Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az N82-es mokiámról miért tünnek el a felhasználói fajlok( kép, video, zene) folymatosan?
Előre is köszönöm
nem találom a gépemen,pedig tudom,hogy van magyar nyelvű "black list" progi telomra,csak olyan rég használtam,hogy a nevét is elfelejtettem(márka/cég).
tud valaki segíteni nekem,tehet egy magyar nyelvű fekete lista progiban? (talán handy,vagy best lehetett)
Sziasztok!
A kérdés az lenne, hogy az 1 éves N82-ről igen szépen kopik a festék a kamera környékéről. Tudja-e valaki, hogy garanciálisan megcsinálják-e az ilyesmit? Mert ugye még 1 év garim van rá és ha el akarnám adni a telefont, akkor szebb lenne kopás nélkül.
Sparks72 írta:Sziasztok!
A kérdés az lenne, hogy az 1 éves N82-ről igen szépen kopik a festék a kamera környékéről. Tudja-e valaki, hogy garanciálisan megcsinálják-e az ilyesmit? Mert ugye még 1 év garim van rá és ha el akarnám adni a telefont, akkor szebb lenne kopás nélkül.
Nekem az a tapasztalatom,hogy ilyen jellegű problémát nem orvosolnak.
Azt mondják,hogy nem rendeltetésszerű használat mitt lett ilyen
De egy próbát megér mindenképpen
Nekem az lenne a kérdésem,hogy melyik most a legújabb szoftver N82 re?
Köszi
Üdv:)
Sparks72 írta:Sziasztok!
Szerintem sincs kopásra garancia. Nekem most szervizelték a kamerát és nem cserélték ki körülötte a burkolatot. (a memkari ajtaját viszont igen)
ardo0823 írta:
Nekem az lenne a kérdésem,hogy melyik most a legújabb szoftver N82 re?
Köszi
Üdv:)
Igen, 35-ös a legújabb. (nekem most tették rá a szervizben)
tibusz írta:Energy Profile?? Valaki nem használja?
én szoktam
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 | Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5