Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Hello! Szerintetek mi lehet a baj? Nem tom szignoozni és telepiteni a windows messengert, állandoan lejárt tanusitványt ir pedig rendesen szignozom és nem megy, pedig elötte simán ment csak letöröltem?! Minden mást tudok szignozni meg telepiteni.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

bobyn958 írta:Hello! Szerintetek mi lehet a baj? Nem tom szignoozni és telepiteni a windows messengert, állandoan lejárt tanusitványt ir pedig rendesen szignozom és nem megy, pedig elötte simán ment csak letöröltem?! Minden mást tudok szignozni meg telepiteni.
mivel szignózol ? én OPDA-n szoktam szignózni 97hez a progikat. remélem tudtam segíteni ;)
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Tudtok valami olyan progit mint a windowsnál a ghost recovery egy teljes mentést szeretnék késziteni a telórol.
Rom: NG1
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

kisdobos írta:Tudtok valami olyan progit mint a windowsnál a ghost recovery egy teljes mentést szeretnék késziteni a telórol.
Helló!
Olyanról ne nagyon álmodozz, marad az OVI, vagy a pcsuit. Láttam már a letöltések között online progikat, de nem tudom hogy fullt csinálna-e? :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Tünde írta:Sziasztok!
....Még nincs memkarim :sad:
Ha érdekel, most vettem 8Gb 6E pénzért, nincs hozzá kártya olvasó.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Extreme írta:
bobyn958 írta:Hello! Szerintetek mi lehet a baj? Nem tom szignoozni és telepiteni a windows messengert, állandoan lejárt tanusitványt ir pedig rendesen szignozom és nem megy, pedig elötte simán ment csak letöröltem?! Minden mást tudok szignozni meg telepiteni.
mivel szignózol ? én OPDA-n szoktam szignózni 97hez a progikat. remélem tudtam segíteni ;)
Azt használom én is online is meg gépen is szignozok de azt nem akarja. Gondolom hardreset kéne de azt nem akarok. Milyen messengert ajánlotok ami már bevált?
extase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73 N79

Hozzászólás Szerző: extase »

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy nektek mennyit bír az N97 -es akkuja egy feltöltéssel... mondjuk ha csak GSM módban használom?

Köszi!
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

extase írta:Sziasztok!

Az érdekelne, hogy nektek mennyit bír az N97 -es akkuja egy feltöltéssel... mondjuk ha csak GSM módban használom?

Köszi!
Szia!
Pontos időt nem tudok mondani, de felesleges csak GSM-ben használni. A készülék automatikusan választja magának a legmegfelelőbb cellát. Nem véletlenül találták ki a többsávos rendszert. Ha kevés a jelszint a készüléknek, nagyobb teljesítményre kapcsol. Ergo: nagyobb teljesítmény, nagyobb fogyasztás. A két rendszer együtes használata adja meg az optimális használatot. Amúgy meg a készülék nagy fogyasztója a kijelző, ha ezt keveset használod akár több napot is elmehet, természetesen mindenkinek mások a szokásai, ez is nagyban befolyásolja mennyit bír ki egy töltéssel. A kék fog és a wlan is zabálja az aksit, de rendesen. Ha peches vagy, ahol a legtöbbet tartózkodsz, rossz a vétel, akkor a teló ezt egy gyorsabb merüléssel jutalmazza. Nekem kb. így két és három nap között mozog. De ha gép közelében vagyok, kábelen csatlakozom, innen kap tápot. Így nem is tartom fontosnak, mennyit bír.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

bobyn958 írta:
Extreme írta:
Azt használom én is online is meg gépen is szignozok de azt nem akarja. Gondolom hardreset kéne de azt nem akarok. Milyen messengert ajánlotok ami már bevált?
én slicket meg nimbuzzt használom ;)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Reggel paráztam egy kicsit! Telefon bekapcs, zizzen egyet és semmi, na jó várok, megint próba, semmi :shock:
Na jó, akku kiugrik kis pihi a nagy melóra :shifty: vissza minden bekapcs megy hurráááá, időt dátumot elfelejtett :shock:
Jártatok már így? :hmm2: Készüljek a további hülyeségeire, lesz még? :angry:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”