Nokia N82

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Tulevelu írta: Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.
Azt tartsd szem előtt, hogy minden akkumulátor néhány teljes feltöltés után éri csak el a maximális teljesítményét.
Egyébként gyári Nokia dobozos akksit vettél? Mert vannak doboz nélküli 'gyári' akksik, ami elvileg ugyanolyan jó mint az eredeti de a gyakorlatban kb fele olyan teljesítményű. Sajnos én is megjártam egy ilyennel...
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Tulevelu írta:Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.
Gyári Nokia dobozos akksit vettél? Mert vannak doboz nélküli 'gyári' akksik is amitől ne várj többet. Én is megjártam egy ilyennel, kb fele olyan teljesítményű.
Viszont azt is tartsd szem előtt, hogy csak néhány teljes feltöltés után éri el a maximum kapacitást.
Tulevelu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tulevelu »

MrAngelo írta:
Tulevelu írta:Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.
Gyári Nokia dobozos akksit vettél? Mert vannak doboz nélküli 'gyári' akksik is amitől ne várj többet. Én is megjártam egy ilyennel, kb fele olyan teljesítményű.
Viszont azt is tartsd szem előtt, hogy csak néhány teljes feltöltés után éri el a maximum kapacitást.
Közben már kiderült a probléma, detto úgy jártam, mint te. Spóróltam és nem gyári dobozos akksit vettem, a régi akksival olyan, mint régen, előtte meg azért szívta az akksit, mert ment a háttérben a web... 12 órás volt amúgy az első töltés kikapcsolt állapotban, utána meg volt 4-5 töltés és ezután kértem itt segítséget. Köszönöm a válaszokat!
gss
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: gss »

Tudna vki ajánlani szervizt vagy hozzáértö n82 tulajt aki fel tudna telepiteni a telefonomra (nem heckelt n82) vmi használható navigációt,lehetöleg bp 19ker-nagykáta vonalon?!?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

gss írta:Tudna vki ajánlani szervizt vagy hozzáértö n82 tulajt aki fel tudna telepiteni a telefonomra (nem heckelt n82) vmi használható navigációt,lehetöleg bp 19ker-nagykáta vonalon?!?
Csináld meg magad, nem nagy ördöngősség. Mindenhez van leírás. Nokia maps és Garmin az aláírásomban, Ndrive és Sygic pedig a topicjuk első hozzászólásában.
lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

[/quote]Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.[/quote]

azt már kiopróbáltad, h lereseteled, a billentyűkóddal, és nem raksz rá semmit? am az enyémbe is új akku van, de nekem 2napot bír zene, teló, nettel :whaaa:
"Be the change you want to see in the world"
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: kissdani »

lsebestyen írta:
Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.[/quote]

azt már kiopróbáltad, h lereseteled, a billentyűkóddal, és nem raksz rá semmit? am az enyémbe is új akku van, de nekem 2napot bír zene, teló, nettel :whaaa:[/quote]

örülj neki:D az eném 8 órát se:S(Y) a napokban jön az új aksi:)
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Tulevelu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: Tulevelu »

kissdani írta:
lsebestyen írta:
Még mindig várom az ötleteket,mert az "elolvasnivalóban" található hibákat kiszűrtem, de a probléma megmaradt.

azt már kiopróbáltad, h lereseteled, a billentyűkóddal, és nem raksz rá semmit? am az enyémbe is új akku van, de nekem 2napot bír zene, teló, nettel :whaaa:[/quote]

örülj neki:D az eném 8 órát se:S(Y) a napokban jön az új aksi:)[/quote]
Kipróbáltam, reset után is hamar lemerült, szóval az akksi rossz vagy gyenge amit vettem.
sinkabence95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82-Black 8GB 30.0.019v

Hozzászólás Szerző: sinkabence95 »

Sziasztok!

Mint szerintem tudjátok,van egy N82 telefonom.
Nagyon vigyáztam rá eddig,semmi karcolás..teljesen pöpec állapotban volt,de Ma véletlenül a suliban kiesett a kezemből olyan 1méter magasságból a hátuljára.
Igazából semmibaja,rezeg,van hangja,de amikor bekapcsolom rezeg egyet és egyszerűen semmi kép.
Létezhet, hogy kontaktos lett, vagy esetleg nem volt valakinek már ilyen?
Mi a teendőm?
-szervíz vagy szétszereljem?

Üdv. Bence
Nokia N82 8GB 'Sandisk'
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sinkabence95 írta:Sziasztok!

Mint szerintem tudjátok,van egy N82 telefonom.
Nagyon vigyáztam rá eddig,semmi karcolás..teljesen pöpec állapotban volt,de Ma véletlenül a suliban kiesett a kezemből olyan 1méter magasságból a hátuljára.
Igazából semmibaja,rezeg,van hangja,de amikor bekapcsolom rezeg egyet és egyszerűen semmi kép.
Létezhet, hogy kontaktos lett, vagy esetleg nem volt valakinek már ilyen?
Mi a teendőm?
-szervíz vagy szétszereljem?

Üdv. Bence
Szerintem csak akkor szedd szét, ha értesz hozzá és akkor meg tudod nézni, hogy megsérült-e valami benne.
De ha nem, akkor kérdezd meg -Dr-Strust- tagot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”