Nokia N8-00
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia N8-00
Miért nem töltöd le tőlünk a letöltésekből és telepíted?solyom69 írta:mikor lehet ovi-n keresztül frissiteni az n8-on a kamerát???

- oggy
- 1. szint
- Készüléktípus: N8DG T-mobile
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Nem tűntem ám el!ferret írta: És aktiválni is engedte a telón? Mert nekem kétféle is van seriallal, de egyik sem engedi.
Szerk.: Na miért tűntél el? Most próbálod a progit, vagy visszakozol?

Csak lekarmoltam, és utána írtam meg előző h.sz-om.
Aztán gondoltam kipróbálom, de az aktiválásnál azt írta a kódbevitel után, hogy nincs internet, pedig élő wlanom volt!
Úgyhogy sorry!

De ez itt off, ezért:Az N8 egy nagyon király telefon, mindenkinek csak ajánlani tudom!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 0
magyar is van köztük?:S:DDDferret írta:Miért nem töltöd le tőlünk a letöltésekből és telepíted?solyom69 írta:mikor lehet ovi-n keresztül frissiteni az n8-on a kamerát???
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok.
Tud valaki olyan video lejátszót ,ami kezeli az mpg file-okat ? Vagy a gyári is kezeli ,csak amit leszedek az nem jó ?
Előre is köszönöm.
Tud valaki olyan video lejátszót ,ami kezeli az mpg file-okat ? Vagy a gyári is kezeli ,csak amit leszedek az nem jó ?
Előre is köszönöm.
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sziasztok!
Két napja behódoltam és "magamév tettem" Annácskát.Mint Ferenc Jóska mondaná minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyok elégedve!Csak van egy kicsi de is.A következő dologgal nem tudok megbirkózni és kérem a tanácsaitokat.
Azt kell,hogy elmondjam,hogy minden egyes bekapcsolásnál az OVI Hello,hej bejelentkezéssel indul a vas és ajánlkozik,hogy nyissak fiókot/én nem akarok/a beállitásoknál valamit nem jól csinálhattam,mert hiába tiltottam le SMS-ekkel,már vagy ötször nem enged a kicsike és minden egyes bekap.-nál ez a szöveg fogad,hogy választhatok.1:van már OVI fiókom:2 új Nokia-fiók létrehozása 3:később.
Rányomok a későbbre majd a kihagy lehetőségre és csak akkor jön be a főképernyő!
Biztos,hogy a bellitásoknál nem csináltam valamit jól ezért kérnék egy kis felhomályositást!
Előre is köszönök minden épitő jellegű hozzászólást!
Üdv:gjoco
Két napja behódoltam és "magamév tettem" Annácskát.Mint Ferenc Jóska mondaná minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyok elégedve!Csak van egy kicsi de is.A következő dologgal nem tudok megbirkózni és kérem a tanácsaitokat.
Azt kell,hogy elmondjam,hogy minden egyes bekapcsolásnál az OVI Hello,hej bejelentkezéssel indul a vas és ajánlkozik,hogy nyissak fiókot/én nem akarok/a beállitásoknál valamit nem jól csinálhattam,mert hiába tiltottam le SMS-ekkel,már vagy ötször nem enged a kicsike és minden egyes bekap.-nál ez a szöveg fogad,hogy választhatok.1:van már OVI fiókom:2 új Nokia-fiók létrehozása 3:később.
Rányomok a későbbre majd a kihagy lehetőségre és csak akkor jön be a főképernyő!
Biztos,hogy a bellitásoknál nem csináltam valamit jól ezért kérnék egy kis felhomályositást!
Előre is köszönök minden épitő jellegű hozzászólást!
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
gjoco1958:
Én olvastam valahol, hogy úgy lehet eltüntetni, ha kiveszed a sim kártyát és úgy bekapcsolod.
Majd megint visszarakod és elvileg nem jön elő többet.
Ha esetleg még se jó így akkor,
.
Én olvastam valahol, hogy úgy lehet eltüntetni, ha kiveszed a sim kártyát és úgy bekapcsolod.
Ha esetleg még se jó így akkor,

- Rating: 2.63%

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Töltsd le az aláírásomban a MEGOSZTÁSOM-ból az S3_pr2.0_ovi_start_letiltasa.sis-t, és telepítsd, lehet hogy szignó is kell!gjoco1958

- Rating: 5.26%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sajna ez nem jött össze,de azért köszi!TommyX írta:gjoco1958:
Ha esetleg még se jó így akkor,.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Próbáld meg azt a módszert, amit bazy javasolt. Vagy egész egyszerűen, amikor bejön az "Ovi Hello", akkor add meg a nokia fiókod adatait. Célszerű előtte a wifi hálózatot beállítani első prioritásnak a kapcsolatoknál.