Én a T-s Annát használom és nagyon megvagyok vele elégedve. Nem fagy, és nem indul állandóan újra magától és szerintem sokkal gyorsabb lett tőle a telefon! Szerintem jól sikerült!gjoco1958 írta:Szia!kezapas írta:sziasztok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem csalódás ez az anna...:S jobbra számítottam. Kezdeném ott, h a betűtípus vagy betűméret problémákkal küzd, mert egy csomó helyen kilóg vagy csak fele látszik...legalábbis nekem. Másodszor pedig iszonyúan lelassította a telómat. Nektek nem?:S
Nekem minden tökéleres, igaz még csak egy napja tesztelem,de el szeretném mondani,hogy az eddig meglévő lilásodás is megszünt!Nem lassul/sőt/eddig jó minden és mint tudjuk csodákat csak az év elején vártunk,hát majd a Belle az már más lesz!
Nokia N8-00
- ssgt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Nem: Férfi
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Sziasztok! Csak azokat lehet eltuntetni amiket az OVI bol lehet telepiteni, de van egy jopar amit en nm talalok az OVI n mint pl Ozone meg Postr vagy mi is a neve. Szampmra is haszontalan oldalak.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 50 times
Sziasztok!
Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném. Az Anna telepítése előtt csináltam egy hard resetet és utána feltettem az Annát. Minden rendben van csak az ovi store-t nem tudom használni Hiába kattintok rá nem nyílik meg. Próbáltam törölni az alkalmazáskezelőbe, hogy feltegyek innen egy másik ovi Store-t de nem engedi törölni se.Tudtok valami megoldást?
Köszi, üdv.
Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném. Az Anna telepítése előtt csináltam egy hard resetet és utána feltettem az Annát. Minden rendben van csak az ovi store-t nem tudom használni Hiába kattintok rá nem nyílik meg. Próbáltam törölni az alkalmazáskezelőbe, hogy feltegyek innen egy másik ovi Store-t de nem engedi törölni se.Tudtok valami megoldást?
Köszi, üdv.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 9 times
Ne irjatok már hülyeséget , az N8-ban is van NFC chip ,viszont az igaz hogy a C7 -el mutatták bepotter55 írta:Nem is fog, mert N8-ban nincs NFC chip.Aty00 írta:Hali
Felraktam az Anna-t de nem üzemel az NFC nem tudja valaki mi lehet a probléma?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Egy linket tudnál mutatni? Türelmetlenül várom.szabojoe82 írta:Ne irjatok már hülyeséget , az N8-ban is van NFC chip ,viszont az igaz hogy a C7 -el mutatták be

- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Én nem álmodozok, főleg, hogy nincs ennyócam, de a scrác olyan biztos magában, hogy kíváncsivá tett, hogy honnan szedte. De valahogy nem akar előkerülni az a link.LaLi_87 írta:Nokia n8-ba nincs NFC ne is álmodozzatokmajd a kovetkezo telotokba már lesz.

Aztán ki tudja. Anno az is utólag derült ki, hogy N95-ben van giro, amit később aktiváltak is egy szoftfrissítéssel.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00 Taylor V9 - Lumia 1520
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Ha arra gondolsz,ha szoft keresés után a teló kiírja hogy N8-00 készülékszoftver,frssitéshez a sz.gépet használja,nos akkor az nem jelent semmit.antonov.an124 írta:sziasztok!
napok óta kiírja a telefon frissítés keresője, hogy n8 készülékszoftver érhető el (infóban megnéztem, 022.014) persze ez már fenn van. ha a *#0000#- el nézem meg, friss a szoft, ha ovi suittal nézem meg friss a szoftver. mi lehet a problémája?
Köszi
Amikor valóban érkezik frissítés akkor az előtte lévő kockában pipa lesz,alatta pedig felsorolja a tételeket.
Üdv
- These users thanked the author Flector 1 for the post:
- antonov.an124 (2011-09-03 szomb. 10:10:32)
- Rating: 2.63%
- oggy
- 1. szint
- Készüléktípus: N8DG T-mobile
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
A t-s Anna nekem is szuperül megy!
Nem fagy, nem indulgat újra, nem merül jobban, stb.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
akkor egyedül vagyok akinek rosszabb lett a frissítés után:S megpróbálom újrarakni...oggy írta:A t-s Anna nekem is szuperül megy!![]()