy üzenetek menü 10mp alatt történő megnyitása).
Ezt látom:
V 35.0.001
11-11-09
rm-320
nokia n95 (06.01)
Tökéletes. Megmenekültél a softverfrissítés nehézségeitől.(most olvastam hogy már megcsináltad, na mindegy a lényeg hogy a legfrissebb van fenn) Most már csak azt kell ellenőrizned hogy szignózatlan alkalmazásokat tudsz e telepíteni. Ha kell quake 1-3-ig gyorsulásmérős egér emulációval akkor írj pü-t és küldöm.
Szignózásos problémát így teszteld:
https://rapidshare.com/#!download|83l3| ... 22|R~0|0|0
innen leszeded a rotate me-t ez egy régi kijelzőfordításra való alkalmazás mikor még a gyorsulásmérővel nem ment. Ez csak teszt jellegű hogy fel tudod e rakni annyi a lényeg nem hogy működik e(nekem fenn van).
http://research.nokia.com/files/MovingBall_Example.sisx
meg ezt is próbáldd ki ezzel a giroszenzort tesztelheted
letöltöd őket, telefon adatátvitel módba, rárakod egy mappába a 8gb-os részre, aztán megkeresed őket a telefon gyári fájlkezelőjével és utána rányomsz(megnyitod) majd települ is. Természetesen az alkalmazások lista végén lesznek telpülés után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára quailstorm 2011-10-16 vas. 21:04:18-kor.
These users thanked the author quailstorm for the post:
imibácsi (2011-10-16 vas. 21:25:26)
Rating: 2.63%
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Szerintem meg egyszerűbb, ha megnézi, hogy van-e rompatcher nevű ikon a menüben. :roll:
Kép Kép
quailstorm
1. szint
1. szint

ferret írta:Szerintem meg egyszerűbb, ha megnézi, hogy van-e rompatcher nevű ikon a menüben. :roll:
Bocs de attól hogy nincs ikon és nekem se a 30 se a 35-ös firm nem látott még rompatchert még hackeltek. 35-öst eleve hackelve raktam fel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára quailstorm 2011-10-16 vas. 21:02:53-kor.
quailstorm
1. szint
1. szint

imibácsi írta:Nagyon köszönöm, így lefutott minden, elvileg hiba nélkül(socessfoul!) Még egy kérdés: honnan , mivel lehet lecsekkolni, hogy az akku kb. egy órás használati lemerülése mifenétől lehet?
Azt mondjuk Jbak task mannal tudod megnézni. Valami folyamat lesz ha nem az akkumulátor ment szét. De azt is nézd hogy melegszik e a telefon mert nekem 1 órát quake 3 dedikált serverként kibír.
http://www.4shared.com/file/n11IwaE-/Jb ... igned.html
ez sincs szignózva
imibácsi (2011-10-16 vas. 21:27:53)
imibácsi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Szignózásos problémát így teszteld:
https://rapidshare.com/#!download|83l3| ... 22|R~0|0|0
innen leszeded a rotate me-t ez egy régi kijelzőfordításra való alkalmazás mikor még a gyorsulásmérővel nem ment. Ez csak teszt jellegű hogy fel tudod e rakni annyi a lényeg nem hogy működik e(nekem fenn van).
http://research.nokia.com/files/MovingBall_Example.sisx
meg ezt is próbáldd ki ezzel a giroszenzort tesztelheted
letöltöd őket, telefon adatátvitel módba, rárakod egy mappába a 8gb-os részre, aztán megkeresed őket a telefon gyári fájlkezelőjével és utána rányomsz(megnyitod) majd települ is. Természetesen az alkalmazások lista végén lesznek telpülés után.[/quote]
Örülök én itt nagyon.... helyzet az, hogy tutti siker, rompatcher-rel telepíthetőek a dolgok simán :taps1:
imibácsi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Azt mondjuk Jbak task mannal tudod megnézni. Valami folyamat lesz ha nem az akkumulátor ment szét. De azt is nézd hogy melegszik e a telefon mert nekem 1 órát quake 3 dedikált serverként kibír.
ez sincs szignózva[/quote]
Néked is köszönetem, szintén telepíthető lett, annyit még, hogy pontosan ez mire is való? Csak a folyamat :taps2: okat zárni vele, vagy okosabb dolgokra is képes?
quailstorm
1. szint
1. szint

imibácsi írta:Azt mondjuk Jbak task mannal tudod megnézni. Valami folyamat lesz ha nem az akkumulátor ment szét. De azt is nézd hogy melegszik e a telefon mert nekem 1 órát quake 3 dedikált serverként kibír.
ez sincs szignózva
Néked is köszönetem, szintén telepíthető lett, annyit még, hogy pontosan ez mire is való? Csak a folyamat :taps2: okat zárni vele, vagy okosabb dolgokra is képes?[/quote]
Nohát ez az alkalmazás alapvetően arra való hogy a lefagyott programokat pillanat alatt bezárjuk. Viszont ugyanúgy lehet vele a folyamatok közt váltani mint a gyárival. Átveszi a gyári feladatkezelő helyét is a menü gomb hosszú nyomásával ez jön elő ha el van indítva. Be lehet állítani hogy induljon e bekapcsoláskor automatikusan, és ha indul akkor más programokat is tud indítani amit te választasz ki, persze ez nem biztos hogy jó mert az éppen töltődő rendszert nem jó terhelni. Továbbá van egy menübeállítása(én angolul használom mert pontosabbak a fogalmak) amivel ki tudod tenni az alkalmazás által mutatott kép tetejére a ram és a meghajtók szabad/teljes kapacitását, angolul írom hogy hol:
menu/settings/program settings/show memory on top
remélem tudod hogy a c gombbal zárod a futó folyamatot
A tools menü alatt megtekintheted a futó folyamatokat(van egy pár(processes menüpont))
A keypad lock-kal bárhol le tudod zárni a billentyűt. A memory clean meg akkor jó ha sok programot futtattál egymás után, akkor 5-10mb-ot is felszabadít. A system info arm4 204mhz prociját ne vedd komolyan arm11 332mhz dual processor van a telefonban csak régi az sdk amivel a progit csináltás és nem ismeri fel a programot.
a menuben van egy fájlkezelő is de nincs olyan jó mint az x-plore.
imibácsi (2011-10-19 szer. 07:06:45)
imibácsi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

:taps1: Hálám neked, okosabb lettem...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”