azért mert a bolt vállalja a kockázatot és a szerelés költségét ha esetleg mégis baja lesz ha a nokiához viszed ők csak pénzért csinálják meg. A bolt meg rátette a magyar szoftvert de utánna gondosan visszaírták a kódot a külföldirelevisboy írta:De azt írják garancia vesztéssel jár és ennek van garanciája. Ők hogyan oldották meg? GsmLine-ba volt véve és bolti garancia van.potter55 írta:Mert lehet külföldről behozott telefon amin át lett írva a product kód és úgy lett frissítve és lett benne magyar nyelv. Itt tudsz olvasni hogy tudod megint magyarrá tenni a telefont, link.levisboy írta:Sziasztok!
1 hete van egy ilyen készülékem és használtan vettem. De van egy gondom a GPS vevővel. Ha kikapcsolom a csomag kapcsolatot akkor nem tudja bemérni, hogy hol vagyok a Garmin-ba is pirosba van a jel. Internet nélkül nem működik vagy olyan helyen tartózkodom ahol gyenge a gps jel? mert miután netről befogja jól megy. Próbáltam a szoftverfrissítést hátha helyrehozza és még a magyar nyelv is elment. Ennek mi lehet az oka?
Nokia N78
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Nokia N78
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N78
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Most meg az van, hogy a régi kóddal újabb szoftot töltött le és most nem tudom frissíteni az euro3 kóddal, mert az régebbi. Tudtok ilyen helyzetre megoldást?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Phoenixel progival tudod van témája olvass utánnalevisboy írta:Most meg az van, hogy a régi kóddal újabb szoftot töltött le és most nem tudom frissíteni az euro3 kóddal, mert az régebbi. Tudtok ilyen helyzetre megoldást?
-
- Újonc
Akkor én most Szoftveresen halott telefon újraélesztése opciót tudom választani? Mert a frissités opció nem működik mivel az se tud downgrade-lni. Valaki leírná hogyan csináljam?Segal írta:Phoenixel progival tudod van témája olvass utánnalevisboy írta:Most meg az van, hogy a régi kóddal újabb szoftot töltött le és most nem tudom frissíteni az euro3 kóddal, mert az régebbi. Tudtok ilyen helyzetre megoldást?
Köszönöm
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Huhha ez necces. Nem nagyon tudok rá megoldást. De ha minden kötél szakad, akkor Macika neevű tagunk pár ezresért megcsinálja a boltjában. Csak az fizetős.levisboy írta: Akkor én most Szoftveresen halott telefon újraélesztése opciót tudom választani? Mert a frissités opció nem működik mivel az se tud downgrade-lni. Valaki leírná hogyan csináljam?
Köszönöm

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- Újonc
Ha van egy szoftom és van egy phoenix progim akkor nem lehet újratenni?:) http://www.noeman.org/gsm/hardware-firm ... t-box.html ez müködhet?rydair írta:Huhha ez necces. Nem nagyon tudok rá megoldást. De ha minden kötél szakad, akkor Macika neevű tagunk pár ezresért megcsinálja a boltjában. Csak az fizetős.levisboy írta: Akkor én most Szoftveresen halott telefon újraélesztése opciót tudom választani? Mert a frissités opció nem működik mivel az se tud downgrade-lni. Valaki leírná hogyan csináljam?
Köszönöm
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Visszafelé tenni nem tudod, ne is próbálkozz vele, azt a 2-3ezret megéri szerintem a biztonságlevisboy írta:Ha van egy szoftom és van egy phoenix progim akkor nem lehet újratenni?:) http://www.noeman.org/gsm/hardware-firm ... t-box.html ez müködhet?rydair írta:Huhha ez necces. Nem nagyon tudok rá megoldást. De ha minden kötél szakad, akkor Macika neevű tagunk pár ezresért megcsinálja a boltjában. Csak az fizetős.levisboy írta: Akkor én most Szoftveresen halott telefon újraélesztése opciót tudom választani? Mert a frissités opció nem működik mivel az se tud downgrade-lni. Valaki leírná hogyan csináljam?
Köszönöm

-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy nem tudjátok vélelenül mi az a Személyhívó mód az üzemmódok között?

Olyan kérdésem lenne hogy nem tudjátok vélelenül mi az a Személyhívó mód az üzemmódok között?

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem semmi különös, csak egy üzemmód aminek ezt a nevet találták ki.Feryn78 írta:Hali!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
Pontosan.Akár át is nevezheted és úgy állíthatod be ahogy neked tetszik.potter55 írta:Szerintem semmi különös, csak egy üzemmód aminek ezt a nevet találták ki.Feryn78 írta:Hali!
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."