Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok. :blush:
Az SMS-eket az E meghajtón tárolom. Le szeretném most menteni őket, de nem tudom hogyan. Próbáltam az OVI Suite-al, de az E memóriában nem keresi őket szinkronizáláskor. Erre vonatkozó beállítást sem találtam (lehet rossz helyen kerestem..). Néztem Total Commanderben az E meghajtót, végignéztem mindent, de csak egy erre utaló mappát találtam. Mégpedig a Private mappában a 1000484b mappa, azon belül van egy olyan, hogy Mail2. Ezt kimentettem, de nem tudom, hogy ez az amit én keresek. Ugyanis azt szeretném, hogy formázom az E meghajtót, de majd vissza szeretném tenni az SMS-eket a régi állapotába. Meg tudom ezt csinálni úgy, hogy a teló az E-re menti, vagy nincs rá mód? Ki is írkálhatom kézzel, de kicsit sok idő lenne... :) Van vkinek vmi ötlete erre, vagy hogy tudnám megcsinálni? :)
Bocs, ha kicsit hosszú lett a szöveg erre a rövid problémára.. :D
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Alcapone írta:Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok. :blush:
Az SMS-eket az E meghajtón tárolom. Le szeretném most menteni őket, de nem tudom hogyan. Próbáltam az OVI Suite-al, de az E memóriában nem keresi őket szinkronizáláskor. Erre vonatkozó beállítást sem találtam (lehet rossz helyen kerestem..). Néztem Total Commanderben az E meghajtót, végignéztem mindent, de csak egy erre utaló mappát találtam. Mégpedig a Private mappában a 1000484b mappa, azon belül van egy olyan, hogy Mail2. Ezt kimentettem, de nem tudom, hogy ez az amit én keresek. Ugyanis azt szeretném, hogy formázom az E meghajtót, de majd vissza szeretném tenni az SMS-eket a régi állapotába. Meg tudom ezt csinálni úgy, hogy a teló az E-re menti, vagy nincs rá mód? Ki is írkálhatom kézzel, de kicsit sok idő lenne... :) Van vkinek vmi ötlete erre, vagy hogy tudnám megcsinálni? :)
Bocs, ha kicsit hosszú lett a szöveg erre a rövid problémára.. :D
Fájlkezelő -> Mentés -> Tartalommentés -> kiválasztod ami kell, ok, opciók, mentés most.
Később ugyanitt vissza tudsz állítani mindent. N97 miniről puskáztam, de szerintem a nagytesó ugyanez. Jah, és memóriakártya kell hozzá.
Alcapone
1. szint
1. szint

farkas-laci írta:Fájlkezelő -> Mentés -> Tartalommentés -> kiválasztod ami kell, ok, opciók, mentés most.
Később ugyanitt vissza tudsz állítani mindent. N97 miniről puskáztam, de szerintem a nagytesó ugyanez. Jah, és memóriakártya kell hozzá.
Hmm, akkor kell szerezzek egy mem.karit. Esetleg az általam leírt megoldás nem működhet? Vagy még vmi ötlet? :)
Természetesen ezt a választ is köszi!
Samanbacsi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Samanbacsi »

Sziasztok!
Meg lehet vhogy oldani ha gmail-re jön levél akkor vhogy jelezzen a teló? :Notworty:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Samanbacsi írta:Sziasztok!
Meg lehet vhogy oldani ha gmail-re jön levél akkor vhogy jelezzen a teló? :Notworty:
Szia!

Mondjuk beállítod a gyári email klienst :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Alcapone írta:
farkas-laci írta:Fájlkezelő -> Mentés -> Tartalommentés -> kiválasztod ami kell, ok, opciók, mentés most.
Hmm, akkor kell szerezzek egy mem.karit. Esetleg az általam leírt megoldás nem működhet? Vagy még vmi ötlet? :)
Természetesen ezt a választ is köszi!
Minek kell túlbonyolítani az életedet? :)
Lehet, hogy működik a kitalált módszered, de lehet, hogy csak egyetlen, 2 bájtos fájlt felejtesz el átmásolni (ami valahol máshol van), de anélkül már semmit sem ér a formázás után a 'mentésed', oda az összes leveled.
Érdemes???

Töltsd le az OVI Suitet, abban ott a biztonsági mentés lehetősége, ki lehet jelölni külön, hogy miket mentsen le, PC-re lemented, utána E: formázás majd Restore, oszt jónapot.
Memkari sem kell hozzá...

Persze ésszel kell csinálni, különben nagyobb bajt csinálsz vele, mint amit el szeretnél kerülni...
Alcapone
1. szint
1. szint

Macika írta:Minek kell túlbonyolítani az életedet? :)
Lehet, hogy működik a kitalált módszered, de lehet, hogy csak egyetlen, 2 bájtos fájlt felejtesz el átmásolni (ami valahol máshol van), de anélkül már semmit sem ér a formázás után a 'mentésed', oda az összes leveled.
Érdemes???

Töltsd le az OVI Suitet, abban ott a biztonsági mentés lehetősége, ki lehet jelölni külön, hogy miket mentsen le, PC-re lemented, utána E: formázás majd Restore, oszt jónapot.
Memkari sem kell hozzá...

Persze ésszel kell csinálni, különben nagyobb bajt csinálsz vele, mint amit el szeretnél kerülni...
:oopssign: Mennyire igazad van... :koszi: :Notworty:
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

pll írta:
tobiasv írta:hali! létezik .102-es fw-ből olyan verzió ami tartalmazza a magyar nyelvi csomagot?
Igen, az EMEA-ban van, phoenix-szel tudod felrakni.
fel is raktam, de nekem nincs benne magyar.
Esetleg vki aki fel is rakta es megy rajta magyar?
Bezke ultra ics 2.1
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

tobiasv írta:
pll írta:
tobiasv írta:hali! létezik .102-es fw-ből olyan verzió ami tartalmazza a magyar nyelvi csomagot?
Igen, az EMEA-ban van, phoenix-szel tudod felrakni.
fel is raktam, de nekem nincs benne magyar.
Esetleg vki aki fel is rakta es megy rajta magyar?
nekem 102 van es van rajta magyar nyelv. Nem lehet h rossz verziot tettel fel ? :hmm2:
extase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73 N79

Hozzászólás Szerző: extase »

Sziasztok!

Egy buta kérdés csak : Van a készülékben Online Rádió? vagy csak én nem találom?
Ha nincs akkor milyen progit ajánlotok?

Köszi!
eXt.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”