Akkor Te vagy az első visszajelző aki felrakta! Neked volt gond az állandó csengő hang váltás!? Ez már a múlté?Bisza írta:Sziasztok!
Azt hiszem, most már ki merem jelenteni, hogy az új szoft, a csengőhangos mizériát megoldotta!
Amit beállítasz cs.hangnak, úgy is fog csörögni.
Nokia N97
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Re: Nokia N97
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nekem is van ez a csengőhang-bajom, csak én már megszoktam, elfogadtam. Nem is annyira ronda így meghangszerelve a Nokia tone...nsee írta:Akkor Te vagy az első visszajelző aki felrakta! Neked volt gond az állandó csengő hang váltás!? Ez már a múlté?Bisza írta:Sziasztok!
Azt hiszem, most már ki merem jelenteni, hogy az új szoft, a csengőhangos mizériát megoldotta!
Amit beállítasz cs.hangnak, úgy is fog csörögni.
Főleg, hogy nem is mindig az szól a beállított helyett, néha a kíválasztottal is csörög
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Az a furcsa, hogy eddig nekem csak egy bizonyos számról érkező hívás esetén csinálta ezt.Macika írta: Nekem is van ez a csengőhang-bajom, csak én már megszoktam, elfogadtam. Nem is annyira ronda így meghangszerelve a Nokia tone...
Főleg, hogy nem is mindig az szól a beállított helyett, néha a kíválasztottal is csörög
Közvetlenül a sokadik hívás és téves csengőhang után beléptem a névjegyekhez és ott külön kijelöltem (külön) a megfelelő cs.hangot, újra indítottam, azóta nyugton van.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Bisza
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!
nsee: igen volt ezzel problémám, ami úgynézki megoldódott!
Macika: annyira engem sem zavart, bár próbáltam kiküszöbölni a problémát. Bevallom jó azt a zenét hallani amit beállítottam! ( bármilyen jól is szól a nokia tune )
nsee: igen volt ezzel problémám, ami úgynézki megoldódott!
Macika: annyira engem sem zavart, bár próbáltam kiküszöbölni a problémát. Bevallom jó azt a zenét hallani amit beállítottam! ( bármilyen jól is szól a nokia tune )
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
hello! Szerintetek ha rá frissitek a főzött sw-re attol lehet baja?
Hivó nevének meg számának nem kiirásával kapcsolatban, nekem
akkor csinálta amikor rossz téma volt feltelepítve.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem várd meg inkább az újabb főzöttet. Elvileg nem kéne, hogy baja legyen, de sose lehet tudni....ManOnFire írta:hello! Szerintetek ha rá frissitek a főzött sw-re attol lehet baja?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Sziasztok!
Olyan kédésem lenne, hogy a GPS miért ilyen lassu az N97-ben? Amíg az E52-es Nokián zárt térben is kb 30 másodperc alatt megtalálja a műholdakat az N97 szabad ég alatt is (felhők nélkül) vagy 10- nem ritkán 15 percig is keresgéli a műholdat? Ez miért van?
Több N97-nél is ezt véltem felfedezni? Más chip van a két telóban? Azt is megfigyeltem, hogy az N97 gyakran autóban is dobálja a GPS jelét, és az útvonalnál néha el-el veszti a fonalat? Ez miért van? Másnál is van ilyen ? (szűz új gyári sw van rajta. kipucolva meg minden)
Más térkép SW-k jobbak? Melyik a legjobb GPS SW hozzá?
Olyan kédésem lenne, hogy a GPS miért ilyen lassu az N97-ben? Amíg az E52-es Nokián zárt térben is kb 30 másodperc alatt megtalálja a műholdakat az N97 szabad ég alatt is (felhők nélkül) vagy 10- nem ritkán 15 percig is keresgéli a műholdat? Ez miért van?
Több N97-nél is ezt véltem felfedezni? Más chip van a két telóban? Azt is megfigyeltem, hogy az N97 gyakran autóban is dobálja a GPS jelét, és az útvonalnál néha el-el veszti a fonalat? Ez miért van? Másnál is van ilyen ? (szűz új gyári sw van rajta. kipucolva meg minden)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!Slider írta:Sziasztok!
Lehet, hogy régebbi a telód, az első szériák nem voltak jók, gyakran dobálták a jelet vagy meg se találták.
Ha van garid vidd be szerizbe, ingyen kicserélik a vevőt és utána jó lesz.
A sorrend: Ndrive, Garmin, Nokia maps, Sygic
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Nagyon hülye kérdés tudom. De honnan lehet legfőképpen megállapítani, hogy a telefontban a rossz GPS van? Pl mettől meddig vannak a "hibás" készülékek, vagyis amibe rossz GPS került mert az első szériából vannak? Meg lehet valamiről állapítani?
Ha nincs rá Nokia garancia, mennyiért cserélik ki szervízben? Illetve ha a kamera fedő is hibás mert karcolja a kameránál lévő üveget, annak mennyi a cseréje? Valaki cserélt már?
Normál jól működő GPS-el milyen gyorsan kellene hogy az N97 megtalálja a műholdat?
Az A-GPS szó mit tesz pontosan?
Ha nincs rá Nokia garancia, mennyiért cserélik ki szervízben? Illetve ha a kamera fedő is hibás mert karcolja a kameránál lévő üveget, annak mennyi a cseréje? Valaki cserélt már?
Normál jól működő GPS-el milyen gyorsan kellene hogy az N97 megtalálja a műholdat?
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Ha garis még a készülék ,akkor mind a kettő cseréje ingyen van.Nekem a Westendben gariba javitottákSlider írta:Nagyon hülye kérdés tudom. De honnan lehet legfőképpen megállapítani, hogy a telefontban a rossz GPS van? Pl mettől meddig vannak a "hibás" készülékek, vagyis amibe rossz GPS került mert az első szériából vannak? Meg lehet valamiről állapítani?
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.