Szerintem nem teló probléma. Inkább töltő vagy akár aksi is lehet. Mi az RM/PC száma a telónak? Aksi alatt megtalálod (ki tudja, h honnan származik a teló...)roli27 írta:Sziasztok. Olyan kérdéssel illetveproblémával fordulok hozzátok, hogy a minap vettem egy Nokia n97-es készüléket. A telefonhoz utángyártott töltöt kaptam. A gondom a következő: Elkeztdem nyomkodni a készüléket és kb 1 ora mulva kezdett merülni. Na mondom akkor megdugom a töltöjével, miután ez megtörtént semmi életjelet nem mutatott aza nem tölt. Viszont ha kikapcsolom a telot és ugy dugom rá a töltöre akkor kb 5 mp mulva kiirja h nokia és megjelenik a töltést jelző ikon a jobb oldalon de nem urál föl le mintha töltene de viszont 4.csik alá sem megy le. Ja és azt is észrevettem, hogy nem a gyári akuja van hozzá. Mikor a sráccal taliztam full feltöltve hozta a találka helyre oda. Fel is hivtam h valami nem oké ö azt mondta ö vette hozzá a töltöt nálla tökéletessen müködött. Szerintetek mi lehet a gond? Ez a telefon vagy pedig a töltö hibája?? Mmás töltövel még nem probáltam. A válaszokat előre is köszi!! S.O.S!
Nokia N97
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
SGS2
-
- Újonc
köszi a válaszod. Ha erre a számra gondolsz akkor rm-505.Közben levittem a helyi teloshoz ö azt mondja, hogy az usb részével lehet a gond. Viszont én erösen kétlem mivel mint irtam ha kikapcsolom a telot és ugy dugom rá a töltöre akkor kijelzi a töltést csak épp nem megy a töltés csik föl-le! Kiprobáltuk gyári nokia töltövel is azzal sem veszi fel aa töltést bekapcsolás után söt másik aksival sem!Ugyh nem tudom már tényleg mi lehet a gon:(
-
- Újonc
Most már azon gondolkodom, hogy veszek hozzá ilyen univerzális csiptetös vagy beleállitos akumlátor töltöt csak azt nem tudom mi a pontos megnevezése annak.. Hiába googlézok semmi:( más ötletem nincs.. Esetleg nem tudja valaki mi annak a pontos neve??
- cecinho
- 2. szint
USB-vel próbáltad? Mert azzal is kéne töltenie.roli27 írta:Most már azon gondolkodom, hogy veszek hozzá ilyen univerzális csiptetös vagy beleállitos akumlátor töltöt csak azt nem tudom mi a pontos megnevezése annak.. Hiába googlézok semmi:( más ötletem nincs.. Esetleg nem tudja valaki mi annak a pontos neve??
SGS2
- cecinho
- 2. szint
Jó lenne kiróbálni usb-vel, mert ha azzal tölt akkor fix h töltő gond, ha azzal sem akkor vagy aksi vagy teló :Sroli27 írta:sajna csak a töltöt kaptam a telohoz...
SGS2
- farek00
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy S2 16GB
Helló!
Segítségeteket kérném! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=30212 ilyen betűtípust vagy ehez hasnólót szeretnék amilyen a képeken is látható tud erre valaki tippet előre is kössz!
Segítségeteket kérném! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=30212 ilyen betűtípust vagy ehez hasnólót szeretnék amilyen a képeken is látható tud erre valaki tippet előre is kössz!
Nokia 3310 > Nokia 3410 > Nokia 5510 > Sony ericsson K700i > Nokia 6600 > Sony ericsson W800i > Sony ericsson W810i > Lg Ku990i viewty > Nokia N95 8Gb > Nokia N97 Black > Samsung Galaxy S BLACK 16GB + 32GB 2.2 Froyo
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Kérdezd meg a program féltöltőjétől (ferret-től) pü-ben, és akkor megmondja.farek00 írta:Helló!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ez a SEGOESCB. A windowsból szedtem ki.farek00 írta:Helló!
De itt van.