Nokia N97
- farek00
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy S2 16GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
sziasztok!
Kérlek segítsetek hogy tudnám megoldani azt h a naplózott beszélgetéseket egyenkét ki tudjam törölni úgy hogy amit nem akarok az maradjon benne! Mert van ugye ojan hogy napló törlése és akkor mindent töröl és úgy kellene hogy csak azt törölje amit kiválasztok! Program vagy esetleg valami más megoldás? Hackelt n97 ről van szó! Előre is köszsönöm!
Kérlek segítsetek hogy tudnám megoldani azt h a naplózott beszélgetéseket egyenkét ki tudjam törölni úgy hogy amit nem akarok az maradjon benne! Mert van ugye ojan hogy napló törlése és akkor mindent töröl és úgy kellene hogy csak azt törölje amit kiválasztok! Program vagy esetleg valami más megoldás? Hackelt n97 ről van szó! Előre is köszsönöm!
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem erre nincs megoldás.farek00 írta:sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Olyan nincs, hogy UTÓLAG töröld. Olyan van, hogy bele se kerüljön a listába. Ám ez esetben előre meg kell határoznod a számokat, amik nem kerülhetnek bele a listába.farek00 írta:sziasztok!
- farek00
- Újonc
Köszönöm és ezt hol tudom beállítani?Macika írta:Olyan nincs, hogy UTÓLAG töröld. Olyan van, hogy bele se kerüljön a listába. Ám ez esetben előre meg kell határoznod a számokat, amik nem kerülhetnek bele a listába.farek00 írta:sziasztok!
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Best Private Conversationfarek00 írta:Köszönöm és ezt hol tudom beállítani?Macika írta:Olyan nincs, hogy UTÓLAG töröld. Olyan van, hogy bele se kerüljön a listába. Ám ez esetben előre meg kell határoznod a számokat, amik nem kerülhetnek bele a listába.farek00 írta:sziasztok!
- csuttesz
- 1. szint
- Készüléktípus: se x8
molnarp írta:Gondolom megosztom ezt veletek...
Mivel kontakthibás lett az usb csatlakozóm, a szervíz pár hete kicserélte a készüléket.
Zsír új készülék, vakuzáskor nem homályos, nem karcolódik egyenlőre..
Viszont a mai nap mindenféle előzmény nélkül (na jó 2X ejtettem már le, de ez már régebben volt) kontaktos lett az érintőkijelzőm.
Eleinte néha nem működött, de már csak akkor megy, ha erősen nyomom a hangszóró felé.
Talán szétcsúszhatott egy csatlakozó?
Gondoltam megszervízelem mivel jártas vagyok a dologban és a service manual is megvan, de mivel a torx készletemből pont a 4-es hiányzik, ezért megint csak szervíz lesz...
Kezd elegem lenni ebből a telóból.
gyári nokia garis volt vagy bolti garis???
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
- farek00
- Újonc
Király vagy!!!! Teljesen megszünt ez a probléma! A nokiánál 12 500ft cserélték volna ki a plexit! Köszönöm!!nsee írta:Hy!
Egy hetes teszt után amit ígértem közzé teszem: a fotózásnál fellépő (a kép bal oldalán) fehér homály/ ködös kép
szinte 100%-ban megoldódott. Az egyszerűbb ötletemmel kezdtem és bevált.
Kamera lencse védőt elhúztam és egyből ki is léptem, hogy ne legyen véletlen nyomkodás a kijelzőn.
A telót kijelzővel lefelé fordítva stabilan nem csúszó felületre tettem.
Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
picikét még az ívekbe is belementem. A filctollat olyan kis szögben tartottam amennyire csak a lehetett
hiszen pont az volt a célom, hogy azt a lencse fedő áttetsző műanyag oldalát "lezárjam" mert megvezeti a vaku fényét.
Kész.
Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek.
ui.: ja a Nokia jön nekem egy licenc díjjal!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
csuttesz írta:molnarp írta:Gondolom megosztom ezt veletek...
Mivel kontakthibás lett az usb csatlakozóm, a szervíz pár hete kicserélte a készüléket.
Zsír új készülék, vakuzáskor nem homályos, nem karcolódik egyenlőre..
Viszont a mai nap mindenféle előzmény nélkül (na jó 2X ejtettem már le, de ez már régebben volt) kontaktos lett az érintőkijelzőm.
Eleinte néha nem működött, de már csak akkor megy, ha erősen nyomom a hangszóró felé.
Talán szétcsúszhatott egy csatlakozó?
Gondoltam megszervízelem mivel jártas vagyok a dologban és a service manual is megvan, de mivel a torx készletemből pont a 4-es hiányzik, ezért megint csak szervíz lesz...
Kezd elegem lenni ebből a telóból.
gyári nokia garis volt vagy bolti garis???
Gyári
És 4-es Torx van már ebbe, én is meglepődtem.
Inkább nem piszkálom.
- csuttesz
- 1. szint
- Készüléktípus: se x8
farek00 írta:Király vagy!!!! Teljesen megszünt ez a probléma! A nokiánál 12 500ft cserélték volna ki a plexit! Köszönöm!!nsee írta:Hy!
Egy hetes teszt után amit ígértem közzé teszem: a fotózásnál fellépő (a kép bal oldalán) fehér homály/ ködös kép
szinte 100%-ban megoldódott. Az egyszerűbb ötletemmel kezdtem és bevált.
Kamera lencse védőt elhúztam és egyből ki is léptem, hogy ne legyen véletlen nyomkodás a kijelzőn.
A telót kijelzővel lefelé fordítva stabilan nem csúszó felületre tettem.
Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
picikét még az ívekbe is belementem. A filctollat olyan kis szögben tartottam amennyire csak a lehetett
hiszen pont az volt a célom, hogy azt a lencse fedő áttetsző műanyag oldalát "lezárjam" mert megvezeti a vaku fényét.
Kész.
Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek.
ui.: ja a Nokia jön nekem egy licenc díjjal!!!
de sima alkoholos filcel lett csinálva???milyennel feketével???
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
- rolihood
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS5 + NEXUS 7 2013
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 7 times
Egy makrós képet tudnál betenni, hogy hogyan is néz ki így?nsee írta:Magamhoz vettem egy alkoholos filcet (0.4mm) ezzel óvatosan a vaku süllyesztés mentén végig húztam és egy
Kész. Ha van kérdésetek vagy nem érthető a leírásom ne kíméljetek.
Samsung Galaxy S5 4.4.2 + NEXUS 7 2013 4.4.2