Ja, a 3D chipet használják. Az irányítás gombokkal megy.Brecker írta:kár... :-( Feltettem ezt a két játékot amit írtatok! nekem nem használja a giroszkópot, csak a képet forgatja ide oda ha megdöntöm.a játékban be van jelölve hogy használja...
Nokia N82
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia N82
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
így hogy a bal oldalon nincsenek gombok, szinte fektetett képernyővel az össze játék hazsnálhatatlan ami nem giroszkópos. nem lehet rendesen irányítani
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A Handy Alarm programnál, amikor szundiba rakod a telefont akkor ki lehet választani, hogy 5, 10,15 stb percre a szundit. Talán ez is jó.MrAngelo írta:Hali.Brecker írta:Heló!
érdekelne hogy ébresztőnél a szundi idejét nem lehet megváltoztatni? A nokia 6300-n lehetett annó, itt sehol sem találom
köszi
Sajnos nem lehet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Brecker írta:Heló!
érdekelne hogy ébresztőnél a szundi idejét nem lehet megváltoztatni? A nokia 6300-n lehetett annó, itt sehol sem találom
köszi
Óra/Beállítás és itt tudod beállítani.
Nekem E52-n azt írja, hogy jelhalasztás.

- gab3n
- 1. szint
- Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM
- Been thanked: 0
Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ? 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Been thanked: 86 times
N82-n sajnos nincs ilyen.Damir írta: Szia!
Óra/Beállítás és itt tudod beállítani.
Nekem E52-n azt írja, hogy jelhalasztás.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy probléma a telefonnal vagy a memóriakártyával. Egyik napról a másikra egyszerűen eltűnt minden ami a memória kártyán volt (zene, programok, képek, játékok, ...). Viszont ha megnézem a fájlkezelőkben (gyári és x-plore), hogy mennyi memória van használatban a kártyán, kiírja, hogy még mindig kb. 450-500 MB a foglalt memória mint korábban. Szerencsére az X-plore-t a telefon memóriába telepítettem, így ez megmaradt. A fájlkezelőkben csak annyit látni, hogy néhány üres mappa van a memóriakártyán, és az a 450-500 MB sehol sincs.
Először azt hittem valahogy leformázódott a memóriakártya, később amikor megnéztem a foglalt memória méretét, rájöttem hogy itt valami más probléma van. Van megoldás erre?
További hibák:
Ha a memóriakártyára telepítek egy játékot, akkor oda sokkal lassabban telepít, mint a telefonmemóriába. Az N-gage-es Brothers In Arms játék nagyon szaggat, ha a memóriakártyára telepítem.
A kamera használatakor a képeket/videókat a memóriakártyára mentem, és néhány kép hibás: előfordult, hogy a készült kép 90 vagy 180 fokkal lett elforgatva, a képet nem lehet megnyitni, a videófájlt nem lehet lejátszani vagy hibás (a kép fele nem látható), vagy a fénykép darabokban van, fele nem látható, a számítógépről a telefonra átvitt zene lejátszáskor kihagy részeket,...
A telefonmemóriára nem szoktam a képeket és a többit rakni, mert nincs annyi hely... ezért nem tudom összehasonlítani.
Van egy probléma a telefonnal vagy a memóriakártyával. Egyik napról a másikra egyszerűen eltűnt minden ami a memória kártyán volt (zene, programok, képek, játékok, ...). Viszont ha megnézem a fájlkezelőkben (gyári és x-plore), hogy mennyi memória van használatban a kártyán, kiírja, hogy még mindig kb. 450-500 MB a foglalt memória mint korábban. Szerencsére az X-plore-t a telefon memóriába telepítettem, így ez megmaradt. A fájlkezelőkben csak annyit látni, hogy néhány üres mappa van a memóriakártyán, és az a 450-500 MB sehol sincs.
Először azt hittem valahogy leformázódott a memóriakártya, később amikor megnéztem a foglalt memória méretét, rájöttem hogy itt valami más probléma van. Van megoldás erre?
További hibák:
Ha a memóriakártyára telepítek egy játékot, akkor oda sokkal lassabban telepít, mint a telefonmemóriába. Az N-gage-es Brothers In Arms játék nagyon szaggat, ha a memóriakártyára telepítem.
A kamera használatakor a képeket/videókat a memóriakártyára mentem, és néhány kép hibás: előfordult, hogy a készült kép 90 vagy 180 fokkal lett elforgatva, a képet nem lehet megnyitni, a videófájlt nem lehet lejátszani vagy hibás (a kép fele nem látható), vagy a fénykép darabokban van, fele nem látható, a számítógépről a telefonra átvitt zene lejátszáskor kihagy részeket,...
A telefonmemóriára nem szoktam a képeket és a többit rakni, mert nincs annyi hely... ezért nem tudom összehasonlítani.

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
Lehet, hogy a kártyával van a gond. Ezért nem nem tudja a készülék rendesen menteni a képeket. PC-vel nem tudod megnézni?ripa írta:Sziasztok!
További hibák:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Azthiszem, hogy strust tud segíteni, de leírom, én hogy szoktam megoldani az ilyen típusú problémákat. Nem tudom pontosan, hogy egyszerűen csak a piszoktól van elfekedve, vagy teljesen elkopott. Ha csak piszok, akkor valami olyan dologgal kell hozzányúlni, amivel le tudod piszkálni róla, pl egy tű, vagy egy kicsi csavarhúzó(nagyonkicsigab3n írta:Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ?

Ha teljesen elkopott az érintkezője, akkor nagy valószínűséggel szervízbe kell majd vinned...
Én amugy a SIM-el jártam így. Először mindig kapargáltam róla a cuccot, aztán mostmár ott tartok, hogy nyalogatom

De valószínű, hogy le kell majd cserélnem. Lassan 7 éve megvan a kártya, szokszor szedem ki, gondolom azért kopott el ennyire...

Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com