Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Fulton
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Fulton »

rendben,

-némi fejlemény, valamiért gyanakodtam a memóriakártyámra kivettem a telobol. Hm töltés után bírta 5 és fél órán át úgy hogy néha netezgettem is. Szépen folyamatosan merült, majd olyan 43% nál hirtelen megint 1 re esett. Kikapcsoltam majd be de maradt szintén 1 en, nem mint korábban, h 100% mutatott bekapcsolás után...na hát otthon kipróbálom az új aksival reméljük a memo kártya volt a ludas, vagy foglalata. Inkább mint...
Fulton
1. szint
1. szint

sziasztok, na tegnap este 23h vettem le a töltőről az új aksival, és most netezek róla..és még 100% az aksi.:)
memo kártya...átkerült egy régi telomba hátha azzal nem okoz gondot.
Szerintetek a kingston class 10 16Gb kártyát olvassa? Vagy inkább skandisk mobil ultrát vegyek? érdemes ezekbe class 10-est rakni?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Fulton írta:sziasztok, na tegnap este 23h vettem le a töltőről az új aksival, és most netezek róla..és még 100% az aksi.:)
memo kártya...átkerült egy régi telomba hátha azzal nem okoz gondot.
Szerintetek a kingston class 10 16Gb kártyát olvassa? Vagy inkább skandisk mobil ultrát vegyek? érdemes ezekbe class 10-est rakni?
Szia!
Formázd a memkarit, utána jónak kéne lenni.
Volt rá telepítve program?
Fulton
1. szint
1. szint

Volt ralán rajta, évek alatt ugye... de lehet bele sem rakom, elég a 8Gb.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Fulton írta:Volt ralán rajta, évek alatt ugye... de lehet bele sem rakom, elég a 8Gb.
Töröld le azt a 4 mappát, amit írtam már: private, resource, sys és system.
Aztán rakd vissza. Ha úgy se jó, akkor formázd le.
Fulton
1. szint
1. szint

hm cum cum van, igaz használtam netezésre telefon stb de nem tulzottan ahogy nézem 24 órát bírt ki aksija. Most rájött ez a dolog hogy 4 ről leugrik 1 re pittyeg...ki be kapcsolom 3 ast mutat. Idővel megint 1 re ugrik pittyeg..ki be kapcsolom 2 est mutat...és így tova...pedig kezdtem örülni.
efze
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: efze »

Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

efze írta:Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!
Tegyél fel egy taskmanagert, azzal be tudod zárni a háttérben futó alkalmazásokat. A gond az, hogy a mininek nagyon kicsi a RAM-ja, az opera mobile meg nagyon sok ramot zabál. Használj opera minit. Lehet, hogy egy hard reset sem árt, mert nem mai teló már és az évek alatt sok szemét összegyűlik.
These users thanked the author ferret for the post:
efze (2012-11-29 csüt. 08:18:04)
Rating: 2.63%
Kép Kép
Blint92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Blint92 »

Heló mindenki!
Egy furcsa kérdésem lenne!
Az lehetséges lenne, hogy a telefont használjam wifi adapterként? Úgy értem, hogy a telefon lenne az usb-s wifi adapter és a számítógépen böngésznék.
A választ előre is köszönöm!
efze
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: efze »

ferret írta:
efze írta:Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!
Tegyél fel egy taskmanagert, azzal be tudod zárni a háttérben futó alkalmazásokat. A gond az, hogy a mininek nagyon kicsi a RAM-ja, az opera mobile meg nagyon sok ramot zabál. Használj opera minit. Lehet, hogy egy hard reset sem árt, mert nem mai teló már és az évek alatt sok szemét összegyűlik.
Tudsz ajánlani valamilyen ingyenes task managert, ha van ilyen? Honnan lehet leszedni?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”