Nokia N97 mini
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
rendben,
-némi fejlemény, valamiért gyanakodtam a memóriakártyámra kivettem a telobol. Hm töltés után bírta 5 és fél órán át úgy hogy néha netezgettem is. Szépen folyamatosan merült, majd olyan 43% nál hirtelen megint 1 re esett. Kikapcsoltam majd be de maradt szintén 1 en, nem mint korábban, h 100% mutatott bekapcsolás után...na hát otthon kipróbálom az új aksival reméljük a memo kártya volt a ludas, vagy foglalata. Inkább mint...
-némi fejlemény, valamiért gyanakodtam a memóriakártyámra kivettem a telobol. Hm töltés után bírta 5 és fél órán át úgy hogy néha netezgettem is. Szépen folyamatosan merült, majd olyan 43% nál hirtelen megint 1 re esett. Kikapcsoltam majd be de maradt szintén 1 en, nem mint korábban, h 100% mutatott bekapcsolás után...na hát otthon kipróbálom az új aksival reméljük a memo kártya volt a ludas, vagy foglalata. Inkább mint...
-
- 1. szint
sziasztok, na tegnap este 23h vettem le a töltőről az új aksival, és most netezek róla..és még 100% az aksi.
memo kártya...átkerült egy régi telomba hátha azzal nem okoz gondot.
Szerintetek a kingston class 10 16Gb kártyát olvassa? Vagy inkább skandisk mobil ultrát vegyek? érdemes ezekbe class 10-est rakni?

Szerintetek a kingston class 10 16Gb kártyát olvassa? Vagy inkább skandisk mobil ultrát vegyek? érdemes ezekbe class 10-est rakni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Fulton írta:sziasztok, na tegnap este 23h vettem le a töltőről az új aksival, és most netezek róla..és még 100% az aksi.
Formázd a memkarit, utána jónak kéne lenni.
Volt rá telepítve program?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Töröld le azt a 4 mappát, amit írtam már: private, resource, sys és system.Fulton írta:Volt ralán rajta, évek alatt ugye... de lehet bele sem rakom, elég a 8Gb.
Aztán rakd vissza. Ha úgy se jó, akkor formázd le.
-
- 1. szint
hm cum cum van, igaz használtam netezésre telefon stb de nem tulzottan ahogy nézem 24 órát bírt ki aksija. Most rájött ez a dolog hogy 4 ről leugrik 1 re pittyeg...ki be kapcsolom 3 ast mutat. Idővel megint 1 re ugrik pittyeg..ki be kapcsolom 2 est mutat...és így tova...pedig kezdtem örülni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Tegyél fel egy taskmanagert, azzal be tudod zárni a háttérben futó alkalmazásokat. A gond az, hogy a mininek nagyon kicsi a RAM-ja, az opera mobile meg nagyon sok ramot zabál. Használj opera minit. Lehet, hogy egy hard reset sem árt, mert nem mai teló már és az évek alatt sok szemét összegyűlik.efze írta:Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!
- Rating: 2.63%

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Heló mindenki!
Egy furcsa kérdésem lenne!
Az lehetséges lenne, hogy a telefont használjam wifi adapterként? Úgy értem, hogy a telefon lenne az usb-s wifi adapter és a számítógépen böngésznék.
A választ előre is köszönöm!
Egy furcsa kérdésem lenne!
Az lehetséges lenne, hogy a telefont használjam wifi adapterként? Úgy értem, hogy a telefon lenne az usb-s wifi adapter és a számítógépen böngésznék.
A választ előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 3 times
Tudsz ajánlani valamilyen ingyenes task managert, ha van ilyen? Honnan lehet leszedni?ferret írta:Tegyél fel egy taskmanagert, azzal be tudod zárni a háttérben futó alkalmazásokat. A gond az, hogy a mininek nagyon kicsi a RAM-ja, az opera mobile meg nagyon sok ramot zabál. Használj opera minit. Lehet, hogy egy hard reset sem árt, mert nem mai teló már és az évek alatt sok szemét összegyűlik.efze írta:Olyan kérdésem lenne, hogy a teló állandóan kilép magától a menübe, ha internetet használok. Olyan, mint ha nem lenne elegendő memóriája betölteni a kért oldalt. Régen nem volt ilyen, hanem mostanában kezdett ez a hiba megjelenni! Mit lehet tenni ellene? Az Opera is azt írja, hogy megtelt a memória zárjak be egy-két programot!? Előre is köszönöm a segítséget!