Nokia N82

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Brecker írta:kár... :-( Feltettem ezt a két játékot amit írtatok! nekem nem használja a giroszkópot, csak a képet forgatja ide oda ha megdöntöm. :( a játékban be van jelölve hogy használja...
Ja, a 3D chipet használják. Az irányítás gombokkal megy.
Brecker
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Brecker »

így hogy a bal oldalon nincsenek gombok, szinte fektetett képernyővel az össze játék hazsnálhatatlan ami nem giroszkópos. nem lehet rendesen irányítani
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

MrAngelo írta:
Brecker írta:Heló!

érdekelne hogy ébresztőnél a szundi idejét nem lehet megváltoztatni? A nokia 6300-n lehetett annó, itt sehol sem találom :(

köszi
Hali.
Sajnos nem lehet.
A Handy Alarm programnál, amikor szundiba rakod a telefont akkor ki lehet választani, hogy 5, 10,15 stb percre a szundit. Talán ez is jó.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Brecker
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Brecker »

köszi, kipróbálom
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Brecker írta:Heló!

érdekelne hogy ébresztőnél a szundi idejét nem lehet megváltoztatni? A nokia 6300-n lehetett annó, itt sehol sem találom :(

köszi
Szia!

Óra/Beállítás és itt tudod beállítani.

Nekem E52-n azt írja, hogy jelhalasztás. :roll:
gab3n
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gab3n »

Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ? :duhos2:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Damir írta: Szia!

Óra/Beállítás és itt tudod beállítani.

Nekem E52-n azt írja, hogy jelhalasztás. :roll:
N82-n sajnos nincs ilyen.
ripa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ripa »

Sziasztok!
Van egy probléma a telefonnal vagy a memóriakártyával. Egyik napról a másikra egyszerűen eltűnt minden ami a memória kártyán volt (zene, programok, képek, játékok, ...). Viszont ha megnézem a fájlkezelőkben (gyári és x-plore), hogy mennyi memória van használatban a kártyán, kiírja, hogy még mindig kb. 450-500 MB a foglalt memória mint korábban. Szerencsére az X-plore-t a telefon memóriába telepítettem, így ez megmaradt. A fájlkezelőkben csak annyit látni, hogy néhány üres mappa van a memóriakártyán, és az a 450-500 MB sehol sincs.

Először azt hittem valahogy leformázódott a memóriakártya, később amikor megnéztem a foglalt memória méretét, rájöttem hogy itt valami más probléma van. Van megoldás erre?

További hibák:
Ha a memóriakártyára telepítek egy játékot, akkor oda sokkal lassabban telepít, mint a telefonmemóriába. Az N-gage-es Brothers In Arms játék nagyon szaggat, ha a memóriakártyára telepítem.
A kamera használatakor a képeket/videókat a memóriakártyára mentem, és néhány kép hibás: előfordult, hogy a készült kép 90 vagy 180 fokkal lett elforgatva, a képet nem lehet megnyitni, a videófájlt nem lehet lejátszani vagy hibás (a kép fele nem látható), vagy a fénykép darabokban van, fele nem látható, a számítógépről a telefonra átvitt zene lejátszáskor kihagy részeket,...
A telefonmemóriára nem szoktam a képeket és a többit rakni, mert nincs annyi hely... ezért nem tudom összehasonlítani. :(
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

ripa írta:Sziasztok!
Van egy probléma a telefonnal vagy a memóriakártyával. Egyik napról a másikra egyszerűen eltűnt minden ami a memória kártyán volt (zene, programok, képek, játékok, ...). Viszont ha megnézem a fájlkezelőkben (gyári és x-plore), hogy mennyi memória van használatban a kártyán, kiírja, hogy még mindig kb. 450-500 MB a foglalt memória mint korábban. Szerencsére az X-plore-t a telefon memóriába telepítettem, így ez megmaradt. A fájlkezelőkben csak annyit látni, hogy néhány üres mappa van a memóriakártyán, és az a 450-500 MB sehol sincs.

Először azt hittem valahogy leformázódott a memóriakártya, később amikor megnéztem a foglalt memória méretét, rájöttem hogy itt valami más probléma van. Van megoldás erre?

További hibák:
Ha a memóriakártyára telepítek egy játékot, akkor oda sokkal lassabban telepít, mint a telefonmemóriába. Az N-gage-es Brothers In Arms játék nagyon szaggat, ha a memóriakártyára telepítem.
A kamera használatakor a képeket/videókat a memóriakártyára mentem, és néhány kép hibás: előfordult, hogy a készült kép 90 vagy 180 fokkal lett elforgatva, a képet nem lehet megnyitni, a videófájlt nem lehet lejátszani vagy hibás (a kép fele nem látható), vagy a fénykép darabokban van, fele nem látható, a számítógépről a telefonra átvitt zene lejátszáskor kihagy részeket,...
A telefonmemóriára nem szoktam a képeket és a többit rakni, mert nincs annyi hely... ezért nem tudom összehasonlítani. :(
Lehet, hogy a kártyával van a gond. Ezért nem nem tudja a készülék rendesen menteni a képeket. PC-vel nem tudod megnézni?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

gab3n írta:Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ? :duhos2:
Azthiszem, hogy strust tud segíteni, de leírom, én hogy szoktam megoldani az ilyen típusú problémákat. Nem tudom pontosan, hogy egyszerűen csak a piszoktól van elfekedve, vagy teljesen elkopott. Ha csak piszok, akkor valami olyan dologgal kell hozzányúlni, amivel le tudod piszkálni róla, pl egy tű, vagy egy kicsi csavarhúzó(nagyonkicsi :D). Majd ha látszik tisztán a felület(gondolom réz), akkor visszarakhatod.
Ha teljesen elkopott az érintkezője, akkor nagy valószínűséggel szervízbe kell majd vinned...

Én amugy a SIM-el jártam így. Először mindig kapargáltam róla a cuccot, aztán mostmár ott tartok, hogy nyalogatom :lol:
De valószínű, hogy le kell majd cserélnem. Lassan 7 éve megvan a kártya, szokszor szedem ki, gondolom azért kopott el ennyire... :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”