Semmit. Az ilyen. Sőt, már 5800 új szoftjában is ilyen.nababika írta:mit allitsak be, hogy amikor felhivnak ne kelljen a billentyuzetet feloldani hanem csak felveszem es kesz, mint az 5800-val
Nokia N97 mini
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Re: Nokia N97 mini

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
A "feloldás lapozással"-on végighúzod az újjacskád jobbranababika írta:Minden kiraly, igy mar mukodik is neki. Meg nekem is mert nagyon megtetszett es vettem en is eggyet.camaro79 írta:
kíváncsi vagyok. szóljál majd.Juteszembe mit allitsak be, hogy amikor felhivnak ne kelljen a billentyuzetet feloldani hanem csak felveszem es kesz, mint az 5800-val

Más:
Végigjátszottam minden kamerabeállítást, a legszebb képet az "éjszakai arkcép"-pel lehet csinálni /ez adja a legtöbb vakut/. Ez mind szép és jó, csak borzalmasan lassú, és finom kéz kell, hogy fókuszáláskor ne piros legyen a négyzet.
Valakinek esetleg valami más tapasztalata?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára farkas-laci 2010-02-05 pén. 20:27:50-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
engem valamiért szivat a mini
szarakodott a térerőm ezért ma lecseréltem a SIM kártyámat újra.
azóta 5 percenként feldobja a kapcsolat választást. pedig semmi programot nem indítottam, ami kapcsolódni akarna.
a töltéssel is van valami. amikor bedugom usb-re akkor el kezd tőlteni 2 mp-ig, aztán kiírja, hogy energitakarékosság miatt húzza ki a töltőt a hálózatból (mint amikor lehúzom a 220-as töltőről) és leáll a töltés.
ha kihúzom majd újra visszadugom, akkor OK. hálózati töltőnél nem csinálja ezt, csak az USB-nél.
vettem autós töltőt a speeds-ban kemény 900,- körül. ma lemerült totál a telóm, de még nem kapcsolt ki. beültem a kocsiba, rádugtam, töltött majd kikapcsolt. nem tudtam visszakapcsolni. se kép se hang. kábel kihúz, bedug újra: képernyő világít, töltés 2mp-ig aztán semmi (mint az usb-nél),
újrakihúz-bedug: most megint tölt rendesen, de bekapcsolni nem lehet...
most vagy ez a borzasztó drága töltő szar, vagy valami gikszer van.

szarakodott a térerőm ezért ma lecseréltem a SIM kártyámat újra.
azóta 5 percenként feldobja a kapcsolat választást. pedig semmi programot nem indítottam, ami kapcsolódni akarna.
a töltéssel is van valami. amikor bedugom usb-re akkor el kezd tőlteni 2 mp-ig, aztán kiírja, hogy energitakarékosság miatt húzza ki a töltőt a hálózatból (mint amikor lehúzom a 220-as töltőről) és leáll a töltés.
ha kihúzom majd újra visszadugom, akkor OK. hálózati töltőnél nem csinálja ezt, csak az USB-nél.
vettem autós töltőt a speeds-ban kemény 900,- körül. ma lemerült totál a telóm, de még nem kapcsolt ki. beültem a kocsiba, rádugtam, töltött majd kikapcsolt. nem tudtam visszakapcsolni. se kép se hang. kábel kihúz, bedug újra: képernyő világít, töltés 2mp-ig aztán semmi (mint az usb-nél),
újrakihúz-bedug: most megint tölt rendesen, de bekapcsolni nem lehet...
most vagy ez a borzasztó drága töltő szar, vagy valami gikszer van.
-
- Újonc
Végülis a GPS hogy működik? Rákattolok Térképek, bejön. Jobb alul kis csík legelső rubrikája sárgán villog. 0,0kB. És ennyi, semmi nem történik.
Alkalmazbeállítások / Helymeghatározás / Helymeghat. módszerek: kiegészített gpd, beépített gpd és a hálózatalapú van kipipálva.
Alkalmazbeállítások / Helymeghatározás / Helymeghat. szerver: használata automatikus, hozzáférési pont Pannon Internet szerver címe: supl.nokia.com
Remélem ez alapján ki tudtok segíteni.
De ugye tök ingyenes a dolog, tehát nem azért bénázok mert mondjuk fizetős?
Alkalmazbeállítások / Helymeghatározás / Helymeghat. módszerek: kiegészített gpd, beépített gpd és a hálózatalapú van kipipálva.
Alkalmazbeállítások / Helymeghatározás / Helymeghat. szerver: használata automatikus, hozzáférési pont Pannon Internet szerver címe: supl.nokia.com

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nem fizetős csak türelem GPS-t teremRei írta:Végülis a GPS hogy működik? Rákattolok Térképek, bejön. Jobb alul kis csík legelső rubrikája sárgán villog. 0,0kB. És ennyi, semmi nem történik.

-
- 1. szint
OVI-n keresztül telepítve nekem sem ment. felmásoltam külön, telepítettem, újraindítottam a telót és működik!macko írta:moco:sajnos hard reset után sem megy nekem az office. Valami nagy keb@sz van.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Na de várj, az N97-ben gyárilag beépített PDF-olvasó van!!!camaro79 írta:milyen pdf olvasót ajánlotok?
letöltések között csak v3-ra találtam.
-
- 1. szint
igen van, licensz nélkül 15 napos próbaverzió.Macika írta:Na de várj, az N97-ben gyárilag beépített PDF-olvasó van!!!camaro79 írta:milyen pdf olvasót ajánlotok?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Értem, igazad van!camaro79 írta:igen van, licensz nélkül 15 napos próbaverzió.Macika írta:Na de várj, az N97-ben gyárilag beépített PDF-olvasó van!!!camaro79 írta:milyen pdf olvasót ajánlotok?
Nálam is így van N97-en, az első elindítástól számított 15 napig van ingyen csak.
De azért 3e Ft nem a világ vége, ha egy >100ezres telóról beszélünk, azt hiszem.
Főleg, ha valakinek nem játékra, 1x-1x kell a PDF-olvasó.
Akkor PDF Plus?