Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
hal777
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8G
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: hal777 »

Sikerült a telefon uda fájl cseréje. köszönöm mindenkinek a segítséget. Viszont az a helyzet áll fent h a handy shell progit szintén nem engedi fel ! Tehát semmi különös változást nem látok de azt igen h átmentem egy folyamato ami jó volt de nem vezetett célra sajnos mert amiket akartam azok pont ugyanugy nem telepíthetők, de lehet h én voltam a naív mert azt gondoltam h ezáltal a tört progik szignózás nélkül is felmennek! Tapasztalattal gazdagodtam!!! Amit nagyon köszönök!!! Aleírás nagyon jó és egyértelmű volt még nekem is: :)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

hal777 írta:Sikerült a telefon uda fájl cseréje. köszönöm mindenkinek a segítséget. Viszont az a helyzet áll fent h a handy shell progit szintén nem engedi fel ! Tehát semmi különös változást nem látok de azt igen h átmentem egy folyamato ami jó volt de nem vezetett célra sajnos mert amiket akartam azok pont ugyanugy nem telepíthetők, de lehet h én voltam a naív mert azt gondoltam h ezáltal a tört progik szignózás nélkül is felmennek! Tapasztalattal gazdagodtam!!! Amit nagyon köszönök!!! Aleírás nagyon jó és egyértelmű volt még nekem is: :)
Szia!
Akkor valamit nem jól csináltál! Úgyanis ha például ezt felteszed a leírás szerint:
http://www.smartphonepro.hu/node/135
akkor mindennek fel kellene mennie a telóra szignózás nélkül!
hal777
Újonc
Újonc

Sajna annak ellenére h mindent jól csináltam semmi komolyabb változás nem történt. A leírás szerint mentem végig a képek segítségáével is,az ud fájl cserélve lett de nem lehet sok dolgot rátelepíteni. Van valakinek műküödő handy shell progija? Ami pl. nem 1.04 -es? Ez rátelepítődik ennél van sokkal frissebb is. Letudok tölteni én is de nem engedi feltelepítődni tanusítványhibát ír ki. :(
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ROMPatcher van a telefonon? Mert abban kéne aktíválni a patcheket.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
hal777
Újonc
Újonc

Hát ez egy jó kérdés egy lámának! nem tudom. Erről nem szólt az írás h kell. Hogyan lehet feltenni? Mi a következő lépés?
:)
potter55
Moderátor
Moderátor

hal777 írta:Hát ez egy jó kérdés egy lámának! nem tudom. Erről nem szólt az írás h kell. Hogyan lehet feltenni? Mi a következő lépés?
:)
Ez a leírás alapján csináltad nem? A ROMPatcher-t főzted bele a ROM-ba, hogy legyen a telefonon. Valamit nem jól csináltál.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

hal777
Újonc
Újonc

Nos értem én! De kezdek összezavarodni. Két verza van. 1. Az uda fájlhoz hozzáadom a rp-ből a 3 kis fájlt és azt teszem a gépre, 2. egy megdolgozott uda fájl letöltése a netről és felcserélése az eredeti uda fájllal. nem tudom h a 2. verzában levő megdolgozott udában mi található? Az miért nem jó Az N8 C7 hez levő topikból linkelte be vki a leírást.
potter55
Moderátor
Moderátor

hal777 írta:Nos értem én! De kezdek összezavarodni. Két verza van. 1. Az uda fájlhoz hozzáadom a rp-ből a 3 kis fájlt és azt teszem a gépre, 2. egy megdolgozott uda fájl letöltése a netről és felcserélése az eredeti uda fájllal. nem tudom h a 2. verzában levő megdolgozott udában mi található? Az miért nem jó Az N8 C7 hez levő topikból linkelte be vki a leírást.
Mert nem a te telefonodhoz való.
Azért kéne saját magadnak készíteni a leírás alapján, amit linkeltem.

hal777
Újonc
Újonc

Sajnos vmi nem stimm. Az első leírás nemm zavaros de nem működik nekem a legutolsó lépésnél akadok el az option megnyitásakor ezt írja ki: U01 does not much with the cheksum i data package! Tovább nem is engedi ! Ennyit erről a módszerről! A másik módszer amikor amár előre átalakított uda fájlt teszem be a letöltött helyér. A saját N95 8G tel-hoz illő udát tettem bele így simán ment minden jó sikerült a műtét de mégsem engedi sok signózatlan fájl feltételét.
Ez utóbbi művelet a következő segítségnek belinkelt link által történt. http://www.smartphonepro.hu/node/135
Hol hibázok? Tudna ebben vki segíteni. ??? :) Sajna a leírás alapján (1.) nem megy valamiért. 2. alapján megy csak nem értem el vele célt. Akkor nem megfelelő az uda átalakított fájl? Érdekes kérdés!
jani1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: jani1 »

Heló
Végre megoldódott az ingyen facebook az n95 8gb on csak azt nem értem mért nem mutatja a képeket,valami ötlet valakinek a választ előrre is köszönöm ÜDV.

szerk
senkinek semmi ötlet
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”