Nokia N95 8GB
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8G
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95 8GB
Sikerült a telefon uda fájl cseréje. köszönöm mindenkinek a segítséget. Viszont az a helyzet áll fent h a handy shell progit szintén nem engedi fel ! Tehát semmi különös változást nem látok de azt igen h átmentem egy folyamato ami jó volt de nem vezetett célra sajnos mert amiket akartam azok pont ugyanugy nem telepíthetők, de lehet h én voltam a naív mert azt gondoltam h ezáltal a tört progik szignózás nélkül is felmennek! Tapasztalattal gazdagodtam!!! Amit nagyon köszönök!!! Aleírás nagyon jó és egyértelmű volt még nekem is: 

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!hal777 írta:Sikerült a telefon uda fájl cseréje. köszönöm mindenkinek a segítséget. Viszont az a helyzet áll fent h a handy shell progit szintén nem engedi fel ! Tehát semmi különös változást nem látok de azt igen h átmentem egy folyamato ami jó volt de nem vezetett célra sajnos mert amiket akartam azok pont ugyanugy nem telepíthetők, de lehet h én voltam a naív mert azt gondoltam h ezáltal a tört progik szignózás nélkül is felmennek! Tapasztalattal gazdagodtam!!! Amit nagyon köszönök!!! Aleírás nagyon jó és egyértelmű volt még nekem is:
Akkor valamit nem jól csináltál! Úgyanis ha például ezt felteszed a leírás szerint:
http://www.smartphonepro.hu/node/135
akkor mindennek fel kellene mennie a telóra szignózás nélkül!
-
- Újonc
Sajna annak ellenére h mindent jól csináltam semmi komolyabb változás nem történt. A leírás szerint mentem végig a képek segítségáével is,az ud fájl cserélve lett de nem lehet sok dolgot rátelepíteni. Van valakinek műküödő handy shell progija? Ami pl. nem 1.04 -es? Ez rátelepítődik ennél van sokkal frissebb is. Letudok tölteni én is de nem engedi feltelepítődni tanusítványhibát ír ki. 

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
ROMPatcher van a telefonon? Mert abban kéne aktíválni a patcheket.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Hát ez egy jó kérdés egy lámának! nem tudom. Erről nem szólt az írás h kell. Hogyan lehet feltenni? Mi a következő lépés?

- potter55
- Moderátor
Ez a leírás alapján csináltad nem? A ROMPatcher-t főzted bele a ROM-ba, hogy legyen a telefonon. Valamit nem jól csináltál.hal777 írta:Hát ez egy jó kérdés egy lámának! nem tudom. Erről nem szólt az írás h kell. Hogyan lehet feltenni? Mi a következő lépés?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Nos értem én! De kezdek összezavarodni. Két verza van. 1. Az uda fájlhoz hozzáadom a rp-ből a 3 kis fájlt és azt teszem a gépre, 2. egy megdolgozott uda fájl letöltése a netről és felcserélése az eredeti uda fájllal. nem tudom h a 2. verzában levő megdolgozott udában mi található? Az miért nem jó Az N8 C7 hez levő topikból linkelte be vki a leírást.
- potter55
- Moderátor
Mert nem a te telefonodhoz való.hal777 írta:Nos értem én! De kezdek összezavarodni. Két verza van. 1. Az uda fájlhoz hozzáadom a rp-ből a 3 kis fájlt és azt teszem a gépre, 2. egy megdolgozott uda fájl letöltése a netről és felcserélése az eredeti uda fájllal. nem tudom h a 2. verzában levő megdolgozott udában mi található? Az miért nem jó Az N8 C7 hez levő topikból linkelte be vki a leírást.
Azért kéne saját magadnak készíteni a leírás alapján, amit linkeltem.

-
- Újonc
Sajnos vmi nem stimm. Az első leírás nemm zavaros de nem működik nekem a legutolsó lépésnél akadok el az option megnyitásakor ezt írja ki: U01 does not much with the cheksum i data package! Tovább nem is engedi ! Ennyit erről a módszerről! A másik módszer amikor amár előre átalakított uda fájlt teszem be a letöltött helyér. A saját N95 8G tel-hoz illő udát tettem bele így simán ment minden jó sikerült a műtét de mégsem engedi sok signózatlan fájl feltételét.
Ez utóbbi művelet a következő segítségnek belinkelt link által történt. http://www.smartphonepro.hu/node/135
Hol hibázok? Tudna ebben vki segíteni. ???
Sajna a leírás alapján (1.) nem megy valamiért. 2. alapján megy csak nem értem el vele célt. Akkor nem megfelelő az uda átalakított fájl? Érdekes kérdés!
Ez utóbbi művelet a következő segítségnek belinkelt link által történt. http://www.smartphonepro.hu/node/135
Hol hibázok? Tudna ebben vki segíteni. ???

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 2 times
Heló
Végre megoldódott az ingyen facebook az n95 8gb on csak azt nem értem mért nem mutatja a képeket,valami ötlet valakinek a választ előrre is köszönöm ÜDV.
szerk
senkinek semmi ötlet
Végre megoldódott az ingyen facebook az n95 8gb on csak azt nem értem mért nem mutatja a képeket,valami ötlet valakinek a választ előrre is köszönöm ÜDV.
szerk
senkinek semmi ötlet