Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
farek00
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy S2 16GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: farek00 »

sziasztok!
Kérlek segítsetek hogy tudnám megoldani azt h a naplózott beszélgetéseket egyenkét ki tudjam törölni úgy hogy amit nem akarok az maradjon benne! Mert van ugye ojan hogy napló törlése és akkor mindent töröl és úgy kellene hogy csak azt törölje amit kiválasztok! Program vagy esetleg valami más megoldás? Hackelt n97 ről van szó! Előre is köszsönöm!
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

farek00 írta:sziasztok!
Kérlek segítsetek hogy tudnám megoldani azt h a naplózott beszélgetéseket egyenkét ki tudjam törölni úgy hogy amit nem akarok az maradjon benne! Mert van ugye ojan hogy napló törlése és akkor mindent töröl és úgy kellene hogy csak azt törölje amit kiválasztok! Program vagy esetleg valami más megoldás? Hackelt n97 ről van szó! Előre is köszsönöm!
Szerintem erre nincs megoldás.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Olyan nincs, hogy UTÓLAG töröld. Olyan van, hogy bele se kerüljön a listába. Ám ez esetben előre meg kell határoznod a számokat, amik nem kerülhetnek bele a listába.
farek00
Újonc
Újonc

Macika írta:
Olyan nincs, hogy UTÓLAG töröld. Olyan van, hogy bele se kerüljön a listába. Ám ez esetben előre meg kell határoznod a számokat, amik nem kerülhetnek bele a listába.
Köszönöm és ezt hol tudom beállítani?
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

farek00 írta:
Macika írta:
Köszönöm és ezt hol tudom beállítani?
Best Private Conversation
csuttesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: se x8

Hozzászólás Szerző: csuttesz »

molnarp írta:Gondolom megosztom ezt veletek...
Mivel kontakthibás lett az usb csatlakozóm, a szervíz pár hete kicserélte a készüléket.
Zsír új készülék, vakuzáskor nem homályos, nem karcolódik egyenlőre..
Viszont a mai nap mindenféle előzmény nélkül (na jó 2X ejtettem már le, de ez már régebben volt) kontaktos lett az érintőkijelzőm.
Eleinte néha nem működött, de már csak akkor megy, ha erősen nyomom a hangszóró felé.
Talán szétcsúszhatott egy csatlakozó?
Gondoltam megszervízelem mivel jártas vagyok a dologban és a service manual is megvan, de mivel a torx készletemből pont a 4-es hiányzik, ezért megint csak szervíz lesz...
Kezd elegem lenni ebből a telóból.

gyári nokia garis volt vagy bolti garis???
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
farek00
Újonc
Újonc

nsee írta:Hy!
Egy hetes teszt után amit ígértem közzé teszem: a fotózásnál fellépő (a kép bal oldalán) fehér homály/ ködös kép
szinte 100%-ban megoldódott. Az egyszerűbb ötletemmel kezdtem és bevált.
Kamera lencse védőt elhúztam és egyből ki is léptem, hogy ne legyen véletlen nyomkodás a kijelzőn.
A telót kijelzővel lefelé fordítva stabilan nem csúszó felületre tettem.
Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
picikét még az ívekbe is belementem. A filctollat olyan kis szögben tartottam amennyire csak a lehetett
hiszen pont az volt a célom, hogy azt a lencse fedő áttetsző műanyag oldalát "lezárjam" mert megvezeti a vaku fényét.
Kész. ;)
Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek. :D

ui.: ja a Nokia jön nekem egy licenc díjjal!!! :sly:
Király vagy!!!! Teljesen megszünt ez a probléma! A nokiánál 12 500ft cserélték volna ki a plexit! Köszönöm!! :taps1: :taps1: :taps1:
molnarp
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: molnarp »

csuttesz írta:
molnarp írta:Gondolom megosztom ezt veletek...
Mivel kontakthibás lett az usb csatlakozóm, a szervíz pár hete kicserélte a készüléket.
Zsír új készülék, vakuzáskor nem homályos, nem karcolódik egyenlőre..
Viszont a mai nap mindenféle előzmény nélkül (na jó 2X ejtettem már le, de ez már régebben volt) kontaktos lett az érintőkijelzőm.
Eleinte néha nem működött, de már csak akkor megy, ha erősen nyomom a hangszóró felé.
Talán szétcsúszhatott egy csatlakozó?
Gondoltam megszervízelem mivel jártas vagyok a dologban és a service manual is megvan, de mivel a torx készletemből pont a 4-es hiányzik, ezért megint csak szervíz lesz...
Kezd elegem lenni ebből a telóból.

gyári nokia garis volt vagy bolti garis???

Gyári
És 4-es Torx van már ebbe, én is meglepődtem.
Inkább nem piszkálom.
csuttesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: se x8

Hozzászólás Szerző: csuttesz »

farek00 írta:
nsee írta:Hy!
Egy hetes teszt után amit ígértem közzé teszem: a fotózásnál fellépő (a kép bal oldalán) fehér homály/ ködös kép
szinte 100%-ban megoldódott. Az egyszerűbb ötletemmel kezdtem és bevált.
Kamera lencse védőt elhúztam és egyből ki is léptem, hogy ne legyen véletlen nyomkodás a kijelzőn.
A telót kijelzővel lefelé fordítva stabilan nem csúszó felületre tettem.
Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
picikét még az ívekbe is belementem. A filctollat olyan kis szögben tartottam amennyire csak a lehetett
hiszen pont az volt a célom, hogy azt a lencse fedő áttetsző műanyag oldalát "lezárjam" mert megvezeti a vaku fényét.
Kész. ;)
Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek. :D

ui.: ja a Nokia jön nekem egy licenc díjjal!!! :sly:
Király vagy!!!! Teljesen megszünt ez a probléma! A nokiánál 12 500ft cserélték volna ki a plexit! Köszönöm!! :taps1: :taps1: :taps1:

de sima alkoholos filcel lett csinálva???milyennel feketével???
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
rolihood
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS5 + NEXUS 7 2013
Has thanked: 35 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: rolihood »

nsee írta:Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
Kész. ;) Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek. :D
Egy makrós képet tudnál betenni, hogy hogyan is néz ki így?
Samsung Galaxy S5 4.4.2 + NEXUS 7 2013 4.4.2
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”